Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
válasz
kidnou
üzenetére
Azelőtt még lehetett azzal a bizonyos "átírással" alulra tenni a kereső sávot és volt sötét mód a Chrome - ban mobilon, addig nálam is ez a böngésző volt az elsődleges. De mióta nem tudom sehogyan sem alulra varázsolni a kerső sávot és erőltetik a fehér módot (ami engem zavar, mindent dark módban használok amit csak lehetséges), azóta nem használom a Chrome-ot, másik böngészőre váltottam.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
kidnou
üzenetére
Nem is vigasztalás képen mondtam, hanem azért mert ugyanaz a program tud hibátlanul működni is.
Itt a különbséget kell megtalálni ami felhasználói szokásokban van és úgy kiszűrni a hiba okát.
Én például kizárólagosan használom a saját gépemet így soha nem lépek ki semmiből, ami magától ki nem rúg.
Lehet egy ilyen probléma is, esetleg nem bírja valamiért a több felhasználót, mint ahogy az előttem szóló írta.
Egyébként a hiba tényleg a több felhasználós használat miatt van kipróbáltam ha kilépek a Gmail-ból akkor kiléptet a Chrome-ból is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy csak azért gondoltam a visszakeresést, mert valamelyik fáljban meg kellene lennie mindennek, hiszen nem felhőből szedi le.
Egy funkció ami igazán hiányzik belőle az hogy a csoportoknál van-e hozzászólás és mennyi. A régiben számmal jelölte nem lehet rajta állítani valamit? (én nem tudtam)
Simán ott a globális opcióknál exportálod txt fájlba és kész? Ily módon a gyorshívókat is visszaállítja, ha később importálom a fájlt?