- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sajtee
őstag
válasz
Eastman #9483 üzenetére
De ez nem jó
Amúgy ja, Manson '97-ben feldolgozta. Konkrétan ZENÉT írt alá
No meg előadta JÓL.
Ez mi már? Soha nem szerettem ezt a fajta változatot, hiába is az eredeti.
Ha már feldolgozások, ajánlom figyelmetekbe a Depressziótól a Közeli helyeken c. Bikini-számot.
Nekem jobban tetszik, mint az eredeti, pedig az sem semmi.. D. Tóth Lajos tudta a dolgát mindig is.
-
Printszkrín
senior tag
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Eastman #9277 üzenetére
Persze itt még kicsit talán meg vannnak szeppenve, de nézz meg pár 2012.-es
videót tőlük. Sajnos kevés a jó minőségű, vagy a kép jó és a hang gyenge,
vagy fordítva.
Nekem nagyon bejönnek, és ráadásul ezek Magyar lányok, és itthon adnak
koncerteket. Véletlenül bottlottam bele, még én nem láttam élőben a bandát. -
izomhod
őstag
-
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Eastman #9238 üzenetére
Értem én, de ha erős érzelmi kötődésről beszélünk egy hangszer iránt, azt
nem hirdetem az összes lehetséges felületen ötszörös áron.
Ha a szomszédom nyúz, hogy adjam el neki egy híressé vált zenész egykori
hangszerét, amit nekem ajándékozott az első turnéja után, és nagy becsben
tartom annak ellenére, hogy nem egy értékes darab, akkor beszélhetünk érzelmi
szálról, és ilyen irreális árakról.
Ez így szerintem a könnyű pénzszerzés egy lehetőségének meg nem valósult
lenyomata a netszemét tengerében. (hú de költői)
A piac valóban pang, de csak azért, mert a sok olcsó igénytelen dolog,
igénytelen felhasználókkal elárasztotta, és az emberek nem értékes jó
dolgokat akarnak venni, hanem olcsó könnyen megszerezhető használati
tárgyakat, amiket bármikor lecserélhetnek.
Lassan eljön az az idő, amikor nem három olcsó terméket veszünk, hanem egy
jót, és arra vigyázunk, és megbecsüljük. Legalábbis én hiszek ebben. -
Printszkrín
senior tag
válasz
Eastman #9236 üzenetére
Basszus!
Figyelmetlen voltam. Gondolhattam volna, hogy nem egy lelkes rácuppant
vevőjelölt akarja kideríteni, hogy megéri-e megvenni!
Én csak lelkesen kigugliztam mi ez valójában, mennyit ér.
Szóval egy 400 dolláros (cirka 90.000.- forintos) gitárral akarta megszopatni a nagyközönséget. Nem sikerült. Persze én is túl hiszékeny vagyok, most már
nemcsodálkozom, hogy nem reagált. -
-
-
-
M@trixfan
addikt
válasz
Eastman #9142 üzenetére
Hazafiként azt kell mondjam sajnos, hogy komolyabb dolgokat érdemes onnan vagy az Andertons-tól venni. A Thomann-nál voltam kint, napokat lehetne ott eltölteni, fnoman szólva más világ. Európa egyik meghatározó hangszer elosztója. Itthon a hangszerboltok nagy részében semmi komolyabb nincs raktáron és szürkegyanús a beszerzés, magas áron. Komolyabb cuccnál az sem mindegy, hogy milyen módon történik a garancia ha valami baj van.
-
-
-
BluEyes
őstag
válasz
Eastman #8977 üzenetére
Nem kell csináltatni, egy 4x12 egyik lukát lezárod, és annyi.
Amúgy szerintem a 4 ohm-ot el kell bírnia a cuccnak. A hangszórók megadott impedanciája egyébként is csak névleges, a valóságban a frekvencia függvényében változik, lehet több is meg kevesebb is. Esetleg egy ellenállást köthetsz a kimenetre sorosan, ezzel kipótolva a hiányt, bár nem tudom, hogy ez ront-e a hangon.
Eredetileg mit kötöttek erre? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Printszkrín
senior tag
-
-
-
-
pc-user
senior tag
válasz
Eastman #8737 üzenetére
Nem tudom mitől görbült meg, így került hozzám a nyak (én házasítottam össze a testtel...). Valószínűleg szakszerűtlenül volt tárolva. Gondoltam, egy próbát megér, hátha lesz belőle valami és lett is. Ezek szerint megőrizte rugalmasságát, ha az ellentétes húzásnak engedelmeskedett.
-
-
-
válasz
Eastman #8514 üzenetére
Hat igen, szerintem csunya is, ha nincs levagva. Am tobb serulest epp ez okoztt, hogy egy nagyon kicsit kilogott a vege, es amikor tekertem fel, rafogtam, hogy ne ugorjon ki, es ekkor beleallt az ujjamba. A szemre meg igazából (na most sikerült beállitanom az ékezetek nagy részét, nem otthon vok
), szóval arra mindig figyleni kell, mert a feltekert friss húr saját életet kezd élni, amikor kiveszem a dobozból.
-
Atticus85
tag
válasz
Eastman #8508 üzenetére
Igen én kezdtem a barom szóval,de olvass vissza a kib@szott idióta szóra.
Most tombol bennem olyan düh,hogy amit írnék alienpapának már rég kitiltanának.De én vele ellentétbe nem írok ilyeneket."Olvass vissza"
Én lehet,hogy hülyeségeket kérdezgettem,de az csak a tapasztalatlanságom jele,és ti csak így elítéltek??Én szeretnék egy jó kis rock n' roll fórumot -
-
Bencsizy
csendes tag
-
válasz
Eastman #8332 üzenetére
Ja igen ez vagy 5 éves rajz, az ST-2 meg 2012-es pedál ha jól tudom. Nekem volt 4db Boss pedálom, pl MD-2 Mega distortion. Azzal még lehetett jó hangokat kihozni, de a Metalzone nagyon rossz. Maximum ha egy fullcsöves fej elé rakod ami nem tud torzítani(Laney Klipp, Sound). De a zizi magában eléggé zavaró. Meg kell moddoltatni, és akkor harap.
-
Xibir
újonc
válasz
Eastman #8245 üzenetére
Köszi szépen! http://www.meatexz.com/cheesyguitars/regina.html ez az a gitár! A hangszedője Ibanez. Csak kopottab állapotban van, a fogólapja is el van kopva, pattog róla a lakk, és található rajta 2 húr. Tegnap este leltem rá újra hosszú hónapok után. Édesapám kicsit elrejtette. Jövőhét folyamán töltök fel róla pár darab fotót.
-
-
raven12
senior tag
válasz
Eastman #8145 üzenetére
Megállapodtam, veszek egy külső hangkarit direkt gitározásra, így jó lesz.
Ha bárki kíváncsi, hogy muzsikál egy Creative SB2 Audigy, ím a válasz:
http://soundcloud.com/rav3n-2/creative-sb2-audigy-tone-testsGyorsba csináltam, nem lett valami fényes, de a tónusok jól kivehetőek.
A tónusok nagyjából egy Mesa MarkV-ot hivatottak utánozni vagy a"progresszív metál tónus-stílust". -
_seth_
veterán
válasz
Eastman #8042 üzenetére
A kábel az valóban fontos, kb arra jöttem rá, hogy sz@rt sem ér a többi cucc ha az amin a hang megy semmire sem való. Tömören
Így gitárkábel fog kelleni. Már csak az a kérdés, hogy hol kapok jó minőségű kábelt amit használni tudnék. Átlag boltokban tuti lesz ilyen de csak valami vacak bár lehet, hogy jóminőségű hangszórókábel lesz a tuti befutó abból van kellően vastag is. Milyet érdemes keresni?
-
_seth_
veterán
válasz
Eastman #8020 üzenetére
Akkor oké
Egyébként szépen mutat, dísznek sem utolsó ez a fender utánzat és ha látom talán többször az ölembe veszem
Hangoló is megvan így azzal sem lesz gond
izomhod: Nevetni fogsz: o tannenbaum, für elise és társaik
Pár napra öntapadós lapra ráírtam a boundok számát és a hangok nevét, hogy rögzüljön, működött
De nincs annyi időm rá mint amennyit szeretnék, jó ha 1,5 órám volt rá a napokban ami nagyon kevés, mindig mire belejönnék már más dolgom van, na de itt a gitár most már a falon így ha kedvem van csak leveszem és lehet is pengetni
Debrecenben melyik a legjobb hangszerbolt? A miklós utcait azt leírtam, a szent annán ami van nem rossz de az áraik kicsit borsosak valamint bosszantó, hogy egy 4-500 forintos öntapadós pengető tartót nem kapni sehol sem
-
-
Atticus85
tag
válasz
Eastman #7742 üzenetére
De már megvan a kombó azt már próbáltam Line 6 Spyder IV lesz úgy néz ki,de látom elég makacsak vagytok,mert kitértünk a kérdés elől.
Na tessék akkor a válaszok:
Keményebb zenét akarok játszani
Szobában fogok játszani
Az hogy mennyit akarok költeni rá,hát 60 a plafon nagyon
és ez nagyon fix
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged