Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, szerintem is. Sőt, pár hónappal ezelőtt még olcsóbban volt fekete és zöld is Thomann-nál. A zöld azért lett visszaküldve mert "nem tetszett a gitár szine" (megkérdeztem), de a feketének sem lehetett nagy baja mert elkelt 2 hét alatt.
Anno pont azért irtam, hogy a helyén kell kezelni, mert árkategóriájában tényleg verhetetlen, a B-stock ára pedig aztán végképp. A különbség akkor fog kijönni, ha egy jóval minőségibb (anyagokból készült) hangszert teszel mellé. Amúgy a matt top amellett, hogy marha jól néz ki, nagyon jó érzése van, viszont a nyak eléggé "olcsónak" hat. De megint fontos észben tartani, hogy jóval jobb érzés ezen játszani mint bármin ebben az árkategóriában és azért ott még nem tartunk, hogy ennyi pénzért fullos gitárt kap a vásárló. Az is hozzátartozik a történet másik részéhez, hogy nem túl fair az amihez hasonlitom (drágább hangszerek), szóval nem vagyok benne biztos, hogy a véleményem releváns ebben az esetben.
Mindegy, itt van pár kép, ma lőttem őket:

Erre értettem, hogy pl. ez a Cort mellett nagyon "olcsónak" hat, de ez a Cort legalább 2x annyiba is kerül. Szóval ez alapján vedd figyelembe a fentieket.

@Cappa72
Lehet, hogy lesz rajta nagyon minimális paint job hiba, de ez jóval minőségibb gitár mint akármelyik a fenti listából és a B-stockos ára erősen versenyképes is. Nem mellesleg eléggé tuningolható, ha úgy tartja kedved. De az alap hangszedőkkel is jó, én kicseréltem EMG81/85-re, de ez személyes preferencia
.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.