Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

LOGOUT blog

#66468Ctrl+Alt~Del
    #66467X2N

Igen, szerintem is. Sőt, pár hónappal ezelőtt még olcsóbban volt fekete és zöld is Thomann-nál. A zöld azért lett visszaküldve mert "nem tetszett a gitár szine" (megkérdeztem), de a feketének sem lehetett nagy baja mert elkelt 2 hét alatt.

Anno pont azért irtam, hogy a helyén kell kezelni, mert árkategóriájában tényleg verhetetlen, a B-stock ára pedig aztán végképp. A különbség akkor fog kijönni, ha egy jóval minőségibb (anyagokból készült) hangszert teszel mellé. Amúgy a matt top amellett, hogy marha jól néz ki, nagyon jó érzése van, viszont a nyak eléggé "olcsónak" hat. De megint fontos észben tartani, hogy jóval jobb érzés ezen játszani mint bármin ebben az árkategóriában és azért ott még nem tartunk, hogy ennyi pénzért fullos gitárt kap a vásárló. Az is hozzátartozik a történet másik részéhez, hogy nem túl fair az amihez hasonlitom (drágább hangszerek), szóval nem vagyok benne biztos, hogy a véleményem releváns ebben az esetben.

Mindegy, itt van pár kép, ma lőttem őket:

Erre értettem, hogy pl. ez a Cort mellett nagyon "olcsónak" hat, de ez a Cort legalább 2x annyiba is kerül. Szóval ez alapján vedd figyelembe a fentieket.

@Cappa72
    Lehet, hogy lesz rajta nagyon minimális paint job hiba, de ez jóval minőségibb gitár mint akármelyik a fenti listából és a B-stockos ára erősen versenyképes is. Nem mellesleg eléggé tuningolható, ha úgy tartja kedved. De az alap hangszedőkkel is jó, én kicseréltem EMG81/85-re, de ez személyes preferencia :).

Új hozzászólás Aktív témák