- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Talán potisapkát vettem, nem is tudom. Nem emlékszem már mit is vettem a neten és volt a kínai eladónak ilyen bundkészlete is és csak bedobtam a kosárba anno. Annyira nem volt tétel. Talán ezer forint vagy inkább csak párszáz, de tényleg valami jelképes összeg volt. Az első gitárom vettem vissza.
Igazából csak visszakértem, amikor ki akarták dobni.
Értéktelen csehszlovák cucc, ami már akkor nagyon pontatlan volt, amikor eladtam.
Aztán biztos túlkoptak a bundjai, mert kihúzták őket a fogólapból. Úgy kaptam vissza, hogy a bundok helyére fehér trutyi van belekenve a rózsafa fogólapba. De az sem rendesen és aztán átlakkozva sincs vastagon.
Szóval most, ha felülről megnyomom a fehér valamit az új bund élével be tud szakadni, szóval könnyű lenne megfújni forró levegővel és kikotorni a bundok helyét újra normálisan, aztán felbundozni.
De az egész, hogy is mondjam. Érzelmi alapon csak, hogy megszólaljon. Pontosan tudom, hogy szar lesz akkor is, ha jól sikerül a bund, mert hát a saját bundjaival is szar volt :) Szóval sok értelme nincs.
Pénzt locsolni rá pláne hülyeség, de ha fillérekből tudnám, magamnak megcsinálnám poénból, hogy belenyomkodom az új bundokat, csak pech, hogy nem stimmel a rádiusz. Ez van. Akkor elengedem, ha kopácsolással csak elrontani lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értéktelen csehszlovák cucc, ami már akkor nagyon pontatlan volt, amikor eladtam.