- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Egyébként mióta hallottam gagyi erősítőt szólni, valahogy úgy vagyok vele, hogy amíg nincs legalább egy 30, de sokkalta inkább 40 csak arra, én baromi jól elvagyok elektromos nélkül is.
Bár én abszolút jól megvagyok az akusztikussal, más gondolom sokkal jobban érzi az elektromos hívását - ami a mainstream zenei ízlésemet tekintve furcsa lehet, de azt kellett megtapasztalnom, hogy nagyon más vmit hallgatni meg játszani, minden tekintetben
Sőt, olyannyira igaz ez, hogy erősen gondolkodom rajta, hogy a következő lépés egy combosabb akusztikus lesz, nem egy elektromos. Nem tudom, a kezdeti "tetszik és tökjó, de azért majd kell valami zúzós elektromos" egyre inkább kezd "imádom, szerelem stb stb és még többet ebből"-é alakulni. Majd meglátom, ha lesz pénzem, de nagyon vonz pár akusztikus.
Na meg én vagyok az a pöcs, akitől hogy ha megkérdeznék, hogy mittudomén, fél millióból egyetlen hangszert kell választani, mit akar, akkor nem igazi Gibson Les Paul, meg nem igazi ízig vérig Fender Strato lenne az első gondolatom, hanem egy Taylor, szigorúan elektronika, sőt cutaway nélkül. Ebbe pl bele vagyok zúgva: [link] Igaz, ehhez fél misi sem kell, már megvan 380ezer körül
Na mindegy, sejtem, hogy nem túl sokakat érdekel, csak gondoltam megosztom
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest