- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
benedekco #32328 üzenetére
A bundozás feltételezi, hogy homogén tulajdonságú a húr a teljes hosszában. Elvileg annak is kellene lennie, de selejt ugyebár mindenhol keletkezik.
Ugyanez a jelenség a használt húrnál is tetten érhető, nem egyformán kopik, zsírosodik, nyúlik mindenütt, azaz elveszti a homogenitását, ezért egy idő után hangolhatatlan lesz.
Amúgy előfordulnak néha hibák a gyártásban, egy időben a d'Addario szakadozott, mint a fene, és bár állítólag azóta megjavult, én kerülöm. Szóval semmi para, ez ilyen szakma, kell választani másik gyártót, oszt csá.
Az Ernie Ball húrok népszerűségét sose értettem, szerintem kb bármi jobb nála, olcsóbban. Sokáig toltam RotoSound-ot, soha semmi gondom nem volt, most Dean Markley 2502 van, teljesen rendben van, ennek örömére már be van készítve következőnek a DM Blue Steel, bizalmat szavaztam a gyártónak, aztán majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest