- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Sziasztok. Szeretnék BIOS-t frissíteni, de nem az F18-asat, mert arra többen is írtátok, hogy nem a legjobb hanem az F17-et szeretném rátenni a lapomra (Z77-D3H).
Honnan töltitek le a BIOS-t ha nem az éppen aktuálisan legfrissebbet akarjátok?
(esetleg valaki el tudná nekem küldeni a Z77-D3H F17es BIOS-át??)
-
Raggie
őstag
A prociventimmel nincs gondom, az elég jól szabályoz az automatikus PWM-el.
A házventiket meg én is silent-re fogom állítani. Normal-on 800/1000/1200-on megy a három venti (egyébként mindhárom CoolerMaster, csak az egyik voltage-es a másik kettő PWM-es). Ezt sem tudom, hogy miért különbözőek(így jó ez?), de igazából a lényeg a halk működés nekem, szóval kipróbálom majd Silent-en.
Egyébként a manual módban csak a PWM egyenes meredekségét tudom változtatni (X / fok°C). Azt kitesztelte már valaki, hogy ez a Normal/Silent kb melyik manuális beállításnak felel meg?
Más:
ha már feldobtátok ezt a potis venti szabályzást, akkor tudtok javasolni egy normális árú, jó potis szabályzót, ami kultúráltan néz ki és 3 házventit el tud szabályozgatni? -
HSM
félisten
Hát ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nálam a voltage módban szuperül szabályozza a prociventit, ott ugye megbízható adatokhoz jut a procitól, mikor kell feltekerni/letekerni a ventit.
Javaslom neked is, próbáld ki.
Amiket eddig látta Intel gyárihűtős gépeket, ott nem volt baj a PWM vezérléssel se, igaz, nem konkrétan ezzel a lappal voltak ezen tapasztalataim...
-
Pista0001
addikt
5-10 perc?
Mettől meddig? Gombnyomástól Windowsig? Ez borzalmasan sok, Raptorral nem lehetne több 2 percnél, kb 1,5 perc lenne normális.
Szerintem próbáld ki először a minimummal. Csak alaplap, proci, 1 RAM modul, és nézd meg hogy mennyi idő alatt jut el a BOOT lemezes hibaüzenetig. Ha ez megvan hamar akkor növeld a RAM mennyiségét, modulonként csinálj egy próbát. Ha így is jó akkor mehet bele egy VGA, aztán a másik. Ha így sincs gond akkor jöhet csak a rendszerlemez, aztán végül a többi is. Így ki lehet szűrni ha valamelyik hardver okozza a hibát.
-
Core2duo6600
veterán
Én még azt figyeltem meg, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen driverek vannak fent a fogyasztást illetően.
Első körben idle 120 w volt virtuval.Utána reinstall, más driverekkel. és 70 w körül, szintén idle.
Azért nem mindegy.
Vagy számoltatod a gépet állandóal a boincal és akkor úgy is mindegy.
Legalább a tudományt támogatod -
Core2duo6600
veterán
Biosban beállítod, hogy a IGN legyen az elsődleges
A monitort az alaplapra dugod.
Majd feltelepíted a rendszert
És a Giga oldaláról szeded le a drivereket !
Esetleg még az inteltől a legutolsó elötti cpu vga drivert.A Lucidvirtu oldaláról a legfrisebbet kell leszedni, ott még sok bugot javítanak !
De mindenekelött a bios frissitsd meg a legrisebb nem beta raAuto beállítás azért nem jó, mert auton ha észlel vga kártyát akkor az igp ét nem fogja használni !
De nyugi vagy 30 szor fel fokod tenni a win -t mire összeáll a dolog és megtalálod a normális dribereket hoözzá !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Macska topik
- Battlefield 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest