- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #766 üzenetére
Érdekes, amit írtok... Nekem abszolút pozitívak a tapasztalataim azzal a VIA hangkarival, ami a lapomon van. Kifejezetten jobbnak hat nekem a produkciója, mint a korábbi realtekjeimnek. Ahogy nézem, mindkettőtöknek a sima Z77-D3H lapotok van, nem lehet, csak azon nem sikerült jól a hangkari itegrálása? Mert nekem a Z77X-D3H-n tök jó. Pedig van összehasonlítási alap, egy X-fi Prelude, és ez az első integrált hangkártyám, ahol zenehallgatásnál nem érzem, hogy nekem most rögtön át kellene dugnom a fülest az X-fire...
Mégegy kérdés... Ugye, a lapon lévő dugóba dugtátok a fülest, nem az előlapi a kivezetéshez? Ott nekem olyan gagyi a házam kábele, illetve annyi interferenciát szed össze, hogy az x-fire kötve is finoman szólva is botrányos a hangminőség, ami kijön belőle.Azt esetleg tényleg megpróbálhatnátok jobban leírni, mi vele a bajotok, kíváncsi lennék.
(#765) panses: Kár érte.
-
panses
aktív tag
válasz
Csak az Audigy miatt vettem olyan alaplapot amin van PCI port. Na mindegy mostmár akkor PCI-E-est nézek!
X-FI vagy Xonar? Valakinek tapasztalat? -
Hoorus
őstag
válasz
Pár szóban összefoglalnátok, hogy miben nyilvánul meg a "fossága" ?
hülyegyerek: részvétem a kártya miatt, kár érte..
-
birogeri
csendes tag
válasz
hülyegyerek #651 üzenetére
Igen... úgy (is) működik, számomra furcsa módon.
-
birogeri
csendes tag
válasz
hülyegyerek #649 üzenetére
A két 4GB-os egy kitből valóak, egy dobozból. Ha csak ezt a kettőt teszem be a megfelelő helyre, akkor sem megy.
-
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #644 üzenetére
Ok! Olvasd el a 636-637-es hozzászólást ami nekem szól! Részemről: befejeztem! Mindenkitől elnézést kérek! Tőled is! Tegnap szar napom volt és ma is azvan...
-
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #642 üzenetére
Tudod mit OKOSKA! Ha ilyen kib...ott okos vagy, akkor ajánlj valamit zsinor008 kollégának mert erről van itt szó! Mert idáig csak azt fikáztad amit más mond! Mi meg majd meglátjuk, hogy te mit ajánlasz!
-
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #640 üzenetére
MÓKUSKA! Szedd már össze magad! Melyik sorban írtam, hogy a CPU-ban van a vezérlő? De hamár itt tartunk a CPU-ban van egy db PCI-expressz x16 és a DC memória vezérlő a többi a 7-es chippben (nem pedig a "lapon"). Ha elolvastad az alaplapod könyvét akkor tudhatnád, hogy egy pár dologhoz oda van írva megjegyzésben, hogy "you must install an intel 22nm(Ivy Bridge) CPU"! Tehát a maximális tudását a lap nem fogja tudni egy Sandy-vel! Engedd már meg nekem -hamár ez a topic a 7-es szériás Gigabyte alaplapokról szól-, hogy a kedves érdeklődőnek a 7-es chipsethez a hozzá illő 3xxx-es szériát ajánljam.
Köszönöm!Ui: Nehogymá' a beton kössön belém!
-
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #638 üzenetére
Hát annyi hogy a 2xxx az Sandy bridge a 3xxx pedig Ivy Bridge. És ne kelljen elmagyaráznom a különbséget...
Na jó! Szotyihéllyban! Tudom, most azzal jössz majd, hogy "dehát a Sandy-s lapokon is van USB3 + SATA3!" Igen! Van! De a 7-es Chipset Ivy proccal az igazi. Nem kell minden féle külső vezérlőket alkalmazni, hanem ott a "gyári Intel".
-
Chas01
tag
válasz
hülyegyerek #620 üzenetére
Elolvastad? "Én ezt tenném össze". Ez nem azt jelenti, hogy te is ezt rakd össze... Ez csak az én véleményem. Nem konfigajánlatot tettem, főleg mert azt konkrét alkatrészekkel és konkrét árakkal szokásom (most is csinálok egyet) hanem ajánlást, amit én raknék össze. Nem kell mindenben hallgatni rám. Saját véleményem meg már csak hadd legyen.
Szerintem. -
Chas01
tag
válasz
hülyegyerek #618 üzenetére
Attól függ mihez képest. Mondjuk ha nem sebességhajhászás a cél, akkor 1333 bőven megfelel, a mai játékok zöme nem esik tőle szét. Az meg monnyuk már 9500+ áron megnyerhető.
-
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #609 üzenetére
A végeredmény a lényeg, hogy mindenki mosolyogjon. 500/500-al teker az ssd-m, úgyhogy vigyorgok mint akit b...ni visznek
-
tirszin
senior tag
válasz
hülyegyerek #590 üzenetére
Lehet, h a 3770S miatt van így. Egyébként a könyvecskéjében is u.úgy néz ki az a Bios ablak, mint nálam élőben, ott is csak a DDR voltage jön fel.
-
tirszin
senior tag
válasz
hülyegyerek #570 üzenetére
Vettem végül egy Z77M-D3H alaplapot.
Lehet én vagyok a béna, de az advanced voltage settings-ben csak a DRAM feszt. tudok állítani.i7 3770S került bele.
Igen, meg szeretném keresni, mi ennek a procinak a fogyasztás minimuma. -
forguet
senior tag
válasz
hülyegyerek #562 üzenetére
ja, annyi volt a gond h nem ezt a lapot akartam venni, de amit kértem, nem volt elérhető, és nem volt kedvem más helyre menni alaplapot venni.
Lustaság fél egészség. -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #523 üzenetére
Határozottan nem érdemes megpróbálni se, mert ami beállítás egy adott értéke a korábbi BIOS-ban volt, az korántsem biztos, hogy az újban is pont úgy lesz.
A BIOS pedig nem egy olyan dolog, hogyha valami beállítás rosszul állítódik be, annak ne lehetnének igen kellemetlen mellékatásai... (Pl. feszbeállítások, amik nagyon kényesek)
Éppen emiatt javasolja mindenki a BIOS frissítés után egyből a load defaults-ot, hogy ami esetleg a CMOS-ba maradt az előző BIOS-ból beállítás, az újban már mást jelent, abból ne lehessen probléma. (Ha ilyen nem fordulhatna elő, akkor a frissítés után minek kéne újra mindent beállítani elölről?)
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #511 üzenetére
Ez a legnagyobb butaság, amit csak csinálni lehet... Ami beállítás az egyik BIOS alatt készült, azt másik alatt visszatölteni öngyilkosság.
-
eisento
addikt
válasz
hülyegyerek #513 üzenetére
kiveve amikor nem....
-
válasz
Nem a beállításával van a gond, azt vágom már fejből. Ha ugyanazon tuningbeállításokat pötyögöm be, akkor az nem megy.
Ami egy bizonyos szinten mondjuk normális is, de hogy el se induljon a gép... -
eisento
addikt
válasz
sot bios frissites utan erosen ajanlott szerintem egy load bios deafult
-
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #487 üzenetére
Jól tudtad! A max turbo szorzón belül engedi állítani!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
hülyegyerek #480 üzenetére
H77-ben nem tud szorzót emelni... azt csak P/Z-s lapban lehet, csak a tisztán látás miatt.
-
bluobluo75
őstag
válasz
hülyegyerek #482 üzenetére
Ok köszi!
-
bluobluo75
őstag
válasz
hülyegyerek #480 üzenetére
AC Freezer 13 Pro hűtőt tennék rá
Akkor ha szorzó emelésen más külömbség nincs a 2 lap közt még az Asrock B75 Pro 3 is jó i7 3770-re? -
bluobluo75
őstag
válasz
hülyegyerek #478 üzenetére
Azt én sem értem, de elgondolkodom Gigabyte-on, kb olyan ára van mint az Asrocknak
Ez a fajta amúgy jobb mint az Asrock?
Jobban kihasználja az i7 3770-et? -
bluobluo75
őstag
válasz
hülyegyerek #475 üzenetére
Asus topikban inkább a P8H77-V lapot ajánlják
-
bluobluo75
őstag
válasz
hülyegyerek #475 üzenetére
Érdekes amit mondol, mert másik topikban i7 3770-re egyáltalán nem ajánlják az Asrock B75 Pro3-as lapját, inkább az Asus vagy Gigabyte nagyobb lapját, persze drágábban mint a B75 Pro3, márcsak az ár külömbség miatt is, hogy nagyából egálban legyen (ne legyen az, hogy nagyon olcsó lap, drága proci)
-
bluobluo75
őstag
válasz
hülyegyerek #473 üzenetére
kb annyi bőven elég ami az Asrockon is van
Ennek fügvényében tudsz mondani valami jó ár/érték arányú alaplapot i7 3770-re kiélezve? -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #465 üzenetére
Pedig csak segíteni próbáltam, mert szerintem tudja, amit hiányolsz, csak nem pontosan úgy, ahogy a régi lapod...
Sajnálom, ha kötözködésnek vetted. -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #462 üzenetére
Ehhez alapból át kéne konfigurálni a kimenetet 5.1-ről 2.0-ra, különben a játék szorgalmasan fogja küldeni a térhangot, te meg csak azt fogod hallani, ami előtted van, ami elég zavaró tud lenni. Arról nem is beszélve, ha nem teljes spektrumú frontod van, mert akkor mély se lenne a fülesben.
Ha meg átállítod, rá tudod konfigurálni a line-in-t a frontra, és jó is vagy ezzel a setuppal, semmit nem kell dugni sehova, és front panel se kell..
Persze, a kényelmesebb opció a front panel füleskimenet... -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #458 üzenetére
Most kezdem érteni, mi is a probléma... Tehát, te egyszerre szeretnéd, hogy működjön a füles és a hangfal, ráadásul úgy, hogy két külön dolog menjen rajtuk? Mert ezt tényleg csak úgy tudja, ha előlapra dugod a fülest.
Egyébként a tüskének ott a kiosztása a lap kézikönyvében, tök könnyen lehet barkácsolni rá egy Jack-dugót. Bontott alkatrészekből kb. max 500 forintból és max 10 perc forrasztásból megvan.
Azt elfogadtam, hogy ez a véleményed, azzal nem értettem egyet, hogy nincs rajta külön fülhallgató kimenet, ami kiderült van is, csak épp nem hátul (ahol te szeretted volna), hanem előlapi csatiként.
Tehát csak úgy tudok egyetérteni veled, ha abban maradunk, hogy az a valódi probléma, hogy ha külön hangforrást akarsz hallgatni fülesen és 5.1-ben egyidőben, akkor ezt csak úgy tudod megtenni, ha az előlapra dugod a fülest. -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #456 üzenetére
Az a tüskesor az egy rendes, szabványos kimenet. Ha a házadról le lett spórolva, az kellemetlen...
De egyébként ha bedugod a fülest a kék Line-in csatiba HÁTRA, felugrik egy ablak, és át lehet konfigurálni frontnak, és elvileg már szól is a füles. 5.1-el nem tudom kipróbálni, mert nem akarom átkötözni a hangfalat. De ha így müxik, (és ha az opció adott, akkor illene működnie) akkor mégis van rajta külön füles-kimenet.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #454 üzenetére
Azt írtad "Ezen nincs külön fülhallgató-kimenet", erre írtam, hogy van.
Arról nem volt szó, hogy hátul.De amúgy nem is igazán értem a dolgot, ha egy hangkarit használsz, akkor a hangfalad lesz hátra bekötve, a füles meg jó, ha előre, a házadon lévő fülescsatiba tudod dugni. Ha meg a fülest használod csak az inegráltról, és másik hangkariról megy a hangfal (mint nálam) akkor meg hátra dugod a fülest, és jó is vagy.
Nem egészen értem, minek kéne hátra külön dugó a fülhallgatónak...A régi lapodon volt ilyen?
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #448 üzenetére
Hogy a csudába ne lenne? Egyből vinnyog is, ha bedugok valamit előlapra...
-
KJB
csendes tag
válasz
hülyegyerek #423 üzenetére
Ez hatalmas - de igaz!
-
panses
aktív tag
válasz
-
Blaise
veterán
válasz
hülyegyerek #426 üzenetére
Relatíve olcsón akarnám megúszni., úgyhogy képes vagyok kompromisszumokra
Mennyire tuningbarát az alaplap?
-
woci01
tag
válasz
Nem kell az még
-
KJB
csendes tag
válasz
hülyegyerek #415 üzenetére
Sorry my fault!
-
törölt tag
válasz
hülyegyerek #411 üzenetére
Szerintem pedig arra gondolt, hogy az korszerű SSD-k ha lehet, ma már SATA 6Gb/s csatit kérnek, és ezen a GA-B75M-D3V alaplapon a B75-ös vezérlő miatt csak egy SATA III port van.
-
S.J.M.
senior tag
válasz
hülyegyerek #411 üzenetére
Gondolom az alaplap közepén az mSata csatlakozóra gondol. [link]
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #381 üzenetére
Legalább 20 szor raktam újra mire összeált a dolog
Legelső próbálkozásomra mindenből a lehető legfrisebbet szedtem le leginkább az intel oldaláról
Nem jött be
Utána a giga oldaláról mindent, már jobb volt a helyzet !Majd végül,
Az usb3 érkezett az intel oldaláról
Intel Management Engine Interface szintén az inteltől, intel lapokhoz lévő helyen volt a weben, de működik.
A többi a giga oldaláról, és hogy van - e köze hozzá, azt nem tudom, de közben kijött az amd től is egy frisebb vga driver, és azt is feltettem !
A Proci vga ja, végül az intel oldaláról jött, de a legfrisebb elötti, a legfrisebbel állandóan nem volt képem a boot után, most csak ritkán, de ekkor a windows + P 2 szer majd egy enter és visszajön, néha azt hiszi, hogy projektorra van kötve gondolom a DVI csatlakozót tekinti annak, az intel suporton olvastam pár leírást egyik sem jött be.
És ez a kombináció is ott volt !De mire ezeket végigjátszottam már csukott szemmel is fel tudnám tenni a wiin 7 et
-
LuiT
aktív tag
válasz
hülyegyerek #378 üzenetére
Nagy kár, na mindegy, meglátjuk milyen ez a Virtu dolog.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #375 üzenetére
Amik vannak átalakítoim nem mennek bele.
Az átalakíton van 4 pocok a kis lap melett mind a 2 oldalon, míg a csatlakozon nincs -
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #373 üzenetére
Rendben kipróbálom.
Nekem DSUB os a monim, lehet, hogy akkor máshogy viselkedik ? -
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #371 üzenetére
Na várj, most akkor az auto arra vonatkozik, ami a elsődleges kártyánál lehet választani, vagy magára, az igp re, hogy be van - e kapcsolva !
Mert előbbi esetben tényleg nem megy, a másodiknál nekem is auto van -
LuiT
aktív tag
válasz
hülyegyerek #367 üzenetére
Műxik, de nem értem hogy AUTON miért nem megy. Elvileg akkor a bios érzékeli, hogy hova dugtam a monitort. Kipróbáltam AUTON, és nem működött.
-
LuiT
aktív tag
válasz
hülyegyerek #360 üzenetére
Nem. Oda kell, s a biosban mit kell állítgatnom, ha kell egyáltalán?
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #351 üzenetére
A lap akármennyi feszt tud neki adni. Kérdés, a proci nem-e nyúlik ki tőle...
-
fatal`
titán
válasz
hülyegyerek #351 üzenetére
A támogatási listában benne van, direkt úgy választottam.
Az AIDA szerint 1,5V-n a feszkó.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #349 üzenetére
Kivéve, ha nem SB/IB-hez tervezett a kit. Mert ha régebbi cucchoz való, akkor pofa nélkül beállíthat pl. 1,65V memóriafeszt, amit a 1156-os cuccok simán bírtak, de tudtommal ezek már nem szeretik alapbeállításon.
És tudtommal a legtöbb HyperX nem 1,5V-os.
Úgyhogy az XMP-vel inkább csak óvatosan.Persze, ha az ember meggyőződött róla, hogy semmi "csúnyaságot" nem csinál az XMP profilja, akkor tök jó, nálam is azzal megy a ramom 1600-on.
-
fatal`
titán
válasz
hülyegyerek #343 üzenetére
Köszi körülnézek majd a BIOSban. Lehet állítani memória szorzót vagy mit, azt hittem ott kell feltolni, de megnézem majd. Azt hiszem most Turbon van a kérdéses érték.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #304 üzenetére
Milyen beállírásokkal érted el ?
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #304 üzenetére
Ennyi... És máris nem kell gyilkolni fesszel.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #301 üzenetére
Igen, de a 80+ jóval több fokot nem 1,45V-on bírja, az se mindegy. Én ennek nem vagyok szakértője, de az SB topicban elég szépen levezették anno többször is. Nekem elég annyi, hogy az Intel abszolút maximumnak 1,5V-ot jelölt meg a datasheet-ben, ha jól emlékszem, márpedig 1,45V-os üzemi feszültségnél ennél az 1,5V-nál lényegesen nagyobb overshoot-ja van a lapnak a terhelés megszűntekor. Tehát messze nem vagy ott már biztonságban, keletkezhet benne kár. Persze, itt is van szórás, valami kisebb fesztől is hamarabb megdöglik, valami jobban bírja. De én nem a szerencsére akarom alapozni egy ilyen drága és fontos elemét a gépemnek.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #299 üzenetére
A SB topicban pont nem ezt olvastam, hozzáértőktől... Ilyen max 1,45V-okat ajánlottak, erős vízzel.
1,5V-on meg volt, akinek tip-top meg is döglött. -
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #296 üzenetére
Azért páraknak már pukkant el 1,5v környékén...
Ne felejtsd el, hogy a q6600 duplaekkora csíkszélességgel készült! -
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #292 üzenetére
Rosszul emlékeztem a számára, de azt tudom, hogy nem lehet, legalábbis szorzó lockos, K nélküli, elővettem a dobozát, megnéztem !
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #288 üzenetére
1,44v...
Ennyit még a jó öreg q6600-amnak se mertem adni... -
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #290 üzenetére
Hát engem ez nem érint, mert én semmit nem tudok állítani a K -s cpu miatt, de eddig legutoljára core2duo-t húztam, ha nem nagyon csak 1 Ghz el feljebb, m int az alap.
De ott már nem volt egészen stabil. -
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #288 üzenetére
Passz, nem tudom, amig stabil a gép nem érdekel.
De tenni sem tudok ellene, mert K-s a CPU-m -
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #245 üzenetére
UEFI, vagyis a bios alatt ment az egér, az intel féle usb3-as vezérlővel, de a win telepítésénél, ahol particionálsz, már bizonytalan volt, hol ment, hol nem !
Valamiért a telepítő alatt nem mindig ismerte fel, de sem a billenytű, sem az egér nem ment, egy usb dróton mennek a gépbe a KVM Switchből, tehát még 1 csavar van benne, de miután az F_Usb2 -est kivezettem hátra, minden gond megszünt, rögtön müködött, és még a gép is fürgébb lett. 5 perccel korábban települt fel !
Lehet másnak is érdemes lehet, USB 2 esre dugni, ami oda való !A kedves alaplapgyártó, nem csak a Giga, de mindegyik gondolhatott volna, hogy az egérnek és a billentyüzetnek sohasem fog kelleni, usb 3-as sebesség, ellenben a megbizható és gyakorlatilag minden által nativan támogatott usb 2 es elfért volna a ps/2 es port melett !
És inkább belső usb 3 ra tették volna azt a 2 portot, úgy is elől praktikus, ha a usb 3 ki van vezetve!
Erre az egyre nem gondoltam amikor alaplapot néztem.
Ill. a másik a SPDIF RCA kivezetlés hiányaEmiatt tőlem egy nagy fekete pont a Z77 nek ! hisz, ez nem csak a lapgyártók hibája !
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #238 üzenetére
Tök igazad van, csak a villanyszámla miatt nem igazán éri meg új gépet venni, mert nagyon lassan hozza vissza a befektetést, igazán talán sose térül meg a szélsőséges eseteket leszámítva. De itt épp ez a móka, hogy már úgyis van egy jó kis Z77 lapom meg procim IGP-vel, tehát tök ingyen tudom megspórolni mondjuk azt a 40W-ot, amit meséltem. Mert régen bizony volt olyan nem egyszer, hogy hetekig ment a háttérben +40W-on a VGA, mert ottfelejtettem egy youtube ablakot a háttérben, miután lement belőle a zene, vagy meguntam a bezárogatást...
Ehhez képest most a játékok és filmek kivételével dolgozni, meg youtube-ozni ott az IGP, nem +40W, hanem +3 és le is kapcsolja magát ha már nem kell, nem nekem kell bezárnom magam után a dolgokat.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #234 üzenetére
Megawatt? Külön drótod van paksról?
Szerintem KWh-ra gondoltál.
Na, akkor most én is jövök... Az én szokásom sokszor olyan, hogy napi 6-10 órát megy a gép, és van, hogy csak olvasgatok rajta. Ha mondjuk a háttérben ottfelejtek egy youtube videót, mert szeretem a halk zenét, jobb, mint a forgalom zaja kintről, akkor az az 5850-emmel +40W. Ha lenne egy modernebb VGA-m amivel a 27W-os alap fogyasztása is kilőhető lenne 3W-ra, akkor nyernék vele 67W-ot. Az napi átlag 8 órában már havi 600ft. Nem nagy móka tényleg, de számít. Ezenkívül ami még haszon, hogy halkabb a gép, és nem 60 fokos a VGA, hanem 45 üresben. És mindezt teljesen ingyen. -
panses
aktív tag
válasz
hülyegyerek #234 üzenetére
1 Megawatt 36ft?
Hol laksz? Én is odaköltözöm
-
válasz
hülyegyerek #199 üzenetére
Hmm valami ilyesmi a csigi is... fiatalság, bolondság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest