- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woci01
tag
Nem az, hanem, hogy annyiféle verzió volt már, hogy milyne gépem legyen, hogy már nem tudtam. Mert ugy indultam h 154-ről aztán mindig ugy voltam vele h jó ez csak 2k-val drágább v 5-tel és sokkal jobb, aztán ennél a jobbnál is van jobb az is csak 5tel jobb, de ugye a kezdetinél már 10k-val több. És igy kúsztak fel az árak és elszálltam egy kicsit.
-
Core2duo6600
veterán
Nincs semmi gond jól illenek össze a dolgok, a VGA ról nem tudok nyilatkozni, mostanában nem foglalkoztam velük, csak akkor amikor kerestem magamnak !
A táp elég lesz, nekem az akárírásban lévő gépet egy 420 as Eenrmax hajtja, és stbailan.
300 W tól eddig még nem fogyasztott többet semmien téren !Igen, a biost meg kell frissíteni, ezt legegyszerübben egy pendrive segítségével lehet, még rendszernek sem kell lennie rajta
Hát, ha találsz win 7 hez drivert hozzá, de szerintem a játékokhoz az alaplapi bőven elég, és esetlegesen nem ismerik már a játékok azt a kártyát ez is benne lehet a pakliban
A gyári cooler lehűti ezek a cpuk már nem melegszenek annyire terhelés alatt sem !
Elég viccesen néz ki a gyári hűtő, de a feladatás tökéletesen ellátja(#399) woci01
Olyannyira besegít, hogy nem üvölt a radeon ventije a grid alatt ! (1280*1024 es a monitorom, tehát ezen a felbontáson)
Valóban csökken valamelyest az fps, de nem sokat !
Tulképpen egy gyengébb diszkrét vga val is el lehet ugyanazt érni, mitn egy erősebb vga val, persze nagyon játékfüggő én eddig még csak 1 el próbáltam.Az árakat figyelve igazat van, ezen a platformon a rendszer tudása leginkább a cpu tól függ, hiszen majd mindennek abban van a vezérlője, a lap annyiból számít, hogy megadja azokat a csatikat amikre szükséges van, Pl.: Firevire
-
woci01
tag
Igazából nézegetve a lapokat, van "nagyon" olcsó meg a drága kategória, 30-40k-t nem szánnék rá, nem akarok tuningolni az SLI-hez meg azért venni most egy olyan lapot h hátha majd vmikor teszek majd bele, ugyh szerintem a legalapabb z77 is megteszi. De szolj ha rosszul gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest