- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
skylaner #41542 üzenetére
Sziasztok!
A 8400GS már csak csökkentett módban hajlandó normálisan elindulni.
Sima indítást választva az esetek többségében a windows betöltődése után, de még az asztal megjelenése előtt kék halált ad.
Frissítettem a BIOS-t F14-re, de semmi változás nem történt.
A BIOS képernyő sem tökéletes egy ideje:
KEP1 KEP2Szétszedtem a 9800GTX-t, az biztos, hogy újra kellene pasztázni.
KEP3 KEP4Ez okozhatja a VGA hibáját?
Megtisztítás után visszatettem a 9800GTX-t de még rosszabb lett mint volt.Azt nem értem, hogy a csere 8400GS kártya miért nem működik rendesen, amikor először betettem egy ideig jó volt, majd befagyott de újraindítás után megint használható lett.
De most meg a windows, rendes indítás esetén letiltja a VGA-t mert az hibát jelzett.Win7 reinstall?
Csak nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni ha állandóan kifagy a kép.... -
ANT
őstag
válasz
skylaner #41527 üzenetére
Nekem EP35-DS3 lapom van, de régebben hasonló jelenségeket produkált. Fagyott, újraindult, kék halálozott "üresjáratban" és terhelés alatt is.
Ha a Realtek integrált audióhoz a Win7 alap drivere van feltéve, próbaképpen cseréld le. Nekem biztosan az kavart be, mert feltettem helyette a Gigabyte oldaláról szedett drivert, és utána a hiba megszűnt.
üdv. -
Pancsermeste
őstag
válasz
skylaner #41527 üzenetére
Ez nekem nem driver hibának tűnik... és nem is alaplap...
Az első két kép alapján VRAM hibára gyanakodnék.
Olyan, mint mikor a memória túl van húzva, vagy túlmelegszik.
VGA órajeleket és hőmérsékletet tudod monitorozni?
Jól szellőzik a házad? Ebben a nagy melegben fontos a jó hűtés.
A 8400GS aktív hűtéses, vagy passzív? -
belaazallat
addikt
válasz
skylaner #41529 üzenetére
Biosban PCI-E frekvenciát fixáld 100MHz-re. A nv driveres topicban kérdezz rá(ha még nem tetted volna), hogy a kártyák hogy viselkednek az említett driverrel, melyik ajánlott hozzájuk.
Ismerősök nem tudnak kölcsön adni hardvert tesztelni? Esetleg helyi topicban hátha meg szán valaki kölcsön alkatrésszel.
Esetleg egy szünetmentes tápegységet nem tudsz kölcsön kérni? Vagy a komplett gépet másik lakásban kipróbálni?
-
-
bim
veterán
válasz
skylaner #10140 üzenetére
memo függő nem a lap határozza meg.nekem az A-DATA 1066+ és a corsair dominator 1066 is azonnal ment 1066-on mert az EPP.-s
ha be van égetve mennyi feszt adjon a lap indulásbol és milyen órajelet rendeljen hozzá csak akkor megy kapásból 1066-ot.mazda:a tájfun nem fujt rá eleget?
lara:a memokat én is hűtöm csak én egy 12-es silenx-et tettem oda 700rpm körül.
-
E6850
csendes tag
válasz
skylaner #5799 üzenetére
Szia Skylaner!
[link] hála gornek23 nak!
Gigabyte P35 DS3P eredmények:Semmilyen extra beállítást nem akartam, csak a memóriát akartam kihasználni. Hát ezért muszály volt megtanulnom tuningolni. Még mindíg nem tudok, csak a saját cuccomat állítottam be valamennyire.
Nem megy 1066-on,mint láthatod a képeken, csak 495Mhz-nél tartok. A PCI feszt fixre beállítottam 100-ra, nehogy feljebb menjen valamiért!!!
-
E6850
csendes tag
válasz
skylaner #5795 üzenetére
Nem a SATA drivert nem kell felteni, hanem a RAID driver nem kell. Ez akkor kell amikor több HDD-d van össze fűzve, tükrözve, vagy mindkettő. Alapból ki szoktuk kapcsolni a RAID-et, ha nem is kell.
A mostani GB lapokhoz nem kell SATA driver. Ismeri a win mindegyik verziója. Ha mást használsz akkor kelhet.
Új notebookoknál kell, mert azokat nem ismeri a telepítő lemez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest