- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lala42
őstag
Hali!
Ha ATI kártyád van (videokari) akkor abban benne rejlik 1 HDaudio is. Nos a lapod ill. az ezközkezelőben az az ismeretlen ezköz, mert gondolom, csak az ATI drivert raktad fel. Kerits 1 ATI telepitőlemezt, melyet a videókarival adnak a dobozában és azon rajta van a HDMI v. WDMI meghajtó program. Onnan telepítve meg lesz az a hiányzó ismeretlen ezköz. Majd ha feltelepült, akkor még a vez.pulton a hangoknál kiválasztod, hogy legyen hang, mert lehet hogy átállítja ATI HD audióra, de neked csak a REAL-os jó.
De ha nem akarod ezt, akkor a BIOS-ban letiltod, hogy frontpanel HD audio. --Disable. Ekkeor is eltünik és nem is vesztettél vele, mert nem a kártya hangchipjét használod, hanem az alaplapét. -
fsb1000
nagyúr
Uh.... milyen igazad van!!!!
Elfelejtettem hogy van integrált COM port.Az LPT-vel szívtam, mert nem tudtam szerezni hozzá megfelelő csatit.
Atán jött a régi I/O kártya.Ezekután egy nagyker udvarán szószerint(!!) a szemétből szedtem ki egy LPT hátlapi csatit.
Tökéletesen müxik.
P2/P3 gépekből lehet ilyesmit bányászni, talán bontóban is.
A bekötése szerintem szabványos.
A BIOS-ban csak engedélyezni kell. -
imibogyo
veterán
Még nem próbáltam, mert a BIOS reset óta eddig jó............ Sajnos csak Kingmax 1066-os ramjaim vannak, és azokat hajtottam 1066-on. Alapból csak 800-nak ismerte fel, de leszedtem a Kingmax honlapjáról egy PDF-t amiben leírták, hogy +0,2 V-ot kell adni a ramnak és már mehet is 1066-on.........
Azért jó, hogy egy 1066-os RAM-ot tuningolni kell, hogy menjen is 1066-on......
Most 800-on megy, meg minden alapon a gépben. Ha pár napig így stabil akkor RAM csere lesz a dologból. Már a Geil, meg OCZ ramokat is dobálják az ember után.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest