- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
-
Termi16
őstag
válasz
johnny82 #38864 üzenetére
Hali!
Ahogy Tommee is írja, azért csak 2.0-ban megy most a dolog, mert TV-d hangszóróján szólalna meg. A hdmi, amit a tv-be dugtál, az csak a tv-n keresztül tudja a hangot vinni. Ergó vezérlőpultban a hangoknál le kéne tiltanod az ati hd audio-t és helyette egy optikai (spdif) vagy koax kábellel összekötni a hangkártyádat (legyen az integrált vagy vmi komolyabb) az erősítővel, és ezt kijelölni a vezérlőpultban elsődleges hangkeltőnek.
-
Tommee
aktív tag
válasz
johnny82 #38864 üzenetére
Sztem azért tudsz max 2 csatornát beállítani(gondolom a videókari HDMI csatlakozóján), mert a TV-d csak sztereó hangot fogad. Így meg tudod szólaltatni a gépedet a TV hangszóróján, de csak sztereóban.
Neked az 5.1-es hangot nem a videókártya HDMI kimenetéről kellene küldened, hanem az alaplapi v külön hangkártyából.
Legalábbis az én értelmezésemben így tudsz 5.1-es hangot kicsalni a számítógépedből. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
johnny82 #36288 üzenetére
Nem, nem éri meg. Kb 2-3%-al lenne gyorsabb, mert nem a ram a szűk keresztmetszet a gépedben hanem a Core 2 procid alacsony QPB-je.
Nem, nem a procid szar, hanem az architektúra ilyen. Az összes Core 2 proci még a leggyorsabbak mellé sincs értelme DDR3-at pakolni, mert nem lesz érdemi gyorsulás. Hiába a magas órajel a procimagban és a Ram esetén ha hozzájuk képest mérföldekkel lassabb QPB-n keresztül kommunikál a kettő. DDR3-nak i7 mellé van értelme igazából.mod:
cellpeti: Nincs tapasztalatom ez ügyben. Nekem még a gyári F3-as BIOS van a lapomban.
-
-
Mankó
veterán
válasz
johnny82 #33199 üzenetére
P35-DS3-am volt, s ha 4 modul volt benne akkor ugyanez volt a szitu. Ez a 4 modul kezelés problémájából fakad, több feszt kell adni neki, mint ha csak 2 lenne benne. Simán kell neki a +0,5V hogy megkapja a 2.1-et, azaz nálam kellett neki. Mondjuk hosszútávon se volt belőle probléma.
Orthos-t meg simán futtasd 9es priorral! -
-
Devil Smile
őstag
válasz
johnny82 #22160 üzenetére
Hali All
nem akarok okoskodni, de nekem is hasonlo gondok voltak nehany honapja es nekem a Gb easy tune pro5 miatt jott ez a hiba utanna neztem a hibakod alapjan es ezt dobta ki..
letoroltem es azota tokeletes... ha fent van akkor torold le.. hatha neked is jo lesz..Udv
-
drur420
tag
válasz
johnny82 #22110 üzenetére
Bár tul régi motoros nem vagyok a témában de úgy tudom nem szerencsés memória tesztem futtatni Oprendszer alól mert az is okozhat galibát holott esetleg semmi baja a ramnak... Nekem bejött a Mem Test. Én ezzel teszteltem a ramokat.... Szerintem elég alapos a progi. Én is próbálgattam még 1 picit "pöckölgetni" a confilgot de 1066 CL4 fölé nem tudtam menni hiba nélkül. Minden esetre szólt precizen a progi. A linken amit dobtam van iso-verzió. Ha érdekel......
-
mazda626
addikt
válasz
johnny82 #16445 üzenetére
De válaszoltam. Frissíted. Driver közül csak vga drivert szoktam letörölni DriverCleanerrel. Chipsetdrivert letöltöd, telepíted és felül van írva a régi fájl...
Másik kérdésedre a válasz: Everest Ultima, Sisoft Sandra bugyraiban kell keresgélni a verziószám után, de meg tudod velük nézni. -
-
fdisk
őstag
válasz
johnny82 #15878 üzenetére
pl.innen
Csak nézd meg milyen rev. a lapod(bal alsó sarokba rá van írva)és azt a biost szedd le.
A frissítés menetét meg már olvastad.
Azért mert a nem jól,nem úgy szabályozza az újabb biosokkal a lap a 3 pines ventimet mint ahogy pl. az f8-al.(#15895) geresics:azért arra vigyázz,h a cpu feszt ne auto-n hagyd a biosban,mert megfő a procid!
-
fdisk
őstag
válasz
johnny82 #15841 üzenetére
így néz ki egy bios file
ha vmelyik hiányzik akkor nem teljes,és nem is tudod frissíteni -
Winne
nagyúr
válasz
johnny82 #15749 üzenetére
Köszi, kb uez a hiba, elvileg megoldódott Gorneck segítségével, most fogom újrarakni a rendszert, már kezdem úgy érezni, hogy kiismertem a kis köcsögöt. xd
Utána valszeg jön majd a tuning, szal még valszeg hallatok magamról sokat, az E6550-emet sztem egy 3 giga körüli értékig meg kellene pöccinteni, de gyári hűtésem van.
Ahogy nézegettem teszteket, elvileg bírni fogja a hűtő, csak lehet hangos lesz. Hasonló tapasztalatok?
Köszönöm szépen még 1* a segítséget, nekiugrom a telepítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest