- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tommee #38865 üzenetére
Na akkor megpróbálom spdif-en majd kiküldeni az alaplapról az erősítőbe. Mert az erősítőmön csak 1 optikai bemenet van, amibe a tévéből megy a jel. Azt gondoltam, hogy ráküldeni rá tudom küldeni az 5.1-et a tévére, max továbbítani nem tudja az erősítőnek.
(#38866) Termi16 : A tévé optikain van rákötve az erősítőre, azon szól a hang. Ha pendrájvról nézek filmet, akkor gond nélkül továbítja az erősítőre az 5.1-et. Az elsődleges hangot beállítottam a hdmi kimenetre (a képen látszik).
SPDIF dugóhoz milyen kábel kell?
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Tommee #37543 üzenetére
"Miért is nem szabad normal-on?"
Mert olykor 2,24V-t állít be (volt rá példa).
"Nálam csak +tizedeket lehet adni és ha pl +0.1-et állítok, akkor 2,05-re állítja a feszt(Everest és BIOS szerint)."
Akkor nincs szerencséd a BIOS-oddal, mert pl, a lapomnál +0,05 voltonként lehet emelni a memók feszét.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tommee #37213 üzenetére
A 4850-et most direkt nem húzom, előző op.-n húztam és semmi baj nem volt, az is Vista volt.
Qru: De annyi driver van fent a giga honlapján. Nagyon nem tudok eligazodni rajta :\ Eddig ment a DVD-n lévő driverekkel. A bios-t visszafrissítettem F12-ről F10-re, mert azt hittem az okozza a kék halálokat, de nem. Újraraktam a wint, akkor is kék halálozok.
Majd visszarakom alapbeállításokra is a biost, de ha 2 évig bírta ilyen beáll. mellett, miért most adja meg magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest