- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
dangerzone
addikt
válasz
L4R$()n #34494 üzenetére
Szóval a ram szorzó autón van. És akkor 9x333-as beállítás alatt mennyi a Memory Frequency? Mert ha 1066 fölé esik ebben az esetben, az okozhat instabilitást.
Amúgy ha ezzel nem volt gondod, akkor szerintem adj neki plusz feszt. Nem kell megijedni tőle. Jó, oké, tudom hogy alapon akarod kihozni belőle a legtöbbet. De ha nem megy, hát nem megy. Mehet a plusz fesz..
-
dangerzone
addikt
válasz
L4R$()n #34490 üzenetére
Az oké, hogy nem akarsz állítani
a feszültségen, de ne várd hogy minden proci úgy viselkedik, ahogy tesztekben. Nekem 3,2 ghz-nál kellett először feszültséget állítani. És ha azt vesszük, hogy az én procim alapból magasabb órajelű mint a tied, annyira nem nagy különbség....A V-core feszültségeken nyugodtan lehet állítani.
Csak majd nézd a procid hőfokát, hogy 65 fölé ne nagyon menjen a tuning miatt.
Kb a biosból 1.35V- a biztonságos napi 24 órás használatra, amit adhatsz neki.Hajrá
-
sz.j
nagyúr
válasz
L4R$()n #33922 üzenetére
Egy lehetőség: BIOS-frissítés Pendrive-ról
-
L4R$()n
tag
válasz
L4R$()n #33667 üzenetére
Az F12 vel a boot menü elsőnek jó volt, ott kiválasztottam a cd-t és fasznán beboot olt csak utána megállt a vista telepítő és ekkor nyomtam egy reset et, és azóta amikor megynomom az F12 őt és előjön a boot menü akkor nemtudok benne mozogni
nem reagál semmire, se enter se esc... Valami ötlet? volt már áramtalanítva is de semmi. Ja és ha csak simán a biosban állítom be elsőnek a cd-t akkor se jó, mert akkor is csak megáll és csak azt írja hogy boot from cd.: és semmi se történik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged