Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
fenergie84 #38696 üzenetére
Nekem még mindig az RC van fent, a 7100-as, és nem raktam fel rá semmilyen drivet az audión kívül, és még nem tudtam kiakasztani, ami nálam nagy szó. Igaz én a 32bites verziót használom.
Elvileg programok eltávolítása menüpontnál le tudod szedni, vagy drasztikusabban az eszközkezelőben hardverelemnél van olyan hogy driver eltávolítása. Újraindítás után felrakja újra. -
belaazallat
addikt
válasz
fenergie84 #38693 üzenetére
Hali!
Miért nem jó neked a Win7 által felrakott driver, max csak a sata raid drivert kéne felrakni, ha nem működik nélküle. A giga honlapján lévő driverek érdekesek, miután telepítettem talált még egy hálókártyát a DQ-6 lapomom, tudtommal csak 1 van.. Utána akárhogy távolítottam el a drájvert mindig kettőt rakott fel, még jó hogy egy vga problem miatt újra kellett rakni.
-
emre
veterán
válasz
fenergie84 #38691 üzenetére
Hát lehet a kérdéseddel jobban járnál a W7 topikban , de én mondjuk a csippszett drivert nem pakoltam fel. Vagyis egyedül csak az audio drivert telepítettem.
Sata-val meg nem foglalkozok. sry. -
Geller72
veterán
válasz
fenergie84 #38691 üzenetére
Így, hogy el sem mondod, mid van, kurva nehéz lesz. A kék halálok is valszeg azért vannak, mert mindenféle szart felraksz. Mi van akkor, ha hagyod a sevennek feltelepíteni, amit tud. Aztán felraksz egy everestet és megnézed, milyen hardverelemeid vannak. Pontosan, csipszet szerint, operációs rendszerhez illesztve. Mi az amit felismert és mi az, amitz nem, vagy nem jól. Aztán az infók alapján és az everestben lévő linekről kiindulva letöltöd a megfelelő drivereket.
.
Kezdetnek ennyi.
Üdv.Az előző hsz-emhez annyit, hogy minden ok, thx a helpet..
.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fenergie84 #37684 üzenetére
Frissitsd a végleges F14-re, és úgy tudom feles szorzó csak akkor jön elő,ha olyan procit raksz a lapba.
-
szacsee
nagyúr
válasz
fenergie84 #34773 üzenetére
Van még egy tippem...
Valami nem volt kóser, vagy csak behülyült a biosod és az újrainduláskor visszaállította a régit (ha dualbios van rajta). Lesd meg melyik bios van rajta, újrainduláskor valamikor leresetel mindent.Esetleg elemérintkező összezár módszert kipróbálhatod.. (keresőbe írd be: elemtartó ).
Ez a biosbugokat is eltünteti, ha esetleg valami miatt error-t tárol a bios (érvénytelen idítás stb)
Van amikor a giga lapok teljesen antituningok lesznek, ANT-nak segített a megoldás. -
szacsee
nagyúr
válasz
fenergie84 #34764 üzenetére
Üdv!
Memóriákat egyesével nézd meg, teszteld ki!
Nem csak a fesz és a meleg nyírhatja ki a modulokat.
Tönkrevághatja a túl szűk időzítés, valamint a szűkre szabott PLL is.
Performance Enhance Turbo-n volt?
Teszteld ki, lehet valami más a bibi.. -
japy
őstag
válasz
fenergie84 #33567 üzenetére
Tessék a válasz
-
japy
őstag
válasz
fenergie84 #33565 üzenetére
Még szép hogy megy a 6750 általában magasabb bios lefeké kompatibilis! De nézd meg a bios verziónál oda van írva a cpu kompatibilitási lista!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest