- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnER
csendes tag
Amikor bekapcsolom azt nem tom, mert akkor még nem jön be a BIOS, amikor bejön akkor olyan 1000 körül, XP alatt egy stabil 1200-t.
Milyen automatikus venti szabályozást? Majdnem úgy néz ki a beállítás, mint ahogy Gorneck is képen illusztrálta...
Egyébbként köszi a segítséget srácok! -
Pancsermeste
őstag
2xsztereo is megfelelne... vagy mint a régi lapomnál a Dolbi Virtual Sorround.
A DTS nem tudom, hogy keveri a hangot a hátsókra, de zenénél nem halkan, de... olyan akadozva, nyöszörögve szól... szóval, vmi más kellene.
Persze a hátsó hangszórókat is be lehet állítani "front-ként", tehát, hogy simán párhuzamosan szóljon az első kettővel, de ezesetben más alkalmazásoknál elveszik a térhangzás. -
Gorneck
legenda
A lap valszeg leadja...csak épp a ramodnak vmiért nem tetszik...hisz írtad, hogy adtál ennyit neki...csak nem ezen az időzítésen...
Annyira nem kínai egyébként...vmi történt az első lapok után, ami miatt pl jöttek ki új revek. Legfőképp azoknál tapasztalható ilyen...nem olvastam róla semmi konkrétumot...vagy csak simán arról van szó, hogy szét van választva az alsó, középső és felső kat...
-
_ak_
addikt
jahh sry, tehát tudsz róla, h az egyik ramod szar..
támogatom a 1hszbe való hang beállítás leírását, én már lemegyek hídba, amikor azzal jönnek, h mekkora szar ez a lap/vista nem megy csak stereoba...
HDMI-m "sajnos" nincsen, a microsoft bus driverét is elég 1szer feltenni, legalábbis én feltetem a gyári drivert (ammi tartallamazza bus drivert), majd csak azt frissítgettem a realtek oldaláról leszedett driverrel..(ehhez meg ugye le kell szedni a a fentlévőt)
-
_ak_
addikt
? tehát ha több feszt adsz, akkor halál?! ez a wtf. próbáltad 1db rammal? ugyan ez a szitu?
Btw az a-data-im mennek 2.22Von 5-5-5-18 (alap), a házban van egy analóg hőmérő (olyan lapos fém cucc :
) és aszerint 50-60 fokosak a ramok, de gyakorlatilag nem bírom a bordántartani 2mpig az ujjam... supertalen, meg mintha úgy rémlene, h egy felsőbb kategóriábol van, szal, sztem kezdj el tesztelgetni, h melyik a szar.. ^^
-
Gorneck
legenda
Vhogy így képzelem...kb 1066-on és proci alapon.
Robust Graphics Booster----------auto
CPU Clock Ratio------------------8
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------333
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier---------3 vagy 3.2
Performance Enhance-------------standard
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------15
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control---------- 2,1-2,2V kéne hogy legyen win alatt és stabil lesz.
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control----------+0,1
V Core-----------------------------normal -
bim
veterán
sárga sárgába rakd a memokat...
az időzitést is lőőd be és afeszt add neki +0,4V-ra
hiába irja a zpu-z akkor semmegy a dualchanel két különböző szinű slotban....
amugy meg biztos vagyok benne ha normál feszen van akkor a memo 800mhz-en figyel nem 1066-on.pancserm:ha a pci-e nek kell már feszt adnod akkor az nem lesz stabil.be kell érned a 470-el.
-
Gorneck
legenda
Ha nem adtál nekik rendesen feszt akkor mit vártál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM modulok
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest