- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
éN79
addikt
-
éN79
addikt
Pedig tényleg nem ördöngősség a bios falsh pendriveról_
letöltöd a lapodhoz való biost, kicsomagolod és az így kapott "FLASH895 nevű alkalmazást és a példa kedvéért legyen: p35cds3r.f10 bios file-t bemásolod a pendrive gyökérkönyvtárába. (más is lehet a driveon, de mondjuk bios fileokból a gyökérkönyvtárban célszerű csak egyet tartani).
Ezután újraindítod a gépet, beléphetsz a biosba és ott F8, azaz Q-flash. Már csak meg kell találnod a kis alkalmazásban a pendriveodat (nem biztos hogy ezen a néven van, lehet floppyként v. hdd-ként látja) és onnan már nem lehet elrontani. -
Gorneck
legenda
Milyen VGA-d van?
-
-
bim
veterán
az also csak 4x sebességet tud igy kizárásos alapon a felső a nyerő...
és még valami.ha az alsó foglalatba teszed a vga-t és az történetesen minimum egy 8800gts akkor a sata csatlakozok nagy részére keresztet vethetsz mert lefedi szinte egészen.az csak disz.vagy egy CF esetén két kis rövid vga ajánlott de semmi szin alatt nem 3870X2.... -
Gorneck
legenda
Csak azt kell felrakni ami kell. Én mindig a legfrissebbet teszem fel az intel és a realtek oldaláról...
De most nem értem miért olyan érdekes ez a gyári cd-s vmi...20 perc alatt össze lehet vadászni a legfrissebb drivereket...vinyáról meg szépen fel kell tolni őket oszt csók...Ha lehet akkor semmikor vagy ha lesz raid.
-
Telefunen
őstag
Nem mindenképpen kell, frankón működik mindenféle spéci illesztő nélkül is, azt ráérsz a wininstall után foglalkozni vele. Az oprendszert én az Inteles vezérlő miatt azért inkább a SATA-s winyára tenném ha lenne lehetőségem választani. Egyébként 2-3K-ért már egész használható PCI-os IDE vezérlőket (ITE chipesek) szórnak, optikai meghajtó frankón elvan rajtuk.
arnold2: Igen, pontosan ezt írtam, hogy van 1066-os Geil Ultra, csak drága (23K egy szett) -
_ak_
addikt
A pata cuccaidat csak a giga csatira tod tolni(szerk mert félre érthető: ha van átalakító patáról satára, akkor azok is mehetnek az inteles csatira), de nem kell vezérlő hozzájuk, ha lesz satás cuccod , akkor azt érdemes az inteles csatira tolni és ahhoz is csak akkor driver, ha az ahci-t be akarod kapcsolni, de ezt lehetőleg os telepítés előtt kell beadni neki.
-
bim
veterán
ugy gondolom aki elvetemült tuningos az esetleg picit várhat ezzel az EP-s lapokkal mert az hirlik hogy a max elérhető fsb csökken. pár tapasztalat jól jönne.
gondolom a görcs kerülgetne ha mondjuk az e8200-ad megállna 470-es fsb-n.rambo..: esetleg ezt letöltöd és kiirod lemezre majd bootolsz rola.mindenféle tesztelőprogi rajta van.memtesztből is pár db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged