Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #8948 üzenetére
mindjárt át is böngészem, de első ismerősnek tűnik a hiba, nekem is pont ugyanott van
most futtattam egy goldmem-et (nem talált hibát), most jött volna a biosfrissítés (és megy is fel mindjárt az f8)
bim:
blend 99%-ra terheli a memcsiket.
ha az orthos nem is akkor P95-öt tolj neki.
ha meg az alatt nem dob hibát akkor szerintem nem is fog.p95 blend-et futtattam 10 percig, nem adott hibát, később se adott volna, mert csak 1,5 giga ramot használt
-
Chapel
addikt
válasz
Gorneck #8911 üzenetére
Thx. eddig megvan.
További probélma a12V -os csati,mert hogy a 20-as apával együtt van egy 4-es apa is ami pont olyan mint a 12V-os csati,csak hogy az rohadtúl nem ér el a 12V-os foglalatba mert kéne még 10-15 cm
Vagy fejtsem le róla a hálót meg a ragasztást és szedjem ki?? Ezt nem gondolhatták komolyan a gyárban... -
Gorneck
legenda
válasz
Gorneck #8900 üzenetére
Laphoz itt találsz bus drivert!
Viszont ha VGA-d drivere hibádzik, akkor azt az amd oldaláról kell leszedned....
-
-
zolee0307
őstag
válasz
Gorneck #8819 üzenetére
Arra gondoltam, a 3.2 ghz (8x400). Köszike!
Lenne még egy kérdésem, ha nem baj: Ha 9x- szórzón járatom a cput, és a memória szorzót 2x-re állítom, akkor lassabban megy a memó ugyebár, mint 800. Ez nem árt a memóknak? Mert ahogy most belegondoltam, akkor 9x-es szorzón így többet tudnék beállítani az fsb-re és nem kellene a memókat széthajtani, mert a cl4 az kellene.
-
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #8772 üzenetére
Oks.
Akkor vidd be, küldöm az infókat!
Alaplap: Gigabyte P35 DS3L
Processor: Core2Duo E6300@3710mhz
FSB:530
Fesz: 1.52
ram: 2.25(+0.4)
többi normál
Ram: A-Data Vitesta 800+EE@1060mhz, 5-5-5-15 (1:1-es leosztásban)
Hűtés: Asetek WaterChill AST03L1206 (single radis vizhűtés)
Bios7
Nem megy a képfeltöltés, mindjárt küldök valamit msn-en szerintem. -
istvansz2
csendes tag
-
Mankó
veterán
válasz
Gorneck #8655 üzenetére
Ezt írja ki Bios tipusra: SST-25LF080
Semelyik régebbi bios fájlt nem hagyja feltenni, azt írja ki , nem kompatibilis. Már mindenhogy próbáltam. Biosból pen-drive-al, beolvassa a bios fájlt és azt írja, ki, hogy régebbi verzió és ennyi, utána enter és nem csinál semmit. Megint kiválaszthatod és kész.
Már mindent kipróbáltam, de sehova sem haladok. Csak a 1803-ast hagyja visszatölteni, ami most is fent van. Elkeseredésemben próbálom a netest, hátha azzal jobb lesz.
De ha tudsz jobbat, jöhetnek a lehetőségek. -
-
ceka
tag
válasz
Gorneck #8596 üzenetére
BOCSI előre is hogy irok és hogy nem vágom a dolgokat meg hogy nem böngésztem végig 8és félezer hszt de lenne itt pár kérdésem, AKI tud segitsen pls!
gigabyte p35-DS3 alappalom van meg egy Q6600 proci 450s táp és kettő db 1gigás Kingmax 1066on...ahogy láttam biosban nem 1066on megy, hanem 800on és ha állitani akarom akkor meg már ilyen warningokat ir, a CPU host frequency meg 100ason van és nem tom hogy az most ugy hogy van? nem értem teljesen, ha bármint állotk már warningok fogadnak, meg az az EIST meg a C1 az hogy mire való és mikor mit kell kapcsolni?
jah és a smart fan control methodot legacyra állitottam mert a processzor venti nem indult kapsából csak igy megmeg mozdult és csak később indult el igy meg kapásból elindul az gáz? jah és ha resetelek akkor rögtön kikapcs és 1-2 másodpercmulva elindul...ennél igy müködik??
ha tudtok akkor kérlek segitsetekelőre is köszönöm
-
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #8523 üzenetére
minden nagyon szép minden nagyon jó csak amikor elkezdene frissíteni akkor kész megáll a gép.
Lekapcsol egész pontosan.
Néztem a biost találok -e benne valamit, de semmi.
Egyszerűen nem tudom lecserélni a biost.
Olyan mint ha valami írásvédelem lenne rajta, de ha jól tudom ilyen nincs. -
F.B.I.
veterán
válasz
Gorneck #8483 üzenetére
Itt valami nagyobb gáz van mondom akkor visszaállítom egyszerűen a lap BIOS progijával az F9-es biost, erre azt írja a progi, hogy "a gép már nincs a hálózaton".
Az agyam eldobom, ez most direktben szivat engem? Minek tudható be a majd 10 perces kicsomagolás egy 4,5Gb-os file esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest