- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Gorneck #15511 üzenetére
+0.3V se hozott megváltást. Memory Performance nincs a biosomban, vagy én vakultam meg.Olyat láttam hogy Performance Enhance. Az standardra van állítva. Bios december 13-as dátummal van, F1-es.Prime95 most fut.Mennyi ideig kellene azt futtatni, hogy normális eredményt hozzon? Orthost próbáltam délután, de eléggé lefogta a gépet, és amikor ki akartam lépni belőle, nem tudtam, csak resettel.De már nagyon elegem van a sok újraindításból, kb 4-5 perc mire a gép használható állapotba hozza magát. Gondolom ez nem teljesen normális.??
-
DroneZ^
őstag
válasz
Gorneck #15557 üzenetére
és még rímel is. Amugy a DS4-nél lehet köztes értékeket is adni egész kicsitől 0,025-0,375-ig ha jol tudom.. vagy nem véletlenül írtátok hogy kerek 0.1V?
Eddig nem dobott le miota megkapta a +V-ot..
Lehet különbség hogy ha az FSB-t picit jobban növelem és lejjebb veszem a multipliert vagy ha, 8x-os multipliert használva kevesebb az FSB de végeredményben a 2 beállitás ugyanannyit ad ki?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Gorneck #15487 üzenetére
Akkor miért nem ír supertalent-ről ?Annyira nem gány. Az nem normális? És nemis a gyártóval lenne a baj 1 giga felett nem ir semmit...Na mind1.
Lehet hogy 64bites oprendszeren nem szakadna meg a net mert a 4 giga ramot nem ismeri fel rendesen az XP, csak 3,5-öt és lehet hogy ez okozza a hibát. Lehetséges?
-
polika
senior tag
-
cettlee
őstag
válasz
Gorneck #15505 üzenetére
valoban kéne egy ojan szar átalakitto, hacsak nem keresztbe akarom ráraknia hüttöt? mennyibe kerülhet egy ojan izé? van rá esély hogy adnak ingyen a helyi számtekboltba?
és érdemes lecserélni a gyári hüttöt 7000alcu-ra, vagy nem várhato látványos javulás?
mer akkor nem szorakozok vele..
mod: ZALMAN ZM-CS1 LGA775 átalakító a 7000-es szériához 2 év 910 Ft. 1 092 Ft.
jolvan...
szánalom, akkor marad a gyári
-
-
DroneZ^
őstag
válasz
Gorneck #15402 üzenetére
MI?!?!
valami ismerős irt valami ilyesmit... még ebben a lapban nem tuningoltam. AMD-ben 10es is volt.. szoval minimalis hőmérséklettel szeretném 3ghz-ra huzni, scythe infinity-m van dupla propellerrel
mennyi a max hő ami= örök élet?
Valamit lekell venni ha tunningolok? memoriat vagy valamit butitani? AMD-ben ilyet is kellett... -
indianka
tag
válasz
Gorneck #15309 üzenetére
de mind a cpu_fan mind a sys_fan 4pines...és az alaplap manualja alapján mindkettő szabályozott is....viszont a viselkedésük ugyebár nem ugyanolyan...de köszi, kipróbálom akkor, lehet hogy később felpörög...ha nem akkor hagyom ezen, és pörögjön maxon állandóan...
ja...ps2-es billentyűzetem van....
nem tudjátok hogy lehet ezt beállítani??
-
Mathiask
senior tag
válasz
Gorneck #15252 üzenetére
Ennyi? Ezt találtad?
A DES-t?
De hisz rev2.1 óta tudja a P35-DS3 is F11es Biosszal.
Írják is a 3mas pontban: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2748Most nem nagyon értem hogy miért van két különböző lap.
Máshol azt olvastam hogy P35-DS3 rev 2.1 nincs mert azt EP35-DS3nak hívják. Lehet ez? -
Mathiask
senior tag
válasz
Gorneck #15160 üzenetére
Azért áramtalnítom, mert kapcsolós elosztóra van dugva és sokminden van még arra dugva és ha nem vagyok, vagy este a környezettudatosság jegyében lekapcsolom, hogy még azt kb 10-20wot se egyk a cuccok fölöslegesen.(sok kicsi sokra megy)Persze láttam én már olyat hogy titkárnő bekapcsolva hagyja a gépet hétvégére, mert hát miért ne.
-
polika
senior tag
válasz
Gorneck #15158 üzenetére
Köcsögök miért írják rá hogy 4-4-4-12, 2.0Volt a geil black dragonra ha aztán adom neki a +0.2Voltot és mégse meg 4-4-4-12-őn, mind1 majd még emelek picit lehet az alaplap nem ad annyit mint kéne, pedig a egy 450W-os enermax táp van benne és feldugtam az alaplapra a 24 pines meg 4 pines power csatlakozót is.
Elolvastam a tuning részt, a magyarázó ábra (http://gorneck23.extra.hu/webpic/guide.jpg) az valamennyit segített de még mindig nem tudom pl hogy kb milyen értékeket lenne érdemes álligatni, ill hogy milyen módon lehet megtalálni a proci, ill a ram határait, vagy érdemes e levinni a proci szorzót és tolni magasabb fsb-t. Ill hogy hogy milyen ram/proci freki arányok a jók, (1:1-ben megy csak jól, vagy van jobb megoldás is)
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #15153 üzenetére
nekem egy 495-ös van és ultrahalk idleben.terhelés alatt a 2db 8-as venti fordulata felkuszik 1500 rpm környékére ahol már azért hallhato.nade mondjuk amig nem quadom volt egyáltalán nem melegedett.akkor 900rpm körül járnak a ventik benne ami tényleg ultrahalk..
szerintem érdemes egy picit nagyobbat venni mert ha terheled a tápot kevésbé fog hangosan üzemelni.ez persze lehet nem igy van.. -
polika
senior tag
válasz
Gorneck #15142 üzenetére
Szia. Hát a biosban volt egy olyan menü hogy MB intelligent tweaker. Ott a CPU Clock ratio 10 volt ezen nem változtattam, amin emeltem az a CPU host frequency (Mhz) ezt 200-ról felvittem 220-ra (ez az FSB?). Ill amit állítottam az még az volt hogy a memóriát szerettem volna a saját specifikációján futtatni ezért a DDR timinget autoról manualra raktam beírtam a 4-4-4-12-őt, ill a voltage kontrolnál adtam +0.2 voltot a DDR ramnak.
Volt olyasmi még hogy C.I.A.2 azt disableden hagytam ill volt alatta még valami performance optimalizáló az alapban turbo volt hát hagytam is rajta.
-
törölt tag
válasz
Gorneck #15136 üzenetére
AHH! Most jöttem rá, h. nem értetted a kérdésem, és most már értem, miért nem értettem a kérdésed
Már, h. hogy jön ide a "Power On by Ring". Ugyanis a wake-on-lan-t nem ezzel kell(lene) bekapcsolni, sajnos már nem emlékszem mivelis, bár pl. az A8N SLI Deluxe lapomon nincs is semilyen opció, mégis feléled. Szal benne van a nevében "LAN" tehát hálózatból, vagy netről feléleszthető a lap, persze csak ha támogatja.
-
törölt tag
válasz
Gorneck #15122 üzenetére
Természetesen. PS/2-n feléled, csak most már USB-s KVM Switch-et használok, és hát USB-n miért is működne, főleg, h. lassan már a ps/2 is kimegy a divatból, szal nem szeretnék még egy egeret, vagy bill.-t betenni, csak azért, mert nem érem el a power gombot
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus RoG MAXIMUS XII FORMULA Z490 Alaplap
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest