- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #21699 üzenetére
Segíccsé mán fater,bár teljesen egyértelmű a helyzet,de azért bizti ami bizti
blökkmötállos kollega
Nah akkor a problem:egy winyo van a gépben.Arra töltök,azon van a rendszer,és azon játszok,nah mármost van amikor ez így egyszerre.
Mennyivel gyorsulna a rendszer,ha mindegyiket külön winyoról használnám?
Mert a proci é a memória ki tudná használni,és akkor nem egy winyonak kellene 3 dologra figyelni. Egyen rendszer,a másodikra töltök, a 3.ról meg menne a game. -
diegho
nagyúr
válasz
Gorneck #21681 üzenetére
nem veszek azért panelt az tuti, viszont írtam gigabytenak egy levelet. amúgy úgy nézem ha systemre kötöm a v60-at akkor meg szabályozza szépen
egyelőre marad így a noctua szabályzójával, aztán csak kiadnak majd egy normális bios-t. mivel most az e2140 kemény 2133mhz-en megy (netezni elég, alap is elég lenne de tuningolni muszáj
) így is 32 fokos idle szóval elég ez a hűtés, prime alatt 55 fokig ment fel 5 perc után, szerintem 65 alatt maradna, szóval megfőni nem fog az tuti.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Gorneck #21637 üzenetére
ha jol latom akkor az az Inteles .. (6db) a lilabol kizarasos alapon (2db)
akkor mind mehet a sargara?
a hatlapi eSata csatikat tehetem a lilara? v az is intelre..
sry a lamasagert de eddig nem foglalkoztatott a dolgo h utanna nezzek most meg itt allok a viynokkal a kezembe elszantan tapasztalat nelkul.. -
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #21567 üzenetére
szigeten Superbutton ugráltunk hajnali 2 kor...ugrabugra zene
Haver nagy Akelás... sok,sok sok,akelások...Nevergreen egy szám tetszik.Depresszió,anyám rühelltem őket,de valahogy beszédölögtem Szigeten asszem majdnem alegjobb bulit csapták a hammer sátorban.Nagyon jó buli volt. Majdnem szétszedték sátrat.Insane,asszem az visítós zene,ha jól emélkszem.Ektomorfról nem nyilatkozomha Dying akkor Dying wish
punkor meg rühellem.anno szereztem pár punk albumot ismerkedni vele. 20 szám huszonnyóc perc
Egy setherial album: 6 szám:45 perc,valahogy jobban szeretem a kifejtősebb témákat
Haldoklik ez a tetves ikszpé.... Lassan már 3adjára kell elindítanom a gépet. Ha nem várom meg amíg betölti riva és az everest az értékeket,meg az msn-t hát megfagy a cucc.
Nem tudsz valamit hogy lehet áttenni a beállításaimat másikra?Már fennt van,de csak a mozillát másoltam át.... -
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #21558 üzenetére
Cukipofa ugyi?
Bak De Syv Fjell demo Véleményt isss... -
simi762
tag
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #21554 üzenetére
Külföldi is?
Kedvenc: Gorgoroth,pesten láttam is őket.Régi Marduk,Legionnal, a svéd hadigépezet, Limbonic Art, a dobgépes banda
Nehemah, a francia true
Bak De Syv Fjell,két számuk készült,de azt hiszem a legjobb,szívesen megosztom Veled,az igazi "énekes" black.
LaraXioR
kb 4 éves képmég fénykoromban.
Felteszem rapidra a Bak De Syv Fjellt,ha meghallgatnád és véleményeznéd,igazi underground,hangzásügyileg ne várj sokat,de a zene,pokolian jó -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #21514 üzenetére
Így már tiszta a dolog. Estére meg lesz a lap Westlake-től.
Rem elég lesz a procihűtőm... bár szemezek egy Xigamtek csodahűtővel. De csak ha tényleg kevés lesz az XP120-am. Ez majd hétvégén fog kiderülni, szombaton tudom csak megejteni a lapcserét.
mod:
ez az állandó fejlesztés függőséget okoz... és vékony pénztárcát.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #21505 üzenetére
965P DS4-em van (még egy fél napig kb) belőttem a vga-t stabilan 780/2000-re. Utánna húztam a procin 9x310 1,3V mem 930 4-4-3-8 turbo 2,3V. Na ezen beállítások mellé ha húzom a már belőtt érékre a vga-t akkor kifagy. Ha adok a pci-e-nek +0,1V akkor szépen megy... Bár már annak is örülnék ha nem kéne a P35 DS4-ben feszt adni a pci-e-nek.
-
vadmajomka
tag
válasz
Gorneck #21466 üzenetére
Bocsi valószínűleg nem voltam elég egyértelmű. Mindhárom szorzónál 2960 Mhz-re állítottam a procit: 8*370=2960, 9*329"2960, 10*296=2960 és csak 8*370-en volt satbil a proci 1,375 v cpu fesz mellet. Ja és a memok természetesen vissza voltak osztva. 9*333 azaz 3 Gh-en már 1.45 kell a procinak, 2960 Mhz-hez is kb ennyi, akkor a 8-as szorzónál miért elég a közel 0,1 v-al kevesebb fesz (a sebesség ugyanaz, sőt a magas fsb elvileg jobban terheli a procit...)
-
RockHaRD
addikt
válasz
Gorneck #21383 üzenetére
akkorm ost segíts rajtam
felraktam felső slotba, és vártam, h végre visszazökkenjen a faszás teljesitménybe a gép, ehelyett minden szar
cod4 20, crysis 14 fps körül produkál, ami ezelőtt kb a 4-szerese volt. Drivert ujra raktam a vga-nak, de ugyanugy szar
mit csináljak?
-
copperhead
aktív tag
válasz
Gorneck #21336 üzenetére
Kingston 800-as, nincs semmi különös igényem, csak az, hogy stabilan működjön, és ne kelljen vele szívni, mint mostanában az ASUS lapokkal.
Roderic, ha jól emlészem,DS3-ból a P változatot, ajánlották idáig, a DS4-hez hasonló fesz. szabályozás miatt, de lehet, hogy tévedek.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Gorneck #21283 üzenetére
A szerintem nemmel nem azt kérdőjeleztem meg hogy 530-as fsb-t megy, mert megy annyit simán. Egy e6300 van benne haver gépébe. Nálam a p5k-ba az ment 7×500-on 1,45V-tal, nála már bios 1,58xxV-ot kapott ami terhelve össze vissza ugrált 1,43x-1,46xV között és nem tudtam stabilizálni, mert ha feljebb tettem biosba akkor már 1,48x-1,49xV-ot adott neki, azon meg már nem bírt vele a hyper tx. Ez az amiért szerintem nem éri el a p5k szintet. Jah és igen lehet én voltam a béna, nem volt még saját giga lapom, de havernak mindíg az jut valahogy, és nála igen sokat találkozom velük.
-
Tyca
senior tag
válasz
Gorneck #21264 üzenetére
De az hogy van, hogy 1,325-ről is pont addig esik vissza, mint 1,425-ről? Ez is természetes?
Az fsb meg van emelve, az e4500-nél az alap a 200*11, én azonban szeretném, ha inkább 400*8-on menne. Alapfeszen azonban csak 390*8-ig tudok elmenni, ezért akartam feszt emelni
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #21251 üzenetére
1.6 lett volna a cél....3dmark miatt érkezik. Elősegíti egy kedves kolega feltörekvésemet.
Hülye kérdés jönvan egy 450es mercurym,nem valami izocuc,de nem lehetne a kettőt beüzemelni,hogy segítse a 410est? lehet nem kellett volna ilyet kérdezni.
Lassan útban van a 600as Zalman,csak türelmetlen fajta vagyok.... -
Traxx
őstag
válasz
Gorneck #21118 üzenetére
Hátööö...
A műveletet elkezdeni nem tudom...először is, milyen FSB-ről indulhatok? Szépen lassan felfelé, vagy mehet mondjuk 400 is kapásból?
A PCI-E frekit fixálom 100-ra, ez is megvan...a Ramot akkor CL5-re kellene állítani...és vissza is kell venni 667-re?Tudatlan vagyok sajna...eddig eléggé antituningos cuccaim voltak, ez az első, amit húzhatnék
Jah, alapfeszes tuninggal beérném...nem akarom szénné
ToBeY: nekem is elég lenne bőven annyi, szintén G0-val
-
Samanbacsii
őstag
-
Seci
tag
válasz
Gorneck #20810 üzenetére
Azon volt.
Dualban bárhogy próbálom nem jó. Már mch 0,3-mal és F13a biosszal is próbáltam ddr-nek is adtam + 0,2-és sehogy nem megy.
Single módban minden normal és ráadásul turbo és performance módban is hibátlan.
Alaplap hiba lenne?
Kedden jön a GA-P35 DS3R alaplap azzal is tesztelem, szerdán Abit p35 és másik memóriák remélem ezzel végére járok a dolgoknak.
Köszi az eddigi segítséget. -
Psytróger
tag
válasz
Gorneck #20914 üzenetére
Hehe... Látom az adatlapodon vértesszőlősi vagy... Én meg tatabányai
Mint már írtam az E4000 fórumban az Orthos teszt alatt a 9*333 helyett 11*333-mat írt a progi, így már 3,6 GHZ jön ki... Valaki azt válaszolta, hogy a bios magától változtatgatja a szorzót, ha leterhelem a procit. Ezért arra gondoltam hogy inkább 11*270 (a memória szorzót 4*re raktam, az úgy 1080) -re teszem, így annál már nem tudja feljebb pakolni. Így is megpróbáltam az Orthossal ekkor viszont ERROR: ILLEGAL SUMOUT volt a válasz. Ez szintén a kevés feszültség miatt lehet?
Annak mi lehet az oka, hogy néha default bioszbeállításokkal sem indul egyből a windows, hanem resetel a gép, amikor az xp-nek kéne indulnia?
Amúgy köszi mindannyiótoknak az eddigi türelmeteket és segítségeteket!
-
Psytróger
tag
válasz
Gorneck #20864 üzenetére
Üdv!
Megpróbáltam az általad javasolt beállításokkal (kivéve a proci feszültségemelést, abba nem nagyon merek belenyúlni), és egy Orthos teszt 4. másodpercében ezt az üzenetet kaptam:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 0 minutes 4 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted.
Mi a véleményed (véleményetek)?+ ezek után reseteltem a biost, ám az alapértékekkel sem indult egyből a windows, csak másodjára. Ez vajon miért van?
-
Psytróger
tag
válasz
Gorneck #20849 üzenetére
Üdv!
Emlékeim szerint a jelenség a következő beállításokkal történt (azért nem vágom pontosan, mert utána pánikszerűen reseteltem a biost):
Robust Graphics Booster----------auto
CPU Clock Ratio------------------9
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------333
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier---------3,2
High Speed Dram DLL Settings-----Nálam nincs ilyen beállítási lehetőség...
Performance Enhance-------------Turbo
Dram Timing Selectable-----------Auto
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------18
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control----------normal
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control----------+0,1
V Core-----------------------------normalAmúgy ezek a driver-elpárolgásos parajelenségek mennyire megszokott dolgok ilyen helyzetben? Mással is történt már ilyen?
Kössz a segítséget!!
-
Psytróger
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest