- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Brumi˘ #23603 üzenetére
E8400 nálam lazán felmegy auto szabályozással 4GHz-re (és állítólag túl is feszeli, de még nem volt időm megnézni), viszont egy 3870-et már 3GHz körül kihajt a proci (ellentétben a régebbi C2D-kkel és az AMD-kkel), szóval tuningolni sem muszáj. Nálam feljebb sajnos nem nagyon fog menni a proci az AMD konfigból örökölt, DDR-2-es RAM-okkal, mert nem tudom 2-nél kisebbre állítani az FSB
AM arányt. De 1066-ossal, vagy 1200-assal...
Mathiask: pont ezt írtam. De 700 Ft-ért kapni szabályozót hozzá, 3k körül 3-asat (sysfan-eket is), 6k-ért meg Zalman 4+2-est. Szóval nekem vsz 3-as szabályozóm lesz, mert a HTX2-t úgysem tudom eladni. Amúgy egy AC Freezer7 4300 pénzért sztem megéri. PWM-es, és 45CFM a légszállítása, több a HTX2-nél, de még a 8-9k-s hűtőknél is.
Ilyet éri meg még megnézni 6k-ért (megvenni meg még inkább), 39-54CFM!!! -
Gorneck
legenda
válasz
Brumi˘ #21282 üzenetére
Akkor béna voltál...
Főőőleg ha a Te prociddal nézted...530akat megy az L, Quad kivételével jó pár proci lett már nézve L-be...ugyanazt hozza, mint a P5K vagy a DS3. Ha nem hiszed el sajnálom...
Németországba cserélik egyébként ezeket a lapokat...legalábbis ahogy olvastam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest