Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
Hali!
Igen csinálhatja, sőt az csinálja ezt a problémát. Hagyd elindulni a gépet amikor bejön a WIN akkor az avast beállításaiba vedd ki a pipát a boot ellenőrzés, valamint a "memóriában keres az alkalmazások inditásakor" ablakból és jó lesz
Ill jó nem lesz nagyonde gyorsabban indul el a géped. Van jobb irtó is
-
Laraxior
titán
noh..ismertek,nem vagyok olyan aki bohóckodik,belevágtam egyszerre a közepébe
BIOS:1.5V
475x8
load:1.44V
víz:33 fok alatt
memória:1188MHz (még nincsen belőve,csak úgy tessék lássék,ezért a magas értékek)
magok 79 fokosak
Q6600@3800MHz -
tlac
nagyúr
Attól van, mert az AMD procik szebben bánnak a cache-hel (L2 memóriával), emiatt bootolt gyorsabban csak a géped.
Gorneck23:
IMC sokat számít a bootnál...meg kell szokni, hogy hosszabb a bootidő...vagy váltani Vistára...gyorsabban bootol, mint az XP.mi ez a sok hülyeség, amit itt összeirkáltok?
-
sz.j
nagyúr
Ha uninstalnál nem kínálja fel a javítás lehetőségét, akkor telepítsd rá a rosszra újból az ET5-t, és így más a hiányzó fájl is fent lesz, valszeg törölhetővé válik.
Ajánlott az ET5-öt nem a telepítő CD-ről felrakni (nálam is bugos volt), a giga oldaláról letőltött viszont jól működik (bár van egy-két trükkje).
-
#TOTTI
őstag
Néztem G33ba nem talaltam iylet pedig rémlet.. nekem is volt coolermaster elite házam annal assszem ment.. a P35-DS3 al....csak simán rádugtam lehet szakadt a vezeték vagy.. kontaktos.. igen rémlik nekem fel is ismerte feldobta az ablakot ha bedugtam...
Szerk.: viszont a mostani ASUS hazamba nem megy pedig az is be van dugva...
fasza...
rádugom és semmi.. alul a realtek ikon kis narancsosbarna ikon...
-
#TOTTI
őstag
Esetleg annyit tehetsz hogy lehet állitani a lapon h milyen tipusu a ház kivezetése.. AC97 vagy HD Audio.. valamelyik hának kétféle a csatija.. alaplapokon pedig lehet állitani alapból HDA de biosban vissza tudod venni AC97re vagy mire.. nem tom milyen a lapod... és a házad mikori mert kb 1 éve divat a HDA az régi lapokon egyátalan nem megy..
Szerk latom Giga P35 nekem is volt ilyen.. állitsd át a BIOSt AC97re.. és menni fog... mert alapból ott HDA van.. biosban lehet valahol... meg is nézem hol... -
katt777
félisten
No, a RAM-ok most 2.5-ös szorzóval 1116-on mennek 5-5-5-18-ban (15-öt még majd próbálom), a másodlagos késleltetéseket 1-gyel nagyobbra állítottam, mint a RAM-é, kivéve a 42-t, azt 52-re, ill az utolsó értéket hagytam auto-n. (4-4-7-52-8-auto, ha nem hagytam ki semmit, mindig elfelejtem felírni
).
Everestben így most:
9000/9560/7586 és 57.0 ns a memória teszt eredménye, szóval minden jobb, mint auto-n. -
katt777
félisten
Igen, erre célzok. Nem tudom, milyen windows folyamat lassíthatja, de néha gondol egyet, és a másolás is teljesen OK. Egyébiránt mindig látszólag teljesen idle rendszeren futtattam. Nálam mondjuk az írás szokott 500 ponttal magasabb lenni az olvasásnál, de a másolás ugyanígy lehuppan. Ezt küszöbölte ki, amikor fixre állítottam a másodlagos időzítéseket, és ez nem ment a Dominator-ral (csak nagyon nagy késleltetéssel, azaz lassan), ill. ha alapra állítom most, akkor nem boot-ol szóval vagy hagyom auto-n és reménykedem, hogy szükség esetén megvan a kellő sebesség, vagy majd kijátszom, melyik időzítés a hunyó.
fsb1000: Cinebench, WinRar, filmkódolás.
-
fsb1000
nagyúr
Már rég letöröltem, mert magam is kimértem, hogy a DES csak 3-4Wattal jobb, mint a Bios szintű EIST, viszont kb. 15% teljesítménycsökkenést okoz.
(nem tudom mit reklámozhatnak 75% megtakarításnak a Giga reklámemberei....)28710-ben arra kerestem a választ hogy egy BIOS/alaplapi/proc szolgáltatás mitől kapcsolódhat ki?????
Sokáig nem is müködött a feszcsökkentés a lapomban, hiába volt beállítva a BIOS-ban, most meg ok nélkül kikapcsolta magát, pedig nem állítok semmit a BIOS-ban. -
Baga1983
senior tag
Már megvolt az is. Most éppen 1500 az amit maxba visz az uj biossal ....olvastam közbe valami pwm-es szabályzásról, gondolom ez a hűtő nem olyan. Mindenesetre érdekes hogy prohardver teszten meg 1900-at pörög...fura. Szal amikor a téápra kötöttem az volt a zsinóron hogy vga, szal lehet itt a gond. Kerestem cpu feliratut de nem találtam, csak case feliratut
-
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
3 winyom van ne bassz... abból kettőt most vettem épp az ilyen szarokért,hogy ne kelljen szarakodnom a csomagolással... most beállírom 8x450re és a memót 1125re,aztán meglátjuk... de ez siralmas,több mint 60 rongyot vertem ebben a hónapban a gépbe és lassabb mint a cerkával
raid lesz,ha teccik ha nem
esetleg annyi nemlehet hogy kössem külön sata csatira a DVDírót? Mert patanál volt olyan ha a winyo elé kötötted akkor lassabb lett a winyo is.Vagy satánál mindegy?
-
s1ru2
aktív tag
Standardre van állítva az OC stabilitás miatt. 1066 os Kingmaxok
3000Ftért jutottam darabjához vadi újonnan garisan. Sajnos nem jöttem rá, hogy miért de kitolja az időzítéseket az FSB növelésével. 450es FSB ig 5-5-5-16 1200on. 450fölött ki kell tolnom :S 1255öt sikerült velük eddig max elérni. az 5-5-5-16 al 2.15 ös fesszel
-
#TOTTI
őstag
Volt már G33am és jol ment nem kell full tuning.. 3,2 körül elég lenne.. csak valami nagyon kis kussolo gépet akarok... aban a gépem 365*9en ment a 2160asom 370*8on a 2140es... csak a ram osztokkal volt gond 800as procinál.... de 1066os procinál már van 2.66os szorzó 1:1 nincs sajnos de nem is kell... mert 8*400 alatt pont 1066on mennének a ramok...! és legalább lenne integrált VGAm is mert azokat is sürün cserélem és még fontos hogy mATX amugy a vérem hajt.. jo igy is ahogy van.. meg ha megveszem se lesz jobb csak más esetleg kisebb..
-
i are robot
senior tag
Onnan már rég leszedtem, de az jóval korábbi rev., mint ami a Realtek oldalán van fent. Akkor átfogalmazom, a legújabb (1.94) revhez van valakinek alternatív linkje?
Mondjuk itt is van, de „csak” 1.93-as. Ha máshol nem találok, talán ez is jó lesz.
-
bim
veterán
90x50mega és még egy 47megás. komplett film...
lara: isten hozott quad országban.
hoszu és idegörlő tesztsorozatnak nézel elébe. nyugi én is ugy álltam neki tesztelni mint az E6400-at nymtam. azután rá kellett jönnöm hogy a quad egészen más tészta.
itt foglalkozni kell mindennel.sokkal nehezebb kicsavarni egy P95 stabil eredményt , főleg nagy feszeknél mint egy 2 magosnál.. -
Laraxior
titán
ugyanannyi mint az enyém ,egy DVD...
P00By: bótolnék,de a kingmaxból kapok kétszer annyit fele árért. Van még a készletből?most futtatok egy dual MemTestet... érdekes,mert a prime blend alatt kifagy a rákba. Tipikus ramhibával.Nyomok egy resetet,és nem újraindul a gép,hanem kipacs,és utána indul el...
Ráadásul miután megnyomom a resetet,nem csinál semmit... csak pár mp múlva...Lehet visszaosztom mégjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged