- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ispi
tag
válasz
replay007 #1281 üzenetére
Hát ez az. Én közöltem a sráccal, hogy vagy pontosan ezt a lapot hozza, vagy semmit. Ha nem tudja ezt beszerezni, akkor ne is hozzon semmilyen alkatrészt (proci, memória, ház stb.). Így kénytelen volt utána menni a lapnak (is), hogy bejöjjön neki egy ~90 k-s eldási tétel. Végül is belőlünk élnek, az Ő érdekük, hogy lehozzák nekünk a csillagokat is az égről, ha Mi épp azt szeretnénk és hajlandók vagyunk megfizetni.
-
ispi
tag
válasz
replay007 #1279 üzenetére
Nem hinném, hogy nem lehet ilyet kapni. Nekem kb. 2 hete hoztak egy ilyen királyságos lapot, pedig a környékünk erősen vidék. Bementem a boltba, megmutattam a srácnak a papírt amire le volt írva -többek között- az alaplap típusa is. A gyerek huhogott kicsit, vakarta a fejét aztán kapta a telefont.
- Hello, Józsi vagyok. Ti forgalmaztok Gigabyte alaplapokat ugye?
- ...
- Mondom a típust: GA-MA69G-S3H
- ...
- Ok, köszi. Hello !
Letette, aztán közölte, hogy úgy néz ki nem lesz gond. 2 hét alatt összeszedegette több helyről a lapot a többi cuccal együtt (szinte semmi nem volt neki az árlistáján azok közül amiket fölírtam, más márkákat árul). Úgyhogy ha felénk meg lehet csinálni, hogy utánnajárnak a dolognak, akkor máshol is meg lehet csinálni. Meg azért gondolom ez nem egy nagyon régi típus, csak lehet még belőle hozatni valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest