- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Valóban nem rejtett menü, hanem egy kódrészlet figyel a biosban, és ha Phenom a proci, eltünteti a menüt. Ugyanez van a TLB hibát javító menünél, vagy a DDR1066 beállítási lehetőségnél, amelyek K8-K9 procinál nem jelennek meg.
"és hogy ezt nem lehet megoldani"
Meg lehet! (De még én sem találtam meg, hogy hogyan.) -
mr_ricsi
veterán
"A 940, 945, 955 stb. X4-eket szeritetek fogja támogatni a lap?"
Az F7 biostól felismeri ezeket a procikat, de nem javasolt a használatuk, mert menet közben kiderült, hogy a lap 3 fázisú feszszabályzója kicsit kevés a 125-140W-os procikhoz, főleg, ha még túlhajtás is van.
A 945-nek létezik 95W-os változata, azt nyugodtan rakhatod bele. -
mr_ricsi
veterán
Biztosan ki lehet kapcsolni, és érdemes lehet írni miatta, mert a Gigabyte több alaplapjában is alkalmazza ezt a módszert, tehát aki visszafejti, az máshol is tudja hasznosítani a tudást.
Az alaplapod legelső Phenom-ready biosával (F5) nem próbáltad? Már annál is benne van a tiltás? -
-v-
addikt
Szerintetek mitől küldi 4-5000 fordulaton a cpu hűtő alapon is??
38 fokos a cpu.. hova erőlteti? :S F7 biossal meg nem megy ugye easy tune, nem tudom állítani.. BIOS-ban auton van pedig a fan control, amíg nem volt ez a meleg egy picit lassabb is volt, de akkor is nagyon pörgette (3000 fölött), most meg hogy itt a meleg megőrült, pedig a proci nem is melegebb, most levettem a ház oldalát, még hűvösebb lett, de a cpu hűtő tovább küldi 5000 fordulaton, durva hangja van (gyári hűtő...).
Ez mitől van?
Esetleg tudnátok ajánlani erre a Phenom II-esre valami legesleghalkabb hűtőt?
(alapjáraton legyen halk az a lényeg) -
mr_ricsi
veterán
A Phenomok már tudnák használni a DDR1066-os RAMokat, de neked -ha jól látom- úgyis csak DDR800-asok vannak. Bizonyos alkalmazásoknál a kisebb RAM sebesség lassíthat a procin, de másban meg gyorsíthat a feszesebb időzítések miatt. Nézz meg teszteket, hogy amire neked kell, ott melyik a jobb, de annyit úgysem számít, hogy érdemes legyen a proci mellett az alaplapot és a memóriákat is lecserélni.
-
zsocy
őstag
"kűfődre" adnak is hozzá, vagy utólag beszerezhető. Csak a mi hatalmas piacunkon nincs.
Az ötlet amúgy alapvetően jó, minek minden csatit csomagolni a laphoz, úgy csak drágább lesz a vége. Mindenki megveszi puszban ami neki kell...
messze van még Európa, de ez szerintem a 8800 GT-k körüli mizériából is kivállóan látszik.
-
Fel
addikt
Először is, ha sikerült feltelepíteni a Realtek drivert faszán, akkor a háttérben kell futnia a kezelőprogramnak is faszán. Ebben beállítod, h 5.1 hangot szeretnél, rádugdosod a jackeket a hátoldalon, és ha faszán sikerült, akkor autómatice fel kell kínálnia a programnak a csatlakozók beállításait (mivel jack sensinges.. ez fasza ám). Kiválogatod ahogy a hangszóróidnak jó és fasza lesz. Amúgy kézikönyv 84. oldal, ott le van írva faszán.
-
nesa
veterán
-
AtHoS
nagyúr
"fogom benyomom otthagyom egy napig" vs. "onnan kezdem a kézi tuningolást, és megspóroltam egy csomó időt"
Ez valahogy nem fér össze. Vagy az időnyerést arra érted, hogy egy bizonyos értékig úgy állítja be a progi, hogy közben egyébirányú tevékenységeid miatt amúgy sem lennél a gép mellett, míg az autotuningol?
-
nesa
veterán
Nemtudom hol olvastal vagy halottal ekkora okorseget hogy ratesz 20% tuningot a kartyara mikor van olyan kartya ami 0,1% tuningot se visel el (nekem is volt olyan kartyam amin 2mhz huztam es szara fagyott)
De hogy megcafoljalak ez elott a legjobb nforcos alaplapom volt ami tuningba 380fsb felett is tudott es megis 3d markba azonos bealitasok melett ez a lap tobb pontot kitud hozni.
Az n-tune meg akkor is amatorok varosi ficsurok jatekszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest