- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Hali
Hát sok véleményt még nem láttam róla itten, de ez lehet jó jel is, biztos akinek van az használja megelégedéssel, a legtöbben ugyis csak akkor (s)írnak fórumokon ha valami gondjuk-bajuk van, nem?
De elméletileg a leírása meg tulajdonságai alapján azért egy jó lapnak kell lennie.
Az hogy egy adott boltban vagy nagykerben éppen milyen rev-es van, azt sajnos csak ők tudják (jobb esetben legalábbis) , szóval menj biztosra és érdeklődd meg, derítsd ki.
-
markzolee
csendes tag
kungzi:
Remélem ezt a válaszom már értékelni fogod.
Az általad keresett deszkát kb 5 hónapja adta ki a Gigabyte. A komolyabb magyar nagykerek 2-3 hónapja forgalmazzák. A kiskereskedésen múlik, hogy a korábbi verzióból mennyit raktározott el, de esélyed van a rev3.0-ra. Emilben érdeklődsz, ahol meg akarod venni, más 5letem nincs. -
lee56
őstag
Kommunikációs csatorna, más-más sebességen a processzor, és különböző chipsetek között, meg talán a memória is ezzel van összekötve, de olvass utána bátran : [http://www.hypertransport.org/]
Amúgy nekem CPU-z szerint legalábbis, teljesen normális feszültségeket ad a lap a dolgoknak, a 970 X4-nek 1.070V-1.4V , ramok meg 1.5öt kapnak, vagyis picivel az alatt, de az mondjuk nem baj, amég minden stabil
-
Gerisz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest