- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
De van már olyen lapjuk Intel oldalon UEFI-vel
New 3D BIOS with GIGABYTE Dual UEFI BIOS
[http://www.youtube.com/watch?v=OCfRWrCj3lc]
Talán lesz majd AMD-s is, ha kijönnek a 10es chipsetes alaplapok, ha -
törölt tag
42 fokos volt az "alaplap" az Aida szerint, most 36 fölé még nem kúszott pedig 3 órát BF3-aztam az előbb.
Amúgy mindenki panaszkodott, hogy kézzel nézte és elég forró volt. Most nem tudom megtapogatni, mert nem fér hozzá a kezemElnézést, keresek valami mást
(#1203) dik Nem kell lopni, használd egészséggel a megoldást
-
qad
senior tag
Youtubon néztem vidót és ott is azt mutatta hogy core control altt lehet állítani a magok számát: Az FX-es procival viszont nem jön elő ilyen állítási lehetőség pedig bios-t is frissített az ismerősöm F8-ról F9-re.
Kékhalálozik a gép és azt javasoltam tiltson le 4 magot a 8-ból ideiglenesen mert lehet hogy nem bírja a cx430v2-es tápja az új configot. -
axe125
tag
Köszi a választ!
Bios frissítésen én is gondolkoztam.Csak azt a probléma hogy nem tudom jelenleg melyik van a lapomon(talán f2??)és azt sem hogy sima vagy rev1-es vagy rev2-es lap.Ezt hol/hogyan tudnám megnézni?
A frissítés hogyan működik?Simán a windows-ban kattintgatok?Esetleg pendrive.ról? -
törölt tag
Gondoltam pont azért, ha már nem adtam el, akkor legyen belevaló... lehet hogy 1 hónapig kenyér+víz lesz, de alaplapba valónak márpedig lennie köll
Tesztelgetni biztos fogom, elvileg az F5-ös bios van fent ha jól emlékszem... de lehet felteszem az F6 bétát...
Mondjuk tuningolni nem különösebben akarom egyenlőre, alapon is tuti jobban megy mint ami most benne van... -
-
lee56
őstag
..Kis túlzással legalábbis, mert azért akadt már arra is példa
Sebaj azért van remény, most jön majd nemsokára a win7hez az ütemező frissítés, és az új stepping is közel. Alapnak jó a bulldozer, meglátjuk mit hoznak ki belőle majd.
Amúgy alaplapunkkal mi a helyzet, mindenki elégedett? Semmi érdekesség/furcsaság/X-aktás eset, ami fúrumba való lenne?
-
Gerisz
addikt
Ezt az 1,25V-ot én állítottam be nem ő, alul van feszelve a proci.
A ramnak nekem nem állította be egyébként az 1,35-öt, de ha én beállítom minden gond nélkül megy.
All:
A ramok meg nem egymás melletti slotban vannak dual-ban
Mondjuk mindegy, de megszokásból összeraktam és most nézem single. -
törölt tag
Jah, azt a 4850-est megértem hogy keveselted, a 6870 már jó.
Érrdekes módon a gagyi lapomhogy előszőr gagyi 6870-et akartam venni, mert szép 3 ventis, de a Sapphire-val meg vagyok elégedve ami most van a gépben és más is inkább azt javasolta... lehet nem kellett volna hallgatni senkire, ami tetszik azt venni?! -
törölt tag
-
Crossfit007
senior tag
-
Geryman
tag
Amikor össze omlott először F5-re frissítettem fel, Utólag mikor fel sikerült húzni a rendszert F4-re raktam át, aztán utoljára F3-ra.
Viszont köszönöm a segítséget, mert úgy tűnik megoldódott a probléma.
Jelenleg F3 Bios van, de kivettem az XMS3 (CMX8GX3M2A1600C9)-et és egyből felmet a frissítés a videokarihoz is.
Szóval most van 2 memóriám amire majd kitalálok valamit vagy megpróbálom kicseréltetni olyanra ami kombatibilis már most is vagy várok a kövtkező frissítésig. -
Atke
senior tag
Nekem is az AHCI miatt kellett!
Amúgy a legnagyobb kib@szás az a Expert HDD nevü szenny program.
Raid0 tömböm volt, ezen volt az oprendszerem, meg volt egy Adat vinyóm szimplán(ide mentettem mindent. Kb 10 éve(10 GB fireball vinyómról is voltak rajta mentések)
Leszedtem elolvastam röviden mit írnak: "maximalizáld a hdd-d teljesítményét"
Azt betolta az ADAT vinyómat a RAID0 tömbe, elvesztettem mindent...
Még szerencse hogy a képeimről volt biztonsági másolat máshol is. -
Gerisz
addikt
Nyilván azért nem írtam a többire választ mert ahhoz hülye vagyok
Belekerülnek az új vezérlők, optimalizálnak, és amit elqrtak programozási hibát és nem működik miatta rendesen mondjuk egy SSD akkor azt is javítják (mert ilyen is van)
Mivel mindig az újabbakat is beleteszik ezért az újakhoz egy darabig szerintem érdemes feltenni.
Eddig nem volt így "elrejtve" most sincs.
-
törölt tag
Egyébként én úgy néztem ugyanaz a verzió mint ami a cd-n van.Jut eszembe, képzeljétek, talán emlékeztek hogy az SSD-m sehogy nem bírtam rábírni a normális sebességű működésre.... 170/32 (!) mb/s r/w.
Nos kiderült, szériahibás az SSD-m.... úgy 2 hétig szívtam vele mire kiderítettük egy barátommal.... na meg vagy 6 win install volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest