- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Pedig esélyes, és tudom hogy előbb mást mondtam, de talán megpróbálhatod az F5-ös BIOS-t is
, mert ugyan nem írják, de általában javul a memóriakompatibilitás az új verziókkal, főleg ha újabb a memóriamodul mint az alaplap. Talán hasznos lenne most a legújabbra felfrissíteni. Hátha már ez is megoldaná a gondod, akkor nem kéne kibányásznod a modulokat se
-
lee56
őstag
Miért nem még2 vengeance-t vettél, tudom corsair-corsair, de azért mégis
Talán most nem lenne gondod.
Amúgy kipróbáltad már hogy csak az xms-eket, vagy csak a vengeance-okat hagyod bent?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja ok, csak most esett le, hogy még nem vagy otthon
Majd próbáld ki mindenképp, érdekel a végeredmény, hátha majd egyszer valami átmeneti elmezavar eredményeképpen úgy döntök hogy veszek még 8GB ramotAmúgy ez a hűtős probléma ismerős, de utánanéztem anno, van erre is megoldás, vengeance-ból vannak low-profil ramok, azokkal nincs ilyen gond.
-
lee56
őstag
Ebben lehet valami, talán sok a memóriavezérlőnek az a 4x4GB . Próbáld ki mi történik ha csak két modult hagysz bent.
És ahogy Ashooka írta, nem árt a BIOS-ban saját magad beállítani az időzítéseket meg a feszültséget, mert néha elég jól félreismerik a ramokat az alaplapok
Tényleg memóriagondnak tűnik, amúgy milyen márka? Azt nem látom az adatlapodon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest