- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GödiAli
tag
válasz
fasterware #1036 üzenetére
Én leszedtem a Betat is, és alá tudom támasztani, h semmi változás a magfeloldásban, ugyan úgy kifagy a win. Megvárjuk mit hoz a karácsony
-
GödiAli
tag
válasz
#21346560 #1022 üzenetére
Most az F7g beta van, arra gondoltam h ezt mikorra fejezik be teljesen, vagy esetleg már az F8 -at csinálják? Illetve megtudják csinálni egyáltalán mert ahogy most nézem már szenvednek vele pár hónapja, vagy érdemes inkább visszamenni a 890-es lapokra? Amúgy mindenkinél fent áll ez a probléma vagy csak egyes embereknél okoz ez gondot?
-
GödiAli
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, haveromnak összedobtunk 1 gépet:
Lap: Giga 990 ud5 friss bios
Proci: x2 560 4magosítható Herr z-tőlA problémánk az hogy ha unlockolom a procit és indítok 1 prime95-öt 5 mp alatt kifagy a rendszer nincs kék halál, csak minden megáll, mind1 h alapfeszen csinálom az is mind1 h valamelyik magot letiltom, v sem, de próbáltuk húzva is az eredmény mindig ua. Gondolom h a proci jó, Herr z azt mondta h 4200 ment neki ami 2 maggal nekünk is megy, de az unlock után mindig fagyás van. Mi lehet a gond, találkoztatok már hasonlóval? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest