- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy minden energiatakarékos szart kikapcsolok,amit lehet(FXA-UD3), beállítom kézzel az értékeket, és ennek ellenére a szorzó is változik,az fsb is, és a volt értékek...Ez miért lehet? F6f bios van de az F5-el is ugyan ezt csinálta... 965 volt, most 6100 van a lapban, mindkettővel ugyanez volt a szitu
-
Atke
senior tag
válasz
#21346560 #677 üzenetére
Én írtam!
De olvasd el az alattad lévő hsz-t a legjobbkor írta.
"Sajna fel tettem az új Biost!! 990FXA-UD3 laphoz
Amikor töltene be a rendszer meg áll se előre se hátra!!! Egyszerűen meg áll!
És ilyenkor mit lehet tenni? Hogy rakjak rá új biost?
Mert most másik gépről írok!"Nekem bios frissítésig bármit állítottam a merevlemez vezérlőknél nem lépett tovább, csak ki-bekapcsolás után. megfagyot a post screen.
De ezen kár vitázni, kinek ez kinek az... nekem volt mindkettő, lehet nagyon hozzá szoktam az asus lapomhoz, de annak nem izzott az NB-je... -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #658 üzenetére
Az ára már engem is érdekelne... Az okt 12. az gondolom nem a Magyar piaci megjelenés!?
-
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #649 üzenetére
Nekem is, az volt
Igen, mindegyik lötyögős...
Azt hittem hogy nagy masszív bordái vannak, de kb olyan mint ha műanyag lenne, meg kb annyit is ér.... Stabilitásban jó, bírja a tuningot is, csak közben megfő az NB
szolgáltatási (programok=hulladék)
Dizájn *5-ös
Összességében nem bánom hogy megvettem, csak többet vártam mint amit kaptam... -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #647 üzenetére
igen, kb 0,5-1 cm megtudom emelni FELFELÉ! nem oldalra..
Prime alatt felkúszott az NB 70 fokig a proci 53 volt -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #640 üzenetére
A népítélete szerint jobbak a Gigabyte alaplapok....Régebben nekem is volt egy pár, nem volt vele bajom.
FXA-UD3 tulajok!
Most megpiszkáltam az NB hűtőbordát és eléggé lötyögősen van rajta, fel-le irányba simán mozog( és érinthetetlenül forró speedfan 53C°) Valaki legyen oly kedves nézze meg hogy az ő lapján is ilyen lazán van-e fent. -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #638 üzenetére
Én bevallom nőiesen, a színe miatt cseréltem erre, nagyon tetszik! Az Asus lapom ami volt, nagyon jó volt, programok,bios...stb Fontold meg jól!
-
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #636 üzenetére
Amit linkeltem képet ott alapon,alapfeszen 800 Mhz-en ment a proci. és úgy volt 41 fok.
Tudom hogy ha széthúzom, akkor az is melegszik, de az hogy a proci hidegebb mint az NB,szerintem kicsit furcsa -
Atke
senior tag
Nekem is az AHCI miatt kellett!
Amúgy a legnagyobb kib@szás az a Expert HDD nevü szenny program.
Raid0 tömböm volt, ezen volt az oprendszerem, meg volt egy Adat vinyóm szimplán(ide mentettem mindent. Kb 10 éve(10 GB fireball vinyómról is voltak rajta mentések)
Leszedtem elolvastam röviden mit írnak: "maximalizáld a hdd-d teljesítményét"
Azt betolta az ADAT vinyómat a RAID0 tömbe, elvesztettem mindent...
Még szerencse hogy a képeimről volt biztonsági másolat máshol is. -
Atke
senior tag
lehet hogy béna vagyok, de sehol nem találok 990FXA-hoz chipset drivert, ami a gyári, az meg nem igazán telepíti fel magát...
Valaki? -
Atke
senior tag
Ma büszke tulaja lettem egy GA-990FXA-UD3
Jó lett volna a sima is, de ez fekete nyákos, nekem ez megért +5K-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest