- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Nekem olyan lapom van 2011 óta használom! Mármint a rev. 1.0! Teljesen rendben van! Tuning szempontjából is hibátlan!
-
dik
őstag
Hát igen egy próbát megért de nem ez a hiba oka...
-
dik
őstag
Kedves XA lapom valamiért viccelődik mostanában minden újraindításnál elfelejti a boot sorrendet. Ez lehet elem hibája? Vagy Bios frissítés kellene?
Köszönöm előre is a tippeket! -
dik
őstag
"ha még nem döntöttél"
Őőő ezt nem nekem kellene írni hanem annak aki most akar valamit venni!
Én már rég megtértem eddig nem bántam meg egy kicsit sem! És roppantul nem érdekel a melegadés ha nálam kibíja elég kemény hőmérsékletnél akkor másnál is ki fogja....
Persze nekem xa990-UD3 van de szinte egy kutya.... -
dik
őstag
Szerintem meg ő már eldöntötte az kell neki(890 érthető végül is a régi cuccok miatt, bár nem az a jövő utja). Szóval nincs miről beszélni. Kipróbálja tapasztalja majd később rájön nem az volt a tökéletes választás. Majd megveszi az UD5. Utánna meg az jön mi a fenének kellett feleslegesen ennyi pénzt kiadni érte mikor egy UD3 is simán tökéletes a céljira. Röviden ennyi a jövő.
Én a pII 955, az ud3-ban 4Ghz járatom éjjel nappal megy a gép mióta megvan majd másfél éve nyáron ahogy irtam régebben itt nem ritka a 33 fok a szobámba és a világon semmi gondja neki. Atom stabilan teszi a dolgát. Azt meg nem nézem minden percben milyen meleg. Annó néztem kellemesen be volt gerjedve ovatosan fogalmazva. De bajom nem volt még belőle. A mai világban meg nem arról szól a történet 5+ évig birja a gép mint régebben. Lejár a garancia és szinte beindul a visszaszámlálás....
Röviden ennyi a történet... -
dik
őstag
Ugygondolom leirtam szépen innentől többet nem tudok hozzáfűzni. Nekem így atom stabil(ami azt jelenti nálam így bőven elég 1,3V)....
-
dik
őstag
Megnéztem az enyémet. Nekem a PCIE Clock:100, HT link Freq...:auto, Proci 1,3V, RAM: 1,65V de auto sincs gondja. A memória időzítéseket meg átálítottam a auto-ról SPD-re. Nekem igaz más a memóriám, de ez egy alap és teszi a dolgát így is. A többi nagyvonalakban hasonló, nekem ez így bőven elég....
-
dik
őstag
válasz
19ludwig92 #1810 üzenetére
Nekem xa lap van én 3.6 hajtom alap fesszel és atom stabil. Próbáltam annó 4,1 is ott már természetesen adtam neki feszt(pontosan menyit arra már nem emlékszem) de nem sokat és atom stabil volt.... Birja ez a proci veszettül a húzást.
-
dik
őstag
Nekem XA van és tökéletes....
-
dik
őstag
Ugyan már ameddig nem folyik és nincs szaga addig nincs is baj.
Nálam nyáron a szobámban 33-34 fok is volt és simán birta. Persze nincs kikapcsolás sose...
-
dik
őstag
Jól látom megújultak a driverek? [link]
A bios is végleges lett (F13) amit felraktam de semmi változást nem tapasztaltam? -
dik
őstag
Nálam 32 fok van a szobában most is de nincs ilyen gondom igaz a ház oldala nincs rajta sosem és sosincs kikapcsolva a gép!
-
dik
őstag
válasz
fasterware #1412 üzenetére
Az is több a semminél....
-
dik
őstag
DRAM E.O.C.P. valóban ügyes dolog gondoltam kipróbálom és jött is a káosz, nálam egy kalap sz.rt sem ért. Inkább maradok a x8-nál így atom stabil a szekér.
-
dik
őstag
DRAM E.O.C.P
Ez mi is lenne amúgy ha szabad érdeklődni? Ez eddig valahogy kimaradt nálam, hogy mi is!?
-
dik
őstag
990xa-ud3 feltettem az f12 bios-t. Változás annyi, hogy őőő semmit nem vettem észre...
-
dik
őstag
Jól beszívatott ez a lap. Kipróbáltam az achi-ra átváltás. Win 7 megcsináltam amit kell utánna biosban is. Elindult feltette a szükséges progit majd ujraindulás után nem indul el a win. Most 1 napja kinlódok vele hogy visszahozzam a régi formáját. Egyik particióm eltünt majd mindhova rendszergazda jogot kért, meg valami programfutási hiba (5) hibaüzenet hegyekben. Szóval káosz a köbön.
Bár ennek örömére megrendeltem egy SSD de azt hogy fogom achi-n telepíteni fogalmam sincs, mert ha átváltom akkor nem látja a dvd írot és így kissé érdekes a helyzet valaki esetleg megoldást tud? És az a menü alatt van valami ide/ as sata.. valami szerű lehetőség ott nekem állíatni kell valamit? -
dik
őstag
Felraktam az F10 biost és ugyanúgy megy vele a szekér!
Stabil! -
dik
őstag
válasz
fasterware #1213 üzenetére
Én is ezt néztem de nem találom rajta(nekem ezen a lapon F3 volt eredetileg). Lehet megzakkantam na majd holnap pásztázom újra hátha megtalálom....
-
dik
őstag
válasz
fasterware #1211 üzenetére
Hol is van rajta mert én nem találom. Nem látom fától az erdőt az is lehet.
-
dik
őstag
Már lopom is a megoldást!
-
dik
őstag
válasz
fasterware #1165 üzenetére
Várom nagyon...
-
dik
őstag
Igen tényleg köszönöm a segítséget! Away mode volt bekapcsolva és kikapcsoltam minden jó.
Próbálgattam este a biost igen valóban a f10g nem nagy duranás sőt. Vissza is tettem az f9-t. Az tuti eddig néha elfogadta a memóráknak az 1,65V ami a gyári érték lenne mostanában csak az 1,5V fogadja el. Csak a cmos clear segít rajta ha 1,65V állítom. Ez a win-s fél bios szerűség meg elég gyenge cucc. Ja igen és néha elfelejti a bios a beállításait ezt nem tudom miért csinálja. -
dik
őstag
Kíváncsiságból frissítettem biost f10g. Azóta vagy egy felkiáltójeles valami az eszközkezelőben. "Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer" mást igazán nem tudtam kideríteni róla esetleg valaki tudja mi lehet ez és hogy lehet eltüntetni?
-
dik
őstag
Az előbb ezt kifelejtettem megkérdezni. Ez a 3x USB Power Boost mi is lenne? És a Cloud OC pontosabban mi is?
-
dik
őstag
Amúgy ez a beta bios mennyire sikerült jól? Mefordult a fejemben kipróbálom, de előtte gondoltam megkérdezem mik a hírek róla!?
-
dik
őstag
Nekem a kingstonok mennek 1600 1,5V is stabilna ezt érdekes volt látni de adtam neki 1,65V tuti ami tuti.
-
-
dik
őstag
Az a borda nekem is izzik mint az állat, de ez van. Baj eddig nem volt vele...
-
dik
őstag
Upsz közben rájöttem rosz kérdés elnézést!
-
dik
őstag
Mióta megvan pár hónapja azóta egyfolytában megy és hibátlan a lap.
-
dik
őstag
Nekem valahogy a világon semmi baj ezzel a hangkártyával ami a lapon van igaz nincs dolby meg semmi extra. Vagy csak lehet bot fülem van, de nekem tökéletes.
-
dik
őstag
Nekem F9 Bios-l 1,375V atom stabil 4,03Ghz megy tovább nem próbáltam de szerintem birná tovább is...
Azt hozzáteszem F3 volt mikor megvettem roszabb nem lett, hogy frissítettem! -
dik
őstag
Size 0b ilyet se láttam még! De ez engem is érdekel. Bár az F9 sincs semmi bajom!
-
dik
őstag
Mi lenne az "unganged". Ez mit jelent a memóriánál?
-
dik
őstag
Nekem a 990xa lap a procinak 955-nek 1,375V ad alapban az sem rosz viszább vettem 1,3V-ra. A memónak meg 1,5V a 1,65V helyet. Érdekes dolgok ezek.
-
dik
őstag
Most jöttem egy boltból és mondta az eladó már jártak úgy hogy msi alaplap msi vga-l nem ment nagyon. Kiderül a vga memóriája valahogy nem működött együtt a lappal. Elég hülyeségnek tartom de így belegondolva semmi nem kizárt! Vga cserélte és tökéletes lett.
Nekem most a vga kábelek-l hülyéskedik a dvi csak akkor kapcsolja a monitort amikor már majd betölti a win 7 és akkor is csak 640x480 felbontással megy nem enged mást. Persze csak hébe hóba kapcsolja be. Sima analóg kábellel (átalakítóval) megy tökéletesen mindíg. Lehet van köze a giga laphoz én már nem tudom de most egyenlőre megy a szekér...
-
dik
őstag
válasz
Crossfit007 #825 üzenetére
Ok bemegyek a boltba és veszek 3-t egyből!
Már csak egy kis tüsök híja van...
-
-
dik
őstag
Ja igen és F3 bios van rajta. Akkor megpróbálok frissíteni egyet remélem sikerül....
-
dik
őstag
Ez jó beletettem másik gépbe a vga-t ott meg van kép szóval nyilván az alaplap viccel.
-
dik
őstag
Létezik ennél a lapnál hogy nem kompatibilisek? Most látom ehhez a laphoz van egy bios frissítés amiben kompatibilitás javításról van szó. Ilyesmi lehetséges lenne azért nincs kép? Ha igen akkor valaki segíthetne hogy is kell gyors biost frissíteni ezen a lapon mert ilyet még nem csináltam. Van valami egyszerű progi vagy valami amivel ez könnyen megy?
-
dik
őstag
válasz
Crossfit007 #809 üzenetére
Ma lesz a teszt.
-
dik
őstag
válasz
Crossfit007 #807 üzenetére
Megvettem újan minden összeraktam és annyi. Magyarul nem érkeztem semmit csinálni. És valóban nagyon érdekes ilyennel még nem találkoztam soha. Egy régi 8600 nv ment benne azt próbáltam és annyi.
-
dik
őstag
válasz
Crossfit007 #805 üzenetére
Felső kettőben nincs kép az alsóba meg nem bírom beletenni nem fér. Mivel nincs képe hogy tudnám megnézni?
-
dik
őstag
Csatlakoztam a 990xa-ud3 tulajokhoz. Csak annyi a bajom hogy ebben a lapban az istenért nem tudom rávenni a gigabyte 6870-t hogy képet adjon. Vagy a lap nem szereti vagy fordítva de valami nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest