- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
XS-t olvasgattam, de mondjuk erről nem írtak.. vagy én nem találtam, szal ki kellett kisérletezni..
5-5-5-15-nél pl a többitis 5-ön vittem végig, 4-nél 4-en, de utána kéne nézni milyen érték a legjobb ide..
ja amugy F4C bios.. nincs fényképezőm
mondjuk ha nem adnak ki késöbb egy lentebbi ram osztás-os biost akkor lol mert a ram nem fogja bírni, proci röhögve, lapban is még lenne tartalék vmoddal főleg szal ez igy vicces.. -
R3plica70
aktív tag
Kicsit értetlenül állok a kérdésed előtt, ezexerint nem jól fogalmazom a mondandómat.
Tehát, az hogy az Inno 7300GT - 7600GT-vel, Galaxy 7600GS-sel nem megy a tuning, az én iratomban azt jelenti, hogy bármilyen csekély tuning beállítása esetén a lap visszaállítja magát alapértékekre. Ugyanezen tuning esetében ha betettem az x1600Pro-t, akkor minden OK lett, ment a tuning, lehetett emelni neki szépen az FSB-t. Ugyanez igaz volt az Inno 7900GT esetében, azaz ezzel is ment a tuning.
A lapnak valamiért gondja van bizonyos típusú és márkájú Geforce VGA-kal, de erre a megállapításra jutott az oldal tetején található linken olvasható FAQ gazdája. -
R3plica70
aktív tag
Ne túlozz légyszíves mert elpirulok
Sajnos a remény meghalt, beégettem F4c BIOS-t de sajnos az Inno7300GT-vel továbbra sem megy a tuning, sőt hoztam egy Inno7600GT-t de azzal sem
Sajnos más típusú Geforce VGA-hoz most nem férek hozzá. Lehet csak Inno és Galaxy márkáknál jelentkezik a hiba ? A kérdés nyitott marad amig valaki nem hoz rá egy pozitív példát.
És akkor egy kis pozitiv tapasztalat is. Sapphire ATI X1600Pro kártyával szépen ment a tuning de sajnos a GEIL 800-as RAMok lettek a szük keresztmetszet2,1V 5-5-5-15-ös időzítéssel sajnos csak 940MHz-ig bírja, 950-en már hibázik.
A 6300-asom alapfeszen ( 1,325V ) 460-as FSB-ig bírta = 3220 MHz
1,36V-on 470-es FSB még ment = 3290 MHz.
Sajnos azt már nem tudtam kideríteni, hogy az alaplap ill. a proci meddig bírta volna még , mert ezzel elértem a memória határát. De azért a 470-es FSB is szép eredmény.
SuperPI 1M = 17,5s. Nem tudom, hogy ez mennyire jó eredmény, de nekem teccik
( mint kiderült a 400-as Macron ezt is szépen vitte, szóval nem táphiba )
Most már csak az a bajom a fütyülésén kívül ( amit lehet nem hallanék, ha nem lenne olyan halk a gép ), hogy nem tudok így hozzá venni olcsó 7300GT-t, pedig nekem elég lenne. Sajnos X1600Pro drágább és lassabb is -
R3plica70
aktív tag
Én is azt mondom h Asrock feleannyiért ''csak'' annyival nyújtott kevesebbet, h nem lehetett tuningolni. De pl a Giga 945P vagy PL-G teljesen ugyanez a felépítésű lap és ezek is feleannyiba kerülnek
Már megbántam h nem P5W DH-t hozattam, csak fölösleges pénzkidobásnak éreztem a rengeteg ficsört amit az életben nem használtam volna ki. Nekem a DS4 a tökéletes felszereltségű lap, lehet várnom kellett volna még egy hetet -
R3plica70
aktív tag
Az Asrock olcsó alternativa lehet addig amig nem jön ki valami normális lap, vagy nem javítják ki a meglévők hibáit. Igaz tuningolni nem lehet benne, de valahogy talán kibírok 1 max 2 hónapot nélküle, és csak alapon használom a procit
Ennyi idő talán elegendő lesz a fentiekre.
grrrrrrrrrrr...lehet mérgemben eladom a procit és visszatérek AMD-re.
Így jár aki a piaci nyomás hatására teszteletlenül kiadott terméket megveszi ( igaz, hogy a hibák a tuningnál jönnek elő és hát ez ugye nem a normál felhasználása a terveszett eszköznek, tehát nem biztos h reklamálni kellene azért h nem megy 500-on egy elméletileg 266-ra tervezett chip, vagy ha különböző inkompatibilitási problémákat okoz a tuning )
Mondjuk én nem mentem volna bele, de már 2 hónapja asszony notiján vegetálok -
-
R3plica70
aktív tag
Hát ez első nekifutásra nem jó hír számomra, mivel nem szándékoztam most drága 800-as ramokat venni hozzá, bár azok a 667-esek amiket próbáltam eddig ( PQI, Kingmax, Veritech) vitték a 800-at.
Ha megkérhetlek írnál még néhány tapasztalatot a lapról, ill nem derült ki számomra h milyen CPU-val próbáltad.
A vége az lesz h holnap hozatok magamnak egy P5W DH-t ( bár az árkülönbözeten már futna a 800-as ramra )
Egyre jobban eltántorítanak a problémák a 965-ös deszkáktól
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged