- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
westlake #2579 üzenetére
Fesz emelés kicsit bugos ennél a lapnál (Bár F2es F3mas verziójú BIOSokat nem néztem még, F1 F4 és F5ös biosoknál tuti) de nekem ha normálon van a Vcpu akkor 1.4V-t adott neki (akkor is ha minden alapon volt) a ramnak 1.8V helyett pedig 2.04V-t, ha a Vdimm-et +0.1re raktam normal helyett, akkor 1.94v ad a ramnak (tehát a kevesebb több, vagy fordítva? )
nálatok is ez van?
az értétkeket az everestel néztem (v3.01.704beta)
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
válasz
westlake #2569 üzenetére
Ezt tudtam hogy nem ugyanaz , hamar rájöttem hogy alig változik a teszteredmény hiába is srófolom fel a ramokat szinte pár pont különbség van csak , ha visszarakom a Zallmant akkor majd többet tudok mondani az FSB-ről sajna így csak 420-ig jutottam , tovább nem mertem .
-
arn
félisten
válasz
westlake #2457 üzenetére
senki nem mondta, hogy nem... szerintem te is el lennel keresedve. az hogy neked lehetoseged van tobb lap kiprobalasara is, az engem nem nagyon vigasztal. eddig kettobol semmi.
mindketten altalanositunk. te a jol tuningolhato deszkadbol, en meg a szarul tuningolhatobol. -
arn
félisten
válasz
westlake #2435 üzenetére
nem nagyon tesztelgettem, csak azt neztem, hogy megy e egyaltalan. nem az e a szuk keresztmetszet a tuningban.
ennyit ugy ment, hogy tok auton hagytam mind az idozitest, mind a feszt. amugy egy 667es 18e bruttoba kerulo ramtol tokmind1, hogy viszi ezt, mert mindenkepp szep eredmeny.
mar igazan orulnek, hogy megnyuzzam az procit ramot... de eddig a giga alaplapok nem jo partnerek ebben -
XaraX
addikt
válasz
westlake #2280 üzenetére
''kurvara!''
Thx,hogy valaki megnézte..
Tulajdonképpen már lényegtelen,mai napon be is fejezősőtt gigabyte-os pályafutásom,lett még egy asus p5w dh deluxe.
Akármit is mondanak róla néhányan,ezzel még semmi gondom nem volt.
Sőt!
Ua a proci és ram ugyanolyan beállításokkal jobban ment ,mint a ds4-ben. -
dante3
addikt
válasz
westlake #1720 üzenetére
Az új biossal próbáltad már az ASUS P5B Deluxot?
Állítólag nagyon klafa lett!
P5B Deluxe Release BIOS version 0507
1. Support Conroe CPU ratio adjustment
2. Fix some DDR 800 frequency will show DDR 533
3. Enhance performance when using NVDIA 7950GX2 VGA card
4. Fix fail to read files from some ODDs
5. Fix ''Hit 'DEL' message display'' item function fail
6. Support Max FSB from 500 MHz to 650 MHz
[Szerkesztve] -
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
westlake #558 üzenetére
Te figy...Mivel Achill3us-nak alapfeszen megy 500-at és nálam is simán ment 475-ön (csak nem tesztelgettük a restartot
), ezért nem is gondoltam rá, hogy meg kéne buherálni.
2.1V viszont elég csúnya, inkább meg sem fogom szegény A-Data-mat
Vissza kéne szedni 2V-ra van egy olyan érzésem.
-
arn
félisten
hat nemtom, de ezek azert nem olyan egetvero differenciak...
A Gigabyte az Intel P965 Express chipsetjére építve két új alaplapot jelentett be. A GA-965P-DS4 és a GA-965P-DQ6 felszereltsége sok tekintetben megegyezik, de azért egyértelműen az utóbbi felé hajlik a mérleg nyelve. A Broadwater lapkakészleten túl az új modellek érdekessége, hogy folyékony elektrolitot tartalmazó kondenzátorok helyett teljes egészében polimer-alumínium szilárdelektrolitos kondenzátorokat forrasztanak rájuk. Ezek az alkatrészek minden tekintetben felveszik a versenyt a legjobb minőségű hagyományos kondenzátorokkal, esetenként pedig jobb hőtűrést és hosszabb élettartamot ígérnek, ám áruk miatt eddig inkább csak szerverekbe és noteszgépekbe való alaplapoknál volt jellemző, hogy nagyobb részben vagy egészben leváltották a folyékony elektrolitos kondenzátorokat.
A Gigabyte mindkét új alaplapja legfeljebb 1066 MHz-es rendszerbuszt bocsát a processzor rendelkezésére, amely nemcsak a premier előtt álló Core 2 Duo/Extreme lehet, hanem (legalábbis a GA-965P-DQ6 esetében) akár a jövőre megjelenő négymagos chipek egyike is. Négy, maximum 8 GB összkapacitású DDR2-800/667/533 memóriamodul kaphat helyet, bővítéshez pedig egy 16 sávos és egy 4 sávos PCI Express x16 aljzat, három PCI Express x1 és két PCI foglalat került a lapokra. Az ICH8R déli híd hat darab, RAID-et is támogató SATA II porttal szolgál, egy külső chip jóvoltából plusz két SATA II és egy IDE csatlakozó biztosított a tárolórendszer számára. Gigabit Ethernet interfészből mindkét lapra egy jutott, és megegyezik a hőcsöves Silent Pipe hűtés is, mint ahogy a FireWire sem hiányzik egyik típusról sem.
A GA-965P-DS4 audiovezérlője egy Realtek ALC883 chip, a GA-965P-DQ6 pedig egy ALC888DD-t tud felmutatni. További különbség mutatkozik a CPU tápellátó áramkörében, mely az utóbbi esetben 12 fázisú, valamint egyebek mellett a BIOS-ban is: a kisebbik alaplap kettő, a nagyobbik négy kópiát tárol belőle, így megelőzhetők a frissítéskor netán bekövetkező katasztrófák.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest