Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1601 üzenetére
azt nem hiszem én sem, hogy a biosok meg lennének írva 2magos környezetre még, pedig már illene..
de az is lehet hogy direkt számolnak egy átlagot, hogy a ventiszabályzást vagy ilyesmit meg tudják oldani, mindig a melegebb mag dönti el mennyire tekrejen a venti? (persze lehet rosszul gondolkodom..)
everestben meg is lepődtem, hogy a CPU-tempnek 2 érték van megadva, de teljesen logikus, hogy miért.
SC-os gépeknél a bios-nál, ha jól tudom van egy ''endless loop'' ami azt figyeli, hogy milyen karaktert ütsz le éppen, ami akkor is várja az inputot, ha nem csinálsz semmit, ezért itt 100%-os a prociterhetség , ha biosban hagyod a gépet 15-20percre és meglesed a hőmérőt, látni fogod azt a hőmérsékletet, amit pl, prime alatt elér a gép, mikor 100%-al van terhelve. 3d-ben lehet kicsit melegebb a rendszer, a vga melegedése miatt..
DC-s rendsszerekben pedig még kevesen jártasak szvsz..
majd az idő megoldja, vagyis ha 67fokon bírja nem hibázik, nem füstöl, akkor jó az úgy..
Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest