Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
bigdigit
addikt
hirtelen ötlettől vezérelve ha hazaérek kikapom axxony gépéből a 667-es ramokat
kiváncsi vagyok most mi is a helyzet ezzel a 800as ram anomáliával..
tapasztalatok délután -
westlake
félisten
válasz
Gorneck #2298 üzenetére
meg nem neztem meg teljes alapossaggal a p5b deluxe-ot, de nehany dolog mar biztos..
magasabb fsb, jobban kitolhato feszultsegek, tesztek szerint gyorsabb.. ez azert nem elhanyagolhato
engem nem erdekelnek a markak.. nekem a legjobb kell.. es meg is keresem.. nem fog fajni a szivem, ha le kell cserelni a gigabyte lapomat
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
válasz
Yushchenko #2287 üzenetére
nekem megy, és nem is idegeskedem.
fsb 380.
nem b@szogatom a lapot 2 percenkét, beállítottam, és megy. nem értem... -
westlake
félisten
nagyon ugy nez ki, hogy tuning szempotnjabol az asus p5b deluxe veri a giga ds4-et (dq6-ot)
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #2290 üzenetére
80as hitachi sata2
250es samsung sata2
pio 110 ide
120as maxtor rackbe ide
E6300
2*512, 2*1gb kingmax is volt már a gépebe.
Jelenleg 1*512 muzsikál benne és eddig semmi probléma... -
polip
addikt
válasz
Yushchenko #2292 üzenetére
cseréltesd ki egy újra..
-
westlake
félisten
válasz
enyemnek sincs semmi baja..
-
polip
addikt
válasz
Yushchenko #2290 üzenetére
Konfiguráció
Gigabyte DS4 | Intel Core 2 Duo E6400@3,2Ghz | 2x512 Kingmax Mars 667@800 | Gigabyte X800 Silent Pipe | minden alapfeszen
emellett audigy, 2db satas samsung vinyo, egy 110es és egy 111es pio dvd író, nyomtató, pendrájv, tftmikrofon,
-
polip
addikt
válasz
minden termékben vannak rossz szériák és jók is...
érdekes az enyém teljesen hibátlan!, remekül húzható, F3-as biossal... -
Yushchenko
őstag
Hello mindenki!
Már másfél hete szervízbe a DS4-em. Senkinek nem ajánlom, csak szívás van vele. Hiába cseréltem ki a 667-es kingmaxokat 800-as GEIL-re, semmit nem segített. Egy fos az egész.Ilyet szólnak szervízbe hogy majd talán lesz BIOS ami megoldja a kékhalálokat és a SATA vezérlési problémákat, de ez engem hol érdekel? Na mind1, én nagyon csalódtam a gigabyteba.
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Már írtam, hogy néha kékhalállal elszál a rendszerem, most kép is van róla, hogy mikoet ír ki:[link]
Tud valaki rá valami megoldást?
[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
Megnézné nekem egy DS-4 tulaj ezt a Gigabyte SATA2 chipet, hogy mennyire melegszik?
-
Sárpac
nagyúr
Az új F4B javított valakinek valamit ds4ben memória fronton?
-
ati2
őstag
Mert nem gyári 800-as ramod van!
Többfajta ddr2 800-as ramtipussal is bugos, ergó ez 99%, hogy ez bios bug a DS4-nél.
Meg kell várni a következö biost mindenképp a DS4-hez, de nem csodálkoznék a GEIL forumja alapján, hogyha csak az októberi bios javitaná, mert kb 15 nap elég kevés ezt megoldani... -
helkis
veterán
nem hagytál auto-n pár memóriabeállítást? ilyenkor, minden indulásnál kitalálja hogy mi az ''optimális'' időzítés, volt olyan nálam is hogy néha 5-6-6-23-al indult még az extremmemory néha 5-5-5-18-al, 5-5-5-15-öt manuálisan belőve és a többit is 5-re rakva simán ment stabilan, és nincs ez a jelenség sem. csak ha durvábban meg vannak változtatva a paraméterek..
-
Gorneck
legenda
Samsung ramot nyúzott már vki ds3-ba?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
SzlobiG #2232 üzenetére
Nekem csak első bekapcskor van, hogy néha lelövi alapórajelre amúgy betonstabil alapfesz alatt jócskán 3200mhzen, csak néha idegesít mikor indítom oszt újraresetel alapórajelre szvsz ez tuti bios hiba, vagy az ellenőrző elektronika csinálja!
Ha már be van kapcsolva akkor 100*is újraindíthatom resettel semmi baja csak hidegindításkor jön elő néha! -
arn
félisten
-
bigdigit
addikt
újabb fejlemények:
ds4 6600
3402mhz vcore biosban 1,441 cpu-z szerint 1.392(kevesebbel hibázik az orthos)
core temp 10 perc után zárt ház mellett elérte a 67-et majd gép újraindul..
mch-fsb 0.35-re állítás 0.1ről az orthosnak nem segitett.kevesebb fesszel hiba volt az egyik magban.szóval ennyi kell neki.
lehet fsb bibit is találtam.most kipróbálom ugyanezt a mhz-t más elosztásban nagyobb fsb-vel.. -
whitezo88
nagyúr
hogy érem el a kompaitbilis memók listáját a GB honlapján? mert nem találom
-
bigdigit
addikt
ds4-re felpakoltam 4-es béta biost
most már végre megy a kingmax 2x1gb 800 ram 890-en úgy hogy nem kell időzitést állitani se.belövi magának.
igaz eddig 890-en el se indult
viszont 6600-al most se jutok feljebb
3.5-ön 1.5vcore windows behasal
léggel hűtve lehet túlmelegszik és kikapcs lenne vagy ez lehet a proci vége?
core temp 60-at mutat 1.412vcore mellett és 3240-en..
érthetőbben van értelme vizzel hűteni,hogy kicsikarjak még valami szuflát belőle vagy az esély tart a 0 felé?
[Szerkesztve] -
polip
addikt
nincs valakinek tapasztalata, hogy a Thermalright SI-120 rámegy a DS4-re? elfér simán a hőcsövektől?
-
westlake
félisten
kenytelen vagyok megcsinalni a lapon a voltmodokat.. sajnos a lapon levo overvoltage ellenorzes miatt nem postol a lap, ha tul magasak a feszek
mindegy, legalabb forrasztgatok kicsit
amondo vagyok, hogy fsb515+ -hoz keves az 1.6voltos mch es az 1.5 voltos fsb fesz..
[Szerkesztve] -
bigdigit
addikt
milyen vizet lehetne rápakolni a ds4 6600 párosra ami hatékony de lehet csendes is?
az se árt ha lehet is valahol kapni
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
meg egy kis infokiegeszites
[link] -
bbchris
senior tag
-
helkis
veterán
hali, úgy emléxem volt valakinél olyan, hogy DS4-nél 450Mhz-felett nem akart bootolni a lap 445ön meg stabil volt.. ugyanígy jártam annyival kiegészítve, hogy nálam 449-ig stabil, 450-el pedig nem indul el..
fsb és mch-k is + 0.2v-ot kaptak.. mit lehetne kipróbálni még? thanx!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest