- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No most frankón, ez akkora gond?
Siriusb után lehettem volna a második megszólaló, nem tettem meg. Nem azért, mert féltem topicot óvó szavaid miatt, csak meghagytam másoknak a lehetőséget. Sokszor voltam már életemben első, nem vonz a helyezés.
''játszani is engedd szép, komoly fiadat!''
Játszunk, és remélem, ez nem bűn. A falakat tudomásul vesszük, ám a falakon belül a korlátokat hadd helyezzük el mi. Hamar lefut ez az ''én vagyok az akárhanyadik'' mizéria, és folytatódik az érdemleges, valóban hasznos munka.
Figyelmed hasznos, jó örzője vagy a fórumnak. Köszönet jár érte.
Remélem, nem veszed sértésnek szavaim, nem bántani akarlak, ezt érezheted. Segítettél, köszönjük. A többi a topic lakók dolga. Elhiheted, viselkedésünk nem hagy kívánni valót maga után. Ha pedig javíthatatlan renitens téved ide, le fogjuk rendezni. Ha nem sikerül, úgy kérni fogjuk hathatós segítséged.
Türelmed köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horgász topik
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest