Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No most frankón, ez akkora gond?
Siriusb után lehettem volna a második megszólaló, nem tettem meg. Nem azért, mert féltem topicot óvó szavaid miatt, csak meghagytam másoknak a lehetőséget. Sokszor voltam már életemben első, nem vonz a helyezés.
''játszani is engedd szép, komoly fiadat!''
Játszunk, és remélem, ez nem bűn. A falakat tudomásul vesszük, ám a falakon belül a korlátokat hadd helyezzük el mi. Hamar lefut ez az ''én vagyok az akárhanyadik'' mizéria, és folytatódik az érdemleges, valóban hasznos munka.
Figyelmed hasznos, jó örzője vagy a fórumnak. Köszönet jár érte.
Remélem, nem veszed sértésnek szavaim, nem bántani akarlak, ezt érezheted. Segítettél, köszönjük. A többi a topic lakók dolga. Elhiheted, viselkedésünk nem hagy kívánni valót maga után. Ha pedig javíthatatlan renitens téved ide, le fogjuk rendezni. Ha nem sikerül, úgy kérni fogjuk hathatós segítséged.
Türelmed köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Revolut
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gran Turismo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest