Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadvenc
csendes tag
Hidd el nem akarom a dolgot bonyolítani. Annyit akarok elérni, hogy az a kettő vonalvastagság meglegyen a rajzon és kinyomtatva fekete legyen minden rajta.
Nyomtatásnál látom, hogy az általam készített pen table-t használja, a vastagságok is jók, a gond a szín. Írtam a sorok végére színeket, színkódokat, de nem reagál rá. Kerestem a gépen .pnt állományt, sikertelenül, így nem tudom mit használ alapból.
Azt is jó lenne tudni, hogy a config.pro-ban használható pen line weight értékei használhatók-e mm/cm-ben, és ha igen mennyi a lépésköz, erre nem találtam utalást a help-ben sem.
Ha megkérlek megnéznéd azt a szabvány dolgot, hogy Nálad mi szerepel ISO beállítás mellett (Edit-Setup-Tol Setup-Standard)?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox 360
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Mozilla Firefox
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!