- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem néztem utána a healer setnek, de azthiszem fodder-nek lesz jó.
CR-nek gondolom VV lesz a BiS.-
CR-nek is volt egy sokértelmű rovidítése, erre kapott egy olyan rövidítést, hogy xy... pláne, hogy hivatalosan xinyan is xy. Most vagy marad a cr vagy megszokjuk az xy-t, esetleg ki kell írjuk, hogy xianyun. Anyós a "gúnyneve" asszem, ha már "sanyun".
-
emiki6
veterán
Azé tettem idézőjelbe, én igazából csak mémeltem.
Szerencsére azért itt hamar kiesett, nem kellett sokat begyűjtsek a 4*-okból.
Esett 3 rosa, 1 suc, 1 candace. Rosa C5 volt, suc meg c6, szóval 3 con ment a levesbe, bár legalább az 3 wish refund, candace-t úgyse használom. Se. -
xeon forever
addikt
7-Archon van ok orzik az egyensulyt. Most, hogy egy minuszban vannak, ( Zhongli a contractokat, Raiden az eternal blabla, Nahida a tudás, Venti meg alkesz) most, hogy visszakerult Neuviletthez a lényeg, igy megkérdôjelezôdik az ô létezésûk is... Celestia meg foleg nem ertheto, nem érzik a zavart az erôben? -
emiki6
veterán
Mondjuk úgy, nem rosszabb.
Az alhis csapatom hamarabb szétkapja őket, gondolom egy jó nahidás csapat is vagy hutao.
Nyomiya is gyengeusz? Vagy azért még vele is megvan egy rotációból?
Erősnek az a csapat erős (kis általánosítással), amihez nem is kell egy teljes rotációt. Vagy ahol megéri csak 3 karaktert vinni, mert időnyereség egy karakter skilljeinek, burstjeinek kihagyása.
-
emiki6
veterán
-
-
emiki6
veterán
Gondolkoztam a rotáción.
Első rotációnál nem lesznek még betárazva sörétek, így azokat ki kell termelni, ami meghosszabbíthatja az első rotációt: Navia Q-val indít, úgy, hogy már van kint egy turret (mondjuk furináé), majd elkezdi a többi karakterrel a setupot, amíg nem termelődik 6 shard. Hold E-vel beszippantja, majd lő, 4 mp NA combo, hE, 4mp NA, rotáció vége. A következő rotációt setuppal kezdjük, majd Navia Q -> E (tap elég, ha már felszedtünk 6 shardot) -> NA -> hE -> NA, rotáció vége.Mivel lesz 8 mp NA egy rövid E megszakítással, így (igazad van) Yelan mégis jó opció lesz, miközben ő is buffol. (Jó, xq is jó lehet, mert interrupt rest ad míg navia lövöldözik, de én úgyse fogom használni...)
Yelan - furina - jean pl szerintem egy jó csapatnak ígérkezik. Vagy mondjuk bennett yelan miko. Talán bennett jean (sunfire) furina sem teljesen hülyeség, mint Navia hyper csapat.
Geo csapattagra nem biztos, hogy szükség lesz, dendro-t pedig nem nagyon tennék, mert ellophatja a hydro appot a shardok elől, ha a hydro app nem bőséges.Így első körben. A profik majd úgyis kitalálnak még egy rakás meta csapatopciót, így ennél többet ezen most nem gondolkoznék. (Nem meta csapatopciókon meg még annyit se.) Csak ez most így eszembe jutott és lelkesedésemben leírtam.
-
emiki6
veterán
Ja, lehet belezavarodtam a skill és burst megnevezésébe, így felcseréltem azokat az infusiom passzív értelmezésekor.
Ahogy kimaradt az is, hogy max kettő Pyro/Electro/Cryo/Hydro csapattárs ad +20%-ot.
A heal egy dolog, de a heal furinával egy másik. Bennett single target healer és csak 70%-ig healel, ami miatt furinához nagyon C kategória.
Furina egy rotáció alatt leszedi mindenki hp-ját a felére, amit ugyanabban a rotációban vissza is kéne tölteni maxra vagy közel maxra. És ha single target healer, akkor overhealelnie kell, hogy furina healelje a csapatot.
Benny ott nem lesz healer, csak buffer. Kellene mellé mégegy healer... -
emiki6
veterán
Akkor én egész jól állok. Neked 2100% a hasznos Roll Value (CR, CD, HP% és ER-t súlyozva számolva), slimG-nek 2000%. Nekem 2760%, Wayne-nek 2990%.
De én kaptam egy godlike onset gobletet. Ami igazából talán a legjobb artifact-em eddig. Furina a legmagasabb RV-s szettel rendelkező karakterem. Emblem meg gilded tekintetben pl elég gyász volt a szerencsém.
-
emiki6
veterán
Én végül skippelem furinát és felhalmozok. Holnapra meglesz a 160 fate kereken + párszáz primo.
Nem lenne rossz a vízenjárás ability pl, de pont fontaine-ben teljesen felesleges, ahol vízbe sem lehet fúlni.
Sőt, talán gyorsabb is víz alatt úszni, mint futni. Aztána végén natlanban meg snezhnayaban lehet nem is lesz víz, csak láva meg jég.
Kanriáról nem is beszélve.
Ha tall female lenne, akkor mondjuk kihúznám valszeg már release-kor.
¯\_(ツ)_/¯
-
Amúgy most gondoltam bele, eddig minden nation-ből voltak npc-k elszórva a többi nation-ben, de natlanival szerintem én még nem találkoztam. 🤔
-
Wayne
aktív tag
Csak akkor elveszti a saját sebzését, ami nagyon nem kevés, fent raktam be képet róla. Meg gondolom a hydro applikációja teljesen megszűnik, mert a 3 db, enemyt támadó állatkáról helyett 1 db gyógyítóra vált. Ha jól tudom a healer funkciója C6 elött csak OW bohóckodásra való.
-
jonnyjoker01
veterán
A CD-ket pont nem néztem mert az alacsony multiplierjei miatt egyből arra asszociáltam hogy kb spammelhető kategória, de igazad van, és az ultija is 80 energy, wtf. Akkor egy kevés field time-ot igénylő healer sub dps potenciállal, aki C0-án useless kategória. Rohadt alacsony a base atk-ja amin az ascension stat sem segít sokat, kb 7-8k-t tudna healelni / csapattag lvl 10 talent esetén, multiplierjei túl alacsonyak egy normális sub dps-hez. Constellationök a sub dps és healing képességeit is növelik, C6-on egy mediocre healer sub dps hibrid lehet maximum.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem eléggé quickswap karinak tűnik: https://youtu.be/sextnTtqoPY?si=2WUktezAs8HmnzYb
-
jonnyjoker01
veterán
Oké akkor nálam úgy tűnik...
4.1: Venti
4.2: Skip, vagy ha hamar kiesik Venti akkor bepróbálok 1 pity-t (fájva azért, mert tetszik Furina, csak a kitje nem kell nekem most sehova...)
4.3: Skip
4.4: Kíváncsi vagyok a kitjére Cloud Retainernek, ha valami érdekes, lehet kihúzom.
4.5: Skip
4.6: Arlecchino amennyiben nem lesz Dehya 2.0 belőle
4.7: Ha mákos voltam idáig és maradt primó, akkor Clorinde jöhet
4.8: Claymore? Skip. -
emiki6
veterán
Chiori-ról konkrétan van concept art leak (inazumai szabó amúgy). (Clorinde-nál linkeltem a concept art mappát).
Mondjuk emilie-ről is, skirk-ről is, de azok még nagyon kezdeti fázisban vannak, semmi konkrét.Chevy meg chevreuse, aki egy diótörőre hasonlít és van eyepatch-e.
-
emiki6
veterán
A C2 ugye 4 bekezdéses, én így értelmezem:
- E skill infusiont ad 10 mp-ig, kap 15% hp alapú plusz sebzést
- healer módban (ousia) a csapatot mp-enként a hp-ja 3%-ával healeli, a duration 2,5 s, ami szerintem 3 heal tehát heal 0, 1 és 2 mp-kor. 40k hp-nál ez 3600/fő, ami nem sok.
- drain módban (pneuma) még 15% bónust kapnak az infused támadások, tehát össz +30% és támadásonként 1% hp drain.
- "7 effect aktiválása után véget ér az állapot".Gyanítom, hogy így működik:
- vagy csinálsz 7 meele hit-et
- vagy csinálsz 3 healt és utána 4 meele hit-et
- azért 10s a duration, mert a 3 heal után ha nem váltasz át pneuma-ba, akkor nem fog effect-eket aktiválni a karakter, legyen idő átváltani, 4-et ütni, mielőtt lejár.De...
- mi van, ha ousia-ba váltasz, healelsz hármat, átváltas pneuma-ba, majd vissza, akkor megint tudsz healelni 2-3-at? (A CA gondolom 1-2 effectet elvisz).Szóval még csak spekulálni lehet, nincs leakdd footage a C2-ről,nem tudhatjuk hogy működik a gyakorlatban.
-
emiki6
veterán
Én most a sekiro-t kezdtem el. Full kezdőként asszem elleszek vele pár hetet, tán hónapot, mire a végére érek.
Ki tudja, addigra tán meglesz a mechanikai skill az abysshoz is.Azért a sekiro harcrendszere hozzám lényegesen közelebb áll, mint rotációzni. Viszont a genshin történetmesélésre sokkal alkalmasabb és laid back gém (leszámítva az abysst, amivel uccse foglalkozom).
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Na, ráertem, kicsit átnéztem. Tényleg CA a lényeg.
Ha megnézed, a 3 legerősebb csapatában van fischl, kazu és zl/xq/beidou.
Monát miért akarsz melléteni? Sajat sebzése kb nincs és a buffjával tudsz a 2-3 CA-ból talán egyet buffolni? Cserébe saját sebzés és def utility nincs. Dmg buffot yelan q-ja is ad.
-
emiki6
veterán
Lynette is traveler prioritását kapta? A többi anemo char úgy emlékszem ugyanez a sorrend, csak a cryo a legkisebb prioritás (p>h>e>c).
Vakablak: valszeg elég kell legyen shinobu is, keq úgyis inkább az aggravate-et preferálja hyperbloom helyett. Tegyél Kuk-ra egy hp-s ToM szetet mondjuk, azt csokinyúl.
Nekem full EM kuki van, ami kevesebbet healel, mint egy full hp kuk, de bőven elég ow-re.
Más: Igazából nem Kuki Shinobu, hanem Küki Sinobü. Japánok az u-t az ú-hoz közelebb ejtik. Bár ha az angol Cookie-ból jön a neve (révén hogy katakanával van írva, tehát valszeg jövevényszó), akkor inkább kuki.
-
emiki6
veterán
Igen, meta amiről te beszélsz.
Meta a hatékonyság: adott helyzet leghatékonyabb kezelése. Abyssban a meta az, ha minél gyorsabban teljesíted. OW-ben meta, ami gyorsitja a közlekedést, könnyíti a puzzle megoldásokat és elegendő az enemyk legyőzéséhez.Attól, hogy jstern csapataiban nem látod a logikát még lehet hogy van. Nevil kitjének nem néztem utána,így nem tudom megmagyarázni mi a logika, de majd fog csinálni videókat biztos a témában, ahonnan kiderül. Lehet hogy nevil nem annyira charged fókuszált, mint gondolod és yelannak indokolt helye van mellette.
A pajzsnélküli opciók a magasabb dps miatt vannak (sokszor azoknak, akik ügyesebbek), illetve sok fontaine char kitje a hp ingadozásra ad buffot, amire a pajzs hátrány, jobb egy healer.
De mondom, nem ismerem nevil kitjét, majd a zajef prerelease analízist megnézem, ha lesz és abból fogom megismerni. Abból is valszeg kiderül majd, hogy yelan miért lehet jó opció.
-
vakablak93
őstag
Hát ez így fogós..
Shinobu nem igazán tettszik, és a C6 Barbi valszeg' jobb healer.
De akkor majd még agyalok, lehet akkor felhúzom ShinobutMeglátom hogy megy majd, megorobálom akkor hogy Lynett burst után Keqing E-vel nekirepülök, ha sikerül akkor marad a felállás, de hanem akkor jön a KuKi.
-
vakablak93
őstag
Keqing - Lynette - Traveler (dendro) - Barbara a team.
Alapvetően Fontainben mászkálok, mobok amik itt openworldben szembejönnek.Akkor van bajom ha időben nem kapom el a cilindert és felveszi az ellen elemét, azaz mire váltok egy karaktert és megtámadom addigra mondjuk felveszi a tüzet vagy vizet.
De látva a sorrendet amit írsz akkor pechem van, én pont azt szeretném ha az elektrot felvenné, de ezek szerint az a legszerencsétlenebb hejzet.
-
emiki6
veterán
Ez még nem meta rotáció csak valami bétateszter próbálkozásai. Jsternt meg ne becsüld alá, majd lesznek szerintem rotáció guide-ok post release.
Ez is elég jó lett tőle:
How To Play Haitham Optimally Split Uptime Tutorial -
emiki6
veterán
Ez friss, discord community-kből értesültem, lehet hivatalos bejelentés még nincs.
Sordoran: Nekem az tűnt fel, hogy
ha az ülőhelyek névhez, címhez stb kötöttek, akkor a jegy eredeti tulajdonosa felkereshette volna az operaházat, hogy ellopták a jegyét, adjanak másikat.
Kommentben amúgy írják, hogy Lyney miért a performance alatt ment megnézni az oratrice-t, miért nem az előkészületek alatt.
Hát ja, valszeg írási hiba, én sem akadok már fent ilyeneken.Más: De jó, hogy nem követtem a topikot, így a "Lennék én folyóvíz" jó kis meglepetés volt.
-
vakablak93
őstag
-
F34R
nagyúr
Latom igen mukodik, viszont akkor sincs olyan mint Zhongli... 70-re felhuztam a C4-es Laylamat, jo lesz Ayaka freeze teambe.
#17767 jonnyjoker01
en meg az elejen probaltam ki, akkor nem volt annyi karakter... es teljesen hasznalhatatlanok az elozo karakterek, vagy csak annyira szemmellathatoan gyengebbek lesznek, hogy senki nem akar veluk jatszani?
Abba is van dogivel karakter.. egyebkent a Gatcha pity rendszerenel, es a fegyvereknel mit vettel eszre? lehet szerezni is meg OK, usable fegyvereket? -
Sordoran
addikt
Ott előbb lehetett már víz alá menni, akkor a genshin lop tőlük nem?
Amúgy annak apropóján, hogy megjelent PS-re héten, rányomtam letöltésre, de mivel nincs elég hely SSD-n és meghiúsult, így jelnek veszem és nem erőtletem. Bőven elég időt elvisz a genshin és a starrail együtt. -
F34R
nagyúr
Zhonglivel Mono Geo termeszetesen.... meg egy Albedo elferne a teambe de nem szamit...
Igazabol a sajat fegyveret kellene kihuznom es meg is volna oldva a problema..
Ennyi ER minimum kell sajnos hiaba a 2 Fav fegyver.#17753 xeon forever
Azert mondom hogy nemjo, mert kellene HuTaora vagy 200ER hogy ratudd rakni a flowert allando pyroapplikaciora... es akkor sem volna jo mert kb az elso swirl leszedne az ellenrol. Childet meg vegkepp nem ertem, mert normal NA-t nem buffol, akkor sokkal jobban oda illik egy C6 Yun Jin NA attack DMG es SPD buffja miatt.. -
jonnyjoker01
veterán
Én mindig a limiten táncolok, legfőbb ok a FOMO, hogy mihoyo bármikor behozhat olyan karaktereket akiknek a skálázódása egyedi és más stat kombók/szettek jók nekik. Minden szetthez megtartok különböző fő statos jobb artifacteket, substatek-nél ilyenkor az EM, ER%, Crit/Critdmg/stat% a fő szempont, tehát konkrétan csak akkor kukázok ha ezeknek a kombója nagyon szarul épül fel szett specifikus szemlélettel, vagy túl sok a flat stat.
-
kill_switch
senior tag
Nem fogom idő előtt betörni, nincs is mire, mert a jelenleg használt karaktereken már 20-asok vannak, illetve azért sem akarom, mert ha meg jön egy karakter, akinek jó lesz valamelyik, akkor nem hátrány, ha nem kell megint hónapokig egy domain-be szopni, mire össze tudok rakni rá egy tűrhető szettet. Ha jobb lenne a drop, és nagyobb élmény lenne kétmilliomodjára ugyanazokat az enemy-ket püfölgetni ugyanabban a sorrendben, akkor azt mondom oké, de így...
-
kill_switch
senior tag
Hát ezaz, hogy semmit... csak járok be farmolni, aztán ami jó, azt teszem az emberkére, minden más meg megy a batyuba. De már mikor nem tudom a boss után megnyitni a reward növényt mert azt írja, hogy bocs, de nincs több helyed... olyankor mindig kicsit fáj.
Lockolva van minden olyan arti ami dupla Crit-es alapból, ahol legalább egy Crit van sub-ba azt nem lockolom, de fenntartom a lehetőséget, hogy roll-nál előjön a másik Crit, minden más meg megy olvasztásba, ha épp húzok valakit. Sok dupla Crit-es van már, de hát ugye mindig van jobb, de eldobni meg mégse, mert hát na... később még jó lehet.
Ha Strongboxolnék, az valószínűleg megoldaná a problémát, de az meg annyira nem megérős, hogy hozzá sem nyúltam mióta bekerült csak 1x. -
Sordoran
addikt
Én csak a fő szálat vittem végig eddig, szóval nekem meglepetés volt. Viszont a traveller se lepődött meg nálam (neked máshogy reagált volna?), egyedül Paimon értetlenkedett. Emiatt magam is hülyének éreztem magam, hogy mindenki érti, csak Paimon és én nem, az gáz. Ezek szerint viszont a mellék küldetéseket letolva nekem is összeállt volna a kép.
-
jonnyjoker01
veterán
Gratula!
Szerintem a következő Abyss csak az enemy lineup alapján nem lesz annyira vészes. Legalábbis én tudom mostmár Wanderert első félbe vinni, ott tuti nem lesz vele probléma az 55k-s charged attackokkal, második félben pedig úgy érzem a szokásos kokomi nahida yae raiden működni fog. Max 12-1-ben lehetnek majd gondok szvsz a sok wave miatt... Vagy 2M HP-s asimon túl nagy falat lesz ennek a yae-s csapatnak. De a revive-os gyíkok ellen jó lesz, Nahida és Yae jól osztott sebzést tud leadni.
-
emiki6
veterán
bakki, tényleg. A kaedehara juhar "mezőt" jelent. (A kazuha meg 10000 levél, ha valaki még nem hallotta volna.)
Kazuha olvasható Manjó-nak is, ami szintén utalás:
A Manjósú (japánul: 万葉集 Hepburn-átírással: man'yōshū, "Tízezer Levél Gyűjteménye") a legfőbb japán történeti versantológia, amely i. sz. 759-ben a Nara-kor közepén (710 – 794) jelent meg.
Bár igazából a mányjóshű közelebb áll a kiejtéshez. -
Shiro
senior tag
Most jelentősen kevesebb erőfeszítésből lett meg.
Enka
12-1b Bár Zhonglival lassabb, de azért jóval kevésbé kockázatos, így az két próbálkozás alatt meglett.
Artifactok terén fejlesztés céljából egy két jobb darab Xingqiutól és Eitől átkerült Beidoura.
BP-s XP könnyvekkel kimaxoltam Kokomi szintjét.
A próbálkozások többsége a napi buffkártyák csekkolása volt. Ezek a mai napon Skill, Burst és EM buffok voltak és így néhány nekifutásra meglett.
Szóval az Abyssra a megoldás, hogy maxoljam a "meta" karaktereimet és várjak egy olyan napra amikor mind a három buffkártya hasznos és jó. -
jonnyjoker01
veterán
-
Wayne
aktív tag
Pedig nem kellenek 5* constik a 6000 ponthoz, csak ki "kell" ismerni a mozgásukat. Én most betegszabin vagyok, szóval van időm és türelmem elbíbelődni vele
Az elsőt pl mono hydroval csináltam meg: Ayato, Yelan(C1), XQ, Zhongli.
A másdik : Eula Raiden (C3) benny Zhongli
A harmadik Eula hyperbloom: Eula, Nahida(C2), Yelan (C1), Kuki
Az utolsó kettőnél nyílván számított Raiden és Nahida, de a 6k az könnyű C0ás karikkal is. Én örülök, hogy végre van egy kis kihívás, amit nem kezdő játékosok szintjére csináltak. Ahol minden régebbi játékos unatkozik és 3x annyi pontot ér el, mint ami a maximális rewardhoz szükséges. Az utolsónak még nem igazán álltam neki.
Minden maxon csak az idő van középső állásban.
-
jonnyjoker01
veterán
3.8-ban jönnek majd a duo vishapok megint (újraélesztéses)
Én az elsőnél megcsináltam 6k pontot, aztán a többinél 2500. Nem tetszik most ez annyira, mert hülye mechanikákkal van teletűzdelve. Repülő robotról ahhoz hogy levedd a RES-t tök sok idő elmegy, az electro madarat mindig is gyűlöltem, de wanderer hard countere a nagy range miatt, a vishap újraélesztős dologgal nincs egyedül problémám mert ott pozícionálással és aoe sebzéssel "ki lehet matekozni" hogy hozd össze hogy mindkettő egyszerre pusztuljon és nem stallolnak mint a többiek. Ettől függetlenül nem volt sok kedvem hozzá és a nyeremények finoman szólva érdektelenek.
Más: hatalmas leak történt tegnap, link akit érdekel (spoileres, rengeteg concept art jövőbeli és már meglévő tartalomról is): [link]
Engem ami kifejezetten érdekelt belőle a Fontaine concept artok, amiket valószínűleg a következő livestreamre terveztek bemutatni: [link] Fasza lesz nagyon
Más 2: kiment egy developer discussion is közben: [link]
Lényeg:
- map föld alatt rétegekre lesz szedve a könnyebb navigáció érdekében (végre)
- quest követés optimalizálása, ha messze vagy tőle akkor felhozza a mapot automatikusan
- comissionök esetén ha egyet trackelsz és megcsinálod, automatikusan bejelöli a következőt
- story quest unlockolás nem fogja az aktív questekbe rakni automatikusan, elkerülve a "karakter másik questben foglalt" üzeneteket és főbb questek haladásának megszakítását -
F34R
nagyúr
Figyelj, a whaleknek most tokmindegy hogy 20-vagy 30 masodperc alatt van meg az Abyss. Ez f2p szopo, nekem altalagban megvannak a 36*-ok, a legtobb battle eventen Platinum az eredmeny, itt is 6350 korul volt mindharom..lehet volna meg tobb bennem, de en mar nem akarok agyergorcsot kapni.
Remélem ez az event nem valami felmérés arra vonatkozóan, hogy meddig nehezítsék még az Abysst.
De, nehezebb lesz azt mar boritekolhatod. kint van a 3.8-as lineupja... [link] fajni fog. -
jonnyjoker01
veterán
Na megvolt a reset, XQ-t raktam be Yelan helyett, tényleg jobban működik. Harmadik floorban Ittóval 2:05 volt a first half (55 másodperc maradt második félre), azt hittem nem lesz meg de megpróbáltam és sikerült Hu Tao-val 1 ciklusban letolni
Éppenhogycsak, mert már a staggerből játszotta a felállás animációt amikor elnyomtam az ultit, pillanatok választottak csak el a Cryo pajzstól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged