- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #19490 üzenetére
Én telefonról tolom, szerintem könnyebb mert csak oda kell nyomnod ahol jön a note, nincs még egy translation layer közte hogy na most melyik gombot nyomjam. Bár a haveromnak meg billentyűzeten megy jobban és telefonon képtelen megcsinálni
Oni difficulty szerintem annyira nem olyan nehéz, két ujjal csináltam meg az összeset. Az adja a nehézségét hogy sokszor pörgős, de most Mihoyo nagyon jól megcsinálta ezeket és tökre jól lehet magára a zene ritmusára és a benne lévő zenei elemekre nyomni. Régebbi zenei eventekhez képest nagyon túl lőtték magukat szerintem, jól sikerültek a saját beatmapjaik is nagyon.
A community által csinált beatmapekben nagyon sok olyan van amihez muszáj a 6 ujj, ami telefonon elég awkward, éppen hogy csak elférnek az ujjaim rajta.
Oni diff, discantus 97%+ az összes:
- Liney 6805
- Nahida 6835
- Zhong 5550
- Hutao 5515
- Neuv 6955
- Furina 10325A Furinás baromi jó volt, speciel azt nagyon élveztem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #19489 üzenetére
Nekem Arle az első C1R1 limited 5* karakterem, az elmúlt időszakban Arle volt az első karakter, aki miatt elmúlt a játék iránti kis kiégésem, és elkezdtem játszani, és ténylegesen gyűjteni
Tetszik a dizájnja, a játékstílusa, és maga a karaktere is (szerintem) jól meg van írva. És nagyon jól működik Yelan-nal, a második kedvencemmel
Nagyon durván érzem, hogy az elmúlt időszakban Neuvi, Furina, és főleg Arle megdobta a fiókom erejét, de nem bánom, mert kedvelhető karakterek
Nálam Xy jelenleg kb. utazásra van delegálva, kb. nincs csapatom hozzá
Viszont OW-ben az Arle/Yelan/Scara/Xy csapat nagyon jó.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #19475 üzenetére
Furina-ra gyűjtöttem, de már kezdtem teljesen kiégni a játékban, úgyhogy inkább ellőttem 90 Wisht
Lett belőle egy C1 Arle. Az idő majd eldönti megérte-e...
Furina vagy kiesik earlybe vagy megszívtam.Mindenesetre most legalább nem fogom abbahagyni egy ideig a játékot.
Ennyit bírtam neki gyors összehajigálni, meg lvl 60-ig volt matériám. Sajna elég ergya Gladiator artijaim vannak... Farmoljam a sajátját, vagy maradjak a Gladinál? -
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #19468 üzenetére
IISzerintem Paimon a legerősebb karakter, Childe weekly boss fight hogy felemeli azt a követ...
Traveler meg nyogdecsel...
Szóval engem most már Paimon igazi kiléte érdekelne, hogy ki a G3C* ez a Paimon...
Egyetlen Quest sem volt amiben többet tudnánk meg róla, merthogy elég érdekes, hogy a nyitó animáció után ott van velünk, de Teyvatban soha senki nem látta (nem is hallottak róla)
Ott még tuti van valami a palacsintában.
Néha mintha egy Démon lenne. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #19459 üzenetére
Ha nem ő akkor egy másik árva.
Más árvákat is befogadtak, de annyi biztos, hogy legalább egy az descender volt.
"In anticipation of the arrival at their Kingdom of gods from beyond the so-called ocean — or rather, the arrival of beings who could transcend the gods — they founded an organization, an orphanage to take care of such children. In latter days, the orphans of the Kingdom and those who wandered in from outside were accepted as well."
S mivel ő a főszereplő, így valószínű hogy ő lesz az.
Peruere kaszája is, ugyan azt a rituálét/kísérletet írja amiben Perinheri megszerezte a Crimson Moon "erejét".
Úgy néz ki "emlékszik" Scaramouche-ra, bár voice oversben nem említi.
(Bár lehet úgy gondolja, mivel úgyis mindenki elfelejtette, felesleges róla beszélnie)
A király az kb politikai okokból vette fel a Crimson Moon nevet.
Az Abyss tesó pedig az Eclipse dinasztiához köthető, ami a Crimson Moon után uralkodott. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #19449 üzenetére
Filler mi?
Petuere Perinheri leszármazottja, aki egy descender. Úgy néz ki, hogy az a képesség, hogy nem hat rájuk az Irminsulban lévő változtatások, örökletes. Erejének forrása az egyik Moon Sister. Ugyan ez a forrása Rhinedottir valamennyi "gyermekének". (Durin biztos, Albedo valószínű) A 3 Moon Sister tagja 4 Shining Shadownak. Valamennyien kettős tulajdonsággal rendelkeznek pl.: "élet és halál". Valamint kaptunk utalást Tsaritsa kilétére is. Dani séf meg túl fiatal és tudatlan.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #19437 üzenetére
Peruere demójábab 0:40-nél elvileg "Bronya" a narrátor.
https://youtu.be/TnYFVP3c_bs?si=rn8bKceCxt-v4H2sSzerintem is hasonlít, de nekem botfülem van.
Szóval összehasonlításhoz itt van még aJapán verzió
https://youtu.be/mSNDSZLz7q0?si=21HqLLqvjfg6ahNUKínai verzió
https://youtu.be/MGfMaN1AJcg?si=5rJvD_6r5g3jHe6gKoreai vezető
https://youtu.be/YT6fT9EhdbM?si=Y83M02a3TEN0Z6DHValamint Bronya Voice Overs
https://honkai-star-rail.fandom.com/wiki/Bronya/Voice-Overs -
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #19425 üzenetére
Nekem saját magam lustasága miatt most el lett véletlen spoilerezve a Fontaine Archon quest vége
Nem csináltam még meg az utolsó küldetést (tudom, ideje lenne
), Mondo-n az egyik cosplay performance pedig a
, de legalább szépen lett elspoilerezveHours of Execution volt -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19385 üzenetére
Tényleg, én is elírtam a 90-et. Ennyi előnye van csak a karakter bannerrel szemben.
HSR-ben sokkal jobb a "fegyver" banner húzás. Ott is párhuzamosan két karakter banner fut, de a fegyvereknek is kettő van, nem kell osztozni. Tehát ha elsőre buktad is, utána a második alkalommal már garantált.
Igaz, hogy a Genshin-ben extra szivatós ez a "akár 3x is el kell menned 80-ig a garantáltért", de ne feledjük honnan indult. Korábban semmi garancia nem volt, tehát előfordulhatott, hogy 5x kiesik egy standard fegyver. Bár ha jól emlékszem, már akkor is 75% esély volt rá, és nem osztozott két kiemelt fegyver a banneren. Viszont statisztikailag a 25% akár "mindig" nyerhetett. -
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #19350 üzenetére
"Nem olyan rossz amúgy, ha minden rate up 4* c6 már, mert akkor a pulljaid 10%-át visszakapod starglitterként."
Erre akkor tudnám azt mondani, hogy jó, ha helyette adna egy fix másik 4-es cuccot. Az, hogy visszakapok egy pull-t, amiből valószínűleg egy 3 csillagos fölösleg kerül elő, azzal nem vagyok kisegítve, max eggyel előrébb vagyok az 5 csillagoshoz.
De nem érzem egyenértékűnek.
-
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #19344 üzenetére
Hát az elég fura mák vagy nem tolhattad túl a húzásokat, mert indokolatlanul sokszor voltak banneren mindketten. Plusz standardból is meg fegyver bannerből is esnek.
Nálam Benett simán lehet már vagy C30, bár én megjelenés óta nyomom, szóval lassan érik a 4 év.Kár, hogy nem mutatja mennyi fölösleg esett már karakterenként, érdekes lenne látni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #19296 üzenetére
Nem nagyon szokott meghatni a nukeolás. Ayaka Rosaria Mona Kazuha csapatot próbáltam sokáig, de egyszerűen nem jön be, nagyon furcsa az egész, viszont így meg most kb. nem használom Ayaka-t, mert nincs Kokomi-m
Kaptam egy olyan tippet, hogy Ayaka Furina Charlotte Kazuha, ezt majd kipróbálom.
Xeon forever: nem minden az a TTDS buff, hiába tudsz buffolni valakit, ha a csapat DPS-e közben alacsonyabb, a használt karakterek miatt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #19274 üzenetére
Én szerintem a C1-et fogom megpróbálni, ha az 50/50-em megnyerem, tetszik a kasza, de
A C1 megha minden igaz akkor Lyney-el fog futni, szóval First Great Magic lesz a másik fegyver, az meg nálam egy stat stick lenne jelenleg, nem is nagyon tudnám kire tenni. segitene a plusz IR-el. Van egy PJWS-em, egy Homám, csak elég lesz
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #19268 üzenetére
Mono pyro: Benett-Kazuha-Xianling-Arlechino
Mert amit láttam a boss harcáról,nem csak azt hinném el róla hogy ő a Pyro Arkhón, de még azt s, hogy ő az egyik Shining Shadow. (Amit a statjai is erősen alátámasztanak)
Így inkább azt várom, hogy a történet szerint Traveller ki mellett fog szupportálni.
A lékek alapján a hagyományt megszakítva Ex Arkchón Furina elvileg nem most fog rerunt kapni. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #19259 üzenetére
Nálam az ultimate dream team az a Furina-Benett-Jean-Arlcechino lesz.
Kicsit fura lehet két healer egy olyan csapatban, ahol a main dps-nek heal immuniutása van.
Viszont Jean szerepe a shred mellett az lenne, hogy mindenki más HP-ját max közelében tartsa, ezzel maximalizálva Furina DMG% bónuszát, illetve régi motorosoknak a C2 illetve a C6 kifejezetten jól jöhet.Majd a Bond of Life szettet megpróbálom kifarmolni neki, érzem hogy macerás lesz, a mellette levő Burnig szett miatt.
Egyszerűen lövésem sincs azt kire lehetne érdemben rátenni. -
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #18216 üzenetére
Feloldottam a leak megvonásomat magamtól, ránéztem az arle leakekre, így reflektálnék korábbi hsz-emre.
Jó spekuláció volt a részemről, hogy arle kitjének szerves része lesz a
, bár azt hittem kreatívabb megoldás lesz, mint hogyBond of Life ...magára teszi és abból nyer erőt Az "old aatrox kit" leak nem állta ki az idők próbáját és szerencsére megúsztuk az overloaded kitet, illetve maradt hypercarry.
Egyetlen gond, hogy kaptunk mégegy bennett függő carry-t, ami sajnálatos.
Sajnálatos, hogy az atk scaler carryket mind bennettre kell balance-olják... -
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #19234 üzenetére
Másik új hullámos csapat a Raiden/Cheveruse/Benny/Xiangling, de akár Benny nélkül is működik, ha helyette Fischl-t vagy Yae-t használod. Cheveruse nagyon, nagyon olcsón felépíthető, konkrétan 70/70 1/1/1-en is működik, C0-n
Renok: Nekem a fegyver banneren van az összes létező szerencsém a játékban, valahogy az szeret, a másik kettő nem
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #19234 üzenetére
Telibe találtad a csapatom, amire a legjobban vágyom!
Raiden Yelan Furi Jean... meg úgy általában Furina+Jean kombót szeretnék nagyon, csak pont akkor dobták ki Furit, amikor fél évig nem játszottam.
Bennett Kazuha kombó helyett bárhova is bepakolni, meg ugy un block nagyon tetszik.
Amúgy Jean volt az első 5 csillagosom, AR50-ig használtam, azóta viszont csücsül, pedig nagyon szerettem. Nagyon megörültem mikor láttam, hogy Furina nénivel újra kompetens lett. Pont a mostani Abysst azért toltam végig vele, hogy újra kiéljem magam picit a skill általi fallen damage-el.Arra dől a mérleg egyre jobban, hogy Neuvi skip lesz... Amúgy is sok mindenki azt mondja, hogy túl egyszerű meg túl OP. Így is unalmas ez a játék, hát még ha solozni lehet az Abyss-t
. Arlecchino-t megvárom milyen lesz, ő tőle annyira nem áll a cerka, valahogy olyan nekem az egész design-ja, mintha nem genshinbe illő karakter lenne. Ha nem fog bejönni, akkor locsolok Furinara meg Clorindra.
-
válasz
emiki6 #19198 üzenetére
Hehe, értelek, nekem pont fordítva. A WW női arcok sokkal jobban bejönnek, mint a Genshin félék. És a Genshin-ben minden karakter annyire gyerekes nekem, 1-2 kivétel van csak (pl. Yelan).
Pedig sokszor olyan érzésem van, hogy arra mennek rá, hogy közel maxos statjaid legyenek a Genshinben is, de ez a Honkaiban még inkább így van, ott nagyon nem megy nekem pár bizonyos end game content félig jó artifactekkel.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #19183 üzenetére
Az a baj, hogy a Genshin is veszi az időmet, közben szeretnék valamennyire a backlogommal is haladni, meg néha egy-két MP is becsúszik. A Honkai-t is ezért ejtettem hamar, mert rájöttem, hogy annyi ideje nincs az embernek, hogy két gacha mellett bármi mást is csináljon
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19183 üzenetére
Már játszom egy genshin impact-al, minek játszanék egy másikkal is?
Csak belenéztem egy videóba, elég egyértelmű honnan szerzett ihletet. Majd meséljen róla aki kipróbálta, de ne az első pár óra alatt. Ott mindig a "hűha, ez mennyivel jobb játék" reakciók jönnek az újdonság varázsa miatt, aztán pár tucat órával később, ha eléri end game-et kiderül, hogy azért mégse kolbászból van a kerítés. Azért drukkolok, konkurencia mindig kell. -
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #19158 üzenetére
Eddigi kedvenc eventem volt. Szerintem ráment kb az egész vasárnapom kezdéstől befejezésig. Nagyon tetszett, rég kötött már le ennyire ez a játék.
Azt hiszem 23 cycle alatt meg lett minden, aztán rájöttem, hogy végtelenségig lehet tolni. Hát szép mondhatom... (magyarul nem kell odafigyelni annyira, mert idővel minden kimaxolható..)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19105 üzenetére
Ízlések és pofonok. Az érezhető rajta, hogy a dizájn kicsit elüt a szokott Genshin sémától. Mivel én tolom párhuzamosan a Honkai: Star Rail-t is, így lehet ezért fogott engem jobban meg. Ott egyik első karakter Seele hasonló dizájnnal rendelkezik, és ő is kedvencek között van.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19102 üzenetére
Igen, ha belegondolunk idén már jön Natlan, jövőre pedig Sneznaya, szóval utána már érkezhetnek az egyik nemzethez se tartozó karakterek. Vagyis jöhetnének előbb is, csak nem fogják ellőni előre a puskaport.
Engem mondjuk jobban izgat Dainsleif-nél Skirk, de attól még mindkettőre rámegyek majd. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19073 üzenetére
Jah, hogy a két fegyver miatt érdekel. Azt nem tudom, ez izgalmi faktor marad még 4,5 hétig.
Amúgy igazán ketté szedhetnék a fegyvereket is, hogy ne rontsák egymás esélyét. HSR-ben is már párhuzamosan két karakter bannerja megy, de a fegyverek is külön banneren vannak, tehát mindkettő külön elérhető 75% eséllyel. Itt genshinben pedig marad a 37,5%... (a path funkció pedig egy vicc) -
Sirandrish
legenda
válasz
emiki6 #18915 üzenetére
A Horizon oké, de Zeldához nem ártana egy Switch, neki meg tudtommal PS5 van.
"Endless grind játékkal szerintem nem szabad játszani, mert veszélyesek és az mmo-k olyanok."
Ezzel amúgy egyetértek..a Genshin is olyan volt nekem (és volt még más is) amit már a hátam közepére sem kívántam, de még akkor is legalább egy évig toltam, egész egyszerüen azért mert már sajnáltam a beleölt időt és energiát..
Sokkal nehezebb egy ilyen játékot otthagyni, mint egy olyat aminek van vége.
Arra könnyebben rámondod hogy "jó, ebből elég volt", vagy ha mondjuk drága volt vagy bármi, akkor erőt veszel magadon és végigviszed.
De az ilyen "endless runner" játékokat sokan nem merik letenni...és most erősen magamból indulok ki -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18823 üzenetére
Hat igy ertheto. Nalam mar csak 8 karakter aki leveling utan hasznalhato lesz. Kb 30 fullos van. A tobbieknek meg Jon az artifakt farming a leveling utan.
Mostantol en is kovetem Fear peldajat, csak wzokat szedem ki akiket nagyon kellenek, es az elozo kepnek a lenyege, hogy meg van 2 terulet es az azokat oszekoto reszek, tehat rohadt sok karakter varhato meg, es idovel tuti lesznek meg konstik is par ev mulva rerunkor, tehat tokre raerek igy hogy ennyi karakter van meg.
Ez rad is igazi, a tartalmak kiporgetesehez boven vannak csapataink, az Abyss meg mas kerdes, ott en mar elegedett vagyok a 33 csillaggal is, az uccso 50 primo nem oszt nem szoroz. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #18811 üzenetére
Már én is leszoktam leakek bújásáról. Hoyo bejelenti a karaktert, utána még meglesek egy videót az animációiról és aztán csak várom. Itt úgyis kibeszélik a srácok és abból összecsipegetem azokat az információkat ami kell.
Nekem úgyis a dizájn a legfőbb, maga a karakter, a pozíció, képességei és erőssége másodlagos. Xianyun-ra se azért megyek rá mert kell a kit-je, szimplán csak kell a mamika ha már Ganyu és Shenhe is megvan. Az csak grátisz, hogy így majd kis plunge attackolás is lesz ha már Xiao-t eddig mindig kihagytam.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #18808 üzenetére
Ezen a képen jobban látni, két kardja van, csak az egyiket éle felől látni. Amúgy kíváncsi leszek a kit-jére, vagyis az animációra, hogy megmarad ez a két kardos felállás, vagy csak a fotó kedvéért ilyen vagány. Ayaka után lehetne még egy kaszaboló lányka, csak kicsit őrültebb.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #18796 üzenetére
Nekem van egy Wandererem, egész jó artifactokkal, Widsith R2/Skyward Atlas R1, Faruzan meg C4
Lehet, hogy elkezdem így is kiépíteni, mert jópár fokkal használhatóbb, mint egy C0, OW-re így is bőven jó, Abyss-ra meg megvan a két csapatom, ami átmegy mindenen.
Xy ha jól értelmezem, egy plunge support, aki anemo healer is egyben? Ha igen, akkor van Jean-em, plunge support része egyelőre nem hat meg
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18759 üzenetére
Xainyun ~ Szienjün (kb. Léhafelleg
)
闲 - xián ("szien", vagy "szijen", az "i" végén van egy enyhe "j" hang )
云 - yún (jün, magyarként hallva fura módon rövid "ü", ugyan így kezdődik Jun Jin neve is)
Shenhe
申 shēn (wikin olyan, mintha "ssenn", vagy "shenn" lenne, de játékban "sen")
鹤 - hè (kiejtés külön nincs)
Nekem az angol "senhöa" kiejtés úgy hangzik, mint a hányás.
A kínai viszinot inkább úgy hangzik, hogy senhüa, ahol az "a" csak egy félhang).
Ningguang "senhö" -nek ejti.
Kínai beszldben hallva nem tűnik furának, de magyarul, vagy főleg angolul kimondva elég... meh.
Alatta Yun Jin (云堇) nevének kiejtése Jün/Jin Csin, amiről én is azt hittem, hogy Jun Dzsin.
Végeredményben a példa és az élőbeszéd (játékbeli) kissé eltérő.
A skines klippet köszi.
---------
#18761 kill_switch
Liyuei karakterek csak a kék-fekete színskálán mozgó skint kapnak.
----------
#18762 Sordoran
Hoyoék valószínűleg nagyon szigorúan veszik, hogy a játék minden apró eleme passzoljon a lore-hoz.
A kék lángok nem biztos, beleillenének. A sárga villámok igen, de arra is kellene valami félmagyarázat, úgy mint a Diluc skin sötét vörös lángjaira, hogy Delusiont használ Vision helyett.
------
#18763 emiki6
"A shenhe skinben nincs kék, arra nem panaszkodhattok."
S ott a kék!
-
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #18759 üzenetére
Továbbra is érthetetlen számomra, hogy miért nyomják ennyire low effort-be ezeket a skineket. A színpaletta Diluc, meg a zöld Lisa kivételével kb ugyanaz. Mintha kb 3-4 színt ismernének és azokat kevergetnék. Most is, amit a vizeskölök kap majd ingyenesen az mi? Ha nem tudtam volna, hogy új skin, fel sem tűnt volna, annyira alig van különbség az alap skinjéhez képest.
Persze, ha egymás mellé rakod a kettőt, akkor látható, de na...
Viszont a fagyos lányokra berezgett a léc... Ganyu szinte állandó tagja az egyik csapatomnak, szóval neki kiférne valami újdonság, viszont Shenhe kisestélyi szettje meg elég dög. De az eredeti tapadós szett dögösebb. Velkin mellé járó kristályból az egyiket meg is tudnám szerezni, de még mindig mocsok drágának érzem. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18736 üzenetére
Ez kimaradt.
"A furi shen gany xy helyett a kaz gany shen layla team valszeg jobb, bár még az is eléggé copiumos..."
Anno próbáltam, de Layla pajzsa elég gyenge volt, szóval őt cseréltem Zhonglira, viszont nem is tudom már mióta, de ezzel a csapattal szoktam megcsinálni a heti bossokat, vagy néha specterekre vadászni.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #18684 üzenetére
hű mennyire másképp játszom ezzel a játékkal
Alap csapat Zhongli a pajzs miatt, Kazu mert brutál karakter, Bennett gyógyit, buffol, plusz általában ő üti a legnagyobbat régebben az utolsó volt Razor, most már inkább Csongi. ők bányászásra is jók.
akkor van egy csapat amiben Nahida és Cyno van, Bennett és Kazu melett, úgy hívom a tapicska csapat, mert tök jó tapicskáló hagja van ahogy a kövön mennek mezítláb
a következő ha Kazuval ugrálás már uncsi, illetve Story missiont csinálok: Aeter, a szeles nyomozó csávónak a nevét nem bírom megjegyzeni, Barbara, a negyedik meg ami éppen kell
van egy kajás csapat ami bányászásra, kajagyűjtésre használok, ebben Zhongli van, meg a Horizonos csaj, akit le fogok cserélni a cica csajra, mert az jobban tetszik, meg vmi claymore-os
és van a Fatui elleni csapat, mert a base csapat a puskás faszira nem alkalmas, szóval van benne egy Barbara is
leginkább a mezítlábasokkal szoktam játszani
Kik vannak felhúzva: hűha csak tudjam fejből:
Zhongli: pajzs, bánya
Traveler, mert ő a főszereplő
Kazuha mert szimpatikus és erős a reakciója
Bennett mert kedvelem amilyen szánalmas ) plusz buff és gyógyítás
Chongi mert ő volt meg az elejétől fogva bár hosszú ideig Razor-t preferáltam, nem őt
Razor volt az első kari aki tetszett az előzetesekben, ha nem kapom meg az elején, lehet nem is Genshinezek
Nahida mert dednro, meg aranyos
Cyno mert tetszik a ruhája és a tombolása
Barabara mert vizes és gyógyít
Fishl ijász, néha hasznos az ijász, de személyiségét nem szeretem
szeles nyomozó, mert tetszik ahogy rugdos
vizesgyerek harisnyatartóval, fogalmam sincs miért húztam fel, aztán kiderült hogy elég jó, bár alig használom
a többiekre nem emlékszem -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18673 üzenetére
Ha már említed, akkor a Hoyo első játéka is a Flappy Bird mechanikájára épült.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18669 üzenetére
Cynot nem ismerem nem tudom milyen játtszani vele.
Ganyut nem tudom nyugdíjazni mert az ijjásszattal érdekes marad a játék, jomóka a fejlövöldözés. (az kb tuti crit, ezért sem kell az egekbe tolni neki)
Shenhet mindig is szerettem volna, jo lenne Ganyu mellé buffnak, de nem esett ki. (remélem nem tévedek)
Viszont HuTao nyugdíjjazásával felszabadult Mona, így most őt raktam mellé.Nahida ugyan kiesett, de még nem húztam fel, és Raden nyugdíjjazásával igazából nem is tudnék micsinálni vele már.
De ettől nem bánom hogy kiszedtem, mert halál kawaiiA Xianyunról szóló részt nem is értem mit írsz
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18665 üzenetére
Emblemmel nem akarok már kínlódni, 1 év volt ezt is összehozni ami most van....
Igen, majdnem minden nap abban a nyüves domainben.....Amúgy sem használom már Radent, unalmas karakter.
Amíg neki kínkódtam az emblem farmolással esett az a pár db Shinemawa ami Navián meg Beidoun van.Eredetileg Ganyura szántam a Shinemawat, de sose lett olyan jó mint az a 4db wanderer...Ganyura biztos nem teszek crit rate sisakot mert azzal kevesebbet üt, hiába a cr rate ha crit dmg nincs.
Sokszor kipróbáltam, hidd el, nem véletlen hagytam rajta azt amit.
Csak charged attacckal használom.Navia main lesz nálam az már tuti, meg Ganyu, talán még neki egyszer nekiállok hátha összejön egy a mostanitól jobb artiszett, de arra még várni kell, mert sok időt fog Navia is elvinni.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18663 üzenetére
Hu Tao jó ideje olyan amilyen, eszem ágában nincs neki bármit is szenvedni még. A shinemawat se fogom farmolni neki, mert annál nagyobb kínlódást még nem éltem meg.
Marad olyan amilyen, már régen nem használom.De ha már így mondod a normal attack talent neki mire kell? Csak mert normál attackot vele sose használtam kb.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18625 üzenetére
Huhh köszi,
akkor asszem ha már 2dbot ugyis kiszedtem, fojtarom amig 4 nem lesz, azok mehet Ninguangra, ami nem oké azt beolvasztom.
Ha Ninguangra megvan a 4db akkor átmegyek emblem domainre.
De az egy iszonyatosan elátkozott domain, vagy 1 évet kb benne töltöttem, mire 4db értelmes shinemawa kiesett, meg 5 db jó emblem....
Minden egyéb az kuka volt onnan....Erre meginnt mehetek bele, remek
A tortúra második felvonása indulásra készen.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6 #18627 üzenetére
Köszi, így már logikus! Mondjuk engem még sosem vezélyeztett, hogy 80-160 fölé menjek
Olyan rolljaim még sosem jöttek össze...
Fentebb az a fotó milyen appal történt? Tetszik, hogy instant látszik a crit érték az Artifactokon.BTW, remeg a kezem, hogy ellőjjem a 100%-ot Naviara, vagy Ayakara. Se cryo se geo DPS-em nincs. Xianyun és Ga-Ming is nagyon tetszik videok alapján, viszont a plunge téma nem tudom mennyire lesz használható és meghatározó a játék további részében.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18620 üzenetére
Én jelenleg pont 2db gladiátor + 2db shinemawa +1 geo bonuszos wanderert használok rajta.
Azt mondod érdemesebb lenne megtartani ezeket és inkább csak javítani rajtuk?
Csak mert az artik maguktól csak kb 50/150 már amit a crit rate/dmg-t illeti.Azt már leírtatok higy a crit ratet az egekbe kell nyomni naviának ezt mivel meglett a fejszéje ne is lesz már gond, de emellé kb meddig kell a crit dmgt is minimum elvinni?
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #18620 üzenetére
mar mind1 2pc2pc kozul mit valasztasz, masodiknak ugyis a full GT set legjobb. Azt is mondjuk elobb ossze lehet hozni mint pl a Nighttime Whisperst. Ezt talan a jovobeni Geo kariknak erdemes farmolni ha eppen uborkaszezon jatszik. Kar hogy ez is olyan mint Wanderer arti domainje, vagy az Ittoe.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18584 üzenetére
Geo Traveller. +10% CritRate
A Serpent Spine bár legalább 20% erősebb, mint az Ultimate Overlord's Mega Magic Sword, de az előbbi csak Zhonglival működik, míg az Ultimate Overlord's Mega Magic Sword esetén használható Traveller, (vagy Ningguang), akik saját sebzéssel behozzák az Ultimate Megalord's Over Magic Sword "hátrányát". -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18552 üzenetére
Igen,mindkettőt birom, várom is hogy az eminence in the shadow 2. évad utolsó része is megjelenjen végre és elkezdhessem nézni
Ennek a rajzolasa is nagyon jó szerintem.A caotious heron meg annyit szakadtam már hogy az hihetetlen, 3x megnéztem már minimum azt is.
De tartom, mivel olvasom a könyveket, a trapped in a daring sim nálam ver mindent a további sztori miatt.
Isekaiból a Tsukimichi 2. évadát várom, a sok isekai közül azt még valahogy jobban kedveltem mint a többit.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #18521 üzenetére
F2P-ként pont majdnem tökéletes egyensúlyban van a kapott fragile-ok és kihúzható karakterek száma szerintem amennyiben talentekre és boss materialokra használja az ember, úgyhogy én exluzívan csak kaakterekre szoktam elhasználni őket, nem halmozom fel arti farmoláshoz. Amikor volt még welkinem akkor már gyorsabban fogyott mint ahogy jöttek a karakterek.
Egyébként nagyon gondolkozok Navián, de cloud retainer úgy tűnik teljesen új csapatok összedobására jó lesz, aztán lassan jön Articsóka és Klór is, úgyhogy skippelek most szerintem. 140 wishem van jelenleg, Furinát húztam utoljára úgyhogy 50/50 van most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest