- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpatrik17 #13575 üzenetére
Beidou játékmechanikája alapvetően nagyon bejön, és teljesen üdítően is hat a sok balklikk spammer mellett, de sose jutottam el odáig. Fischl meg a kezdetek kezdetekor nagy kedvencem volt, de aztán egyszer csak megrekedt. Leszedtem róla mindent, és azóta is ott rohad...pedig ő 90es, és amúgy mindkettő C6
-
vakablak93
őstag
válasz
fpatrik17 #13086 üzenetére
Na igen, Beidou nekem is nagy kedvenc.
Nem is csak a burstje miatt ami szerintem van olyan jó mint raidené de az is hogy nem is olyan kis "satnya" mint a legtöbb erős karakter a játékban hogy ha melléütnek is már csak hátrafele táncol....
Kifejezeten imádom hogy elementáris támadással simán vissza lehet verni vele a támadásokat
Anyir abírom hogy nákam már inkább Raiden a másodlagos mellette..
Főleg, mert az emblem szettel fél év alatt se jutottam semmire... -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #13086 üzenetére
Most így állok:
Fischl, Beidou, Xingqui, Rosaria, Diluc, Xiangling, Diona vár alapszintű kifejlesztésre. Az artifact farmolás az, amit a hátam közepére se kívánok, lehet Shiro meglátását követve a bossokra fogok fókuszálni egy ideig, hátha kapok pár jó WT (meg glad) artit.Sucrose full antipatikus, de lehet egyszer ráfanyalodok, hogy őt is kifejlesszem... A többieknek még nem látom hasznát.
-
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #13068 üzenetére
Pedig vannak ilyenek... de altalaban mind a pro whale szinten toljak igy ahol nincs a karakternek gyengesege.. (sajat maxos fegyver, jo constellationok, maxos artifactok).
Ilyen helyen mar tenyleg csak rajtad mulik mit hozol ki belole. [link] ilyen Kazuhat sem minden nap latsz.. vagy ott van Aliss Ganyuja, Shintenzu Xiao-ja mindegyik ugy van supportolva es kieptive hogy lehugyozod a bokad. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #12657 üzenetére
Képességleírások is megvannak már:
Athene
ATK-ra építve lehet belőle egy egyszerűbb Hydro DPS, kb Heizou, vagy Xanfei erősségü
HP%-építve a első sorban hydro karakterek, közülök is Ayato éls Nilou számára lesz leginkább hasznos support
-Morgiana
Gyakorlatilag ugyan úgy érdemes építeni, mint Ayatót. 4pc Hearth of Depth HP-HydroDMG-Crit, és egy kard NA, hydro, vagy Ctit bónusszal.
-Seth
Burst aktiválásakor a Normél Attack külön szorzókat kap, így az NA Talent fejlesztésének költsége megúszható.
Az "előnye" Ei-vel szemben, hogy működik Beidouval együtt is.
-
A karaktereken kívül ezúttal egy szurkabotocskát kapunk majd ajándékba. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #12657 üzenetére
Cyno-nál elég közönyös voltam a videó elején, aztán az az ult...
Candace kelleni fog a "mommy" gyűjteménybe majd.
Nilou se rossz, de valszeg nem fog jutni rá a játék időtartama alatt primo.Mondjuk én most Zhonglit csodálom, kiváló normal és charged attack animációi vannak (hiába shield botként nem fogom használni azokat), illetve bányászni is öröm vele.
Most kivételesen bejártam az összes kristály depozitot.
Illetve itt egy 60 primós kód: [link] -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #12224 üzenetére
Az csupán a nyers logika eredménye.
Ha már elkezdtük, bár csak az összes domain oylan lenne, mint a The Lost Valley.
Egyszerűen alig tán 1-2 hét alatt meg lett ez a két build.Xiaonak annyi Crit Rate jött össze csupán sub startokból, hogy a Deathmatchet kénytelen voltam lecserélni és ezzel együtt megszegni azon elvemet, hogy starglittert csupán fate-re váltok.
------------------------------
#12222 emiki6
A standard bannernél egyben vannak az 5*-os fegyverek és karakterek, csupán lett benne egy olyan változtatás, hogy pl .ha karaktert húzol húzol, akkor a következőre nagyobb eséllyel fogsz fegyvert kapni.----------------------
#12225 Urzu_7
Pont úgy. Úgy is nevezem, hogy a lusta/szegény ember Hu Taoja. -
kory24
őstag
válasz
fpatrik17 #11631 üzenetére
Így is lehet...
vagy ha uid-al linkeled az oldalt:
pl enyém: [link] (bár nekem még egyik karim sincs befejezve)
És így ha pl rámész összesítésnél Crit rate-re, akkor kiemeli hogy mely arti/fegyver statokból tevődik össze.
Valamint nincs annyi munka fotókat készíteni, feltölteni.
Persze ha nem akarod megosztani uid-od akkor érthető fotózás is .)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
fpatrik17 #11518 üzenetére
Az én C0 Raidenem már kb elérte a max teljesítményt amit össze lehet hozni Catch-el, ha mindenki a csapatban buffolja őt akkor tud azért ütni. Sarat nem húztam ki, mert nekem nincs meg a C6, az még sokat dobna rajta. Bennett + Kazuha mellett ~170k-t üt az ultija először, majd olyan 15k körüli csapásokat végez a karddal. Nem gyenge, de szerintem még mindig jobban megéri inkább egy Raiden national csapat összerakása (Bennett+Xiangling+Xingqiu/Yelan+Raiden).
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
fpatrik17 #11338 üzenetére
Itt másról van szó. mindenkin 500+Em, consta +300%+ elemental dmg a reakciokbol. Nagyjabol 8 honap volt kihozni ezt a csapatot. Nehez a ballance megtalalasa. (Vagy mindegyik max dps) Elözö 12-1megvolt 50mp alatt velük off piece artikkal. Dps csapatom meg orült a 75 secnek ott (Kazu osszerantas hianya miatt, es sucrose se segitett).
Catch nincs meg mellékesen... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
fpatrik17 #10869 üzenetére
Egyenlőre csak Kuki Shinobu és Yelan biztos hivatalos és nemhivatalos információ, többet majd csak a livestream előtt pár nappal fogunk tudni nem hivatalos forrásokból, utána meg ugye maga a livestream mint hivatalos forrás.
Kazuha rerun nagyon nem hivatalos, mindenféle információ körülötte spekuláció. Nincs róla megbízható leak sem, mivel sokan várják a karaktert ezért sokan próbálnak népszerűségre szert fals infó gyártásával - mint pl. a fentebb olvasható június 22, nincs semmilyen információ ami ezt alátámasztaná, vagy bejön, vagy nem. 2.4 óta mondják hogy jön Kazuha rerun, ha elég sokáig csinálják akkor egyszer majd csak bejön.
-
vakablak93
őstag
válasz
fpatrik17 #10728 üzenetére
Azta! Ilyet még nem láttam eddig ez tényleg beteg! Mi lehet Beidou buildje???? Nekem messze nem csapkod ekkorákat
Mi a fene kell ehhez?De a fenébe is nagyon tud ez az alak, hogy 1 hpval végigtolta, oké egy dolog hogy Beidou ki tudja védeni a támadásokat az elementáris támadásával, a burstje alatt meg palyzsa van de akkor is...
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #10660 üzenetére
Van egy jó hírem, Sucrosnak nem feltétlen kötelező a full EM.
https://www.youtube.com/watch?v=P6wjS-lN1BI
Viridescenten belül a különböző variációkkal kb ugyanannyit sebez.
Viszont ha nem 4db-os Viridescent van rajta akkor már jelentősen csökken a sebzése.
ui: Videószerkesztésben nem vagyok mágus, a minőségért elnézést! -
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #10660 üzenetére
Olyannyira szopatos hogy en hagytam a francba Kazuhara a full EM settet.
Full f2p egy nagy szivas, mire osszeszeded a primogemet, annyit ami tenyleg garantalt eltelik fel ev. Ismerosom total igy tolta a megjelenes ota, se Welkin se BP, kiesett neki C3 Miko. En biztos nem vartam volna ra fel evet. Most mar o is kenytelen Welkint venni.
Ott van elszurva hogy a BP nem 30 napos rotaval van, igy mire elkezdodik a kovetkezo addigra kikoltekezel. Meg max 1 karakterre eleg amit ad ugy overall. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #10331 üzenetére
Venti nagyon jó anemo support, Ayaka nagyon jó cyro dps (Shenhe-vel brutális), Ayato pedig még kérdéses mennyire erős. Az biztos hogy nagyon pocsolós, tehát hasznos hydro support lehet.
Sirandrish: Nyugi, majd 2.7-ben vagy 2.8-ban jön.
Amúgy mikor videó elején előugrott Klee megállt bennem az ütő, hogy ő kap rerun-t. Jövőhéten gondolom kapunk teasert ki jön 2.7-ben, és utána héten indul béta akkor pedig szállingóznak majd hírek a rerun-okról.
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #10223 üzenetére
Talán a következő, 2.6-os frissítéssel.
Ayato hivatalos, mellé erősen gyanús Ayaka a maradék 1 vagy 2 rerunnhelyért pedig Kazuha, Yoimiya és Itto versenyez az inazumaiak közül.De majd jövő hétvégén jön a bejelentő stream, akkor majd kiderül hivatalosan is, addig csak kibirjuk.
-
vakablak93
őstag
válasz
fpatrik17 #9723 üzenetére
Nekem is nagyon bejön
korábban főkeg a harcstílusa miatt, azaz hogy egy elementáris pofonnal visszaveri a támadasokat, de most főleg hogy C2-n hogy egyszerre ad némi palyzsot meg sebez még 3 ellenfelet, hát meg kell mondjam nagyon bejön.
Nálam is a kedvencek egyike
Annál is inkább fontos nekem mert az egyetlen elektro karim. (Lisa nem számít)
Sajna nincs Fishl, így rámentem a feltöltésre, eggyenlőre Eula mellett hagyom amíg nincs Raiden, de utána megy Hu Tao mellé, az a kombó nagyon bejövős.
Na igen, szívesen nyitnék még rá én is de nincs annyi primóm valahol meg kell húznom a határt, eggyenlőre nekem marad C2, majd ha legközelebb lesz banneren akkor még nyitok rá.
-
vakablak93
őstag
válasz
fpatrik17 #9717 üzenetére
Hát meg tudlak érteni hogy bosszant. Legutóbb mikor Noelle miatt wisheltem, mindenki jött csak ő nem
Most szerencsém volt Beidou jött mégegyszer az ingyen 10 wishből így már C2, egész király hogy egyszerre több ellent is támad az ultija.
De eddig 4 csillagos karakterek kapcsán nem sok sikerem volt... -
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #9717 üzenetére
Le se tagadhatná Xingqui, hogy Chongyun spanja, nekem ez utóbbi csinálja ugyanezt mindig. Három banneren esett folyamatosan ő, pedig egyszer se kellett nekem. Sőt, mindig egy másik, új 4*-os lett volna a cél, és az egyszer se esett. Illetve most harmadik alkalommal megtört átok, utolsó nap rápörgettem gyorsan míg nem figyelt, és kiesett az akire vártam.
Fel kéne dobni ötletnek, hogy lehessem prioritást beállítani a 4*-osokra, vagyis ki lehessen választani a 3 karakter közül egyet akit nem szeretnénk látni. Helyette vagy nőne másik kettő esélye, vagy egy random 4*-ost dobna. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #9198 üzenetére
Az ellenfeleknek lvl x 5 + 500 DEF-jük van, tehát a lvl100-as ellenfeleknek 1000.
Sebzés csökkentés = DEF / DEF + támadó lvl x 5 + 500Behelyettesítve:
1000 / 1000+400+500 =
1000/1900= 52,6%-al csökken a sebzésed.Ha lvl90-re felhúznád a karaktered, akkor.
1000/1950 = 51,3%-al csökken a sebzésed.Szóval a lvl ilyesformán nem sokat számít.
Ami a problémát okozza, az az hogy pl egy lvl90-es Ruin Guard 170 ezer HP-val rendelkezik, addig a lvl100-as 257 ezerrel.
Plusz emellett vagy 50%-al nagyobb a sebzése. -
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #9132 üzenetére
Nekem ment pajzs nelkul..viszont eleg hyper carry....Raiden Shogun, Kazuha, Xiangling, es Bennet. Kicsit szetszeparaltam oket, de csak annyira hogy ne egyszerre sebezzenek le, de meg az AoE sebzes elerje oket. Mindenkeppen a Zold genyot kezdenem el elsonek csapatni a Slashek miatt mert azok siman leszedalnak. Cyroval lehet szamolni, akkor gyors Dash vagy burst. szerencsere mikor huvos volt a helyzet, Benedek intezkedett. Nekem az a heal amit ad eleg, pedig nem healerre van epitve. Ne aggodj a kovi patches Abysst megjobban fogod utalni.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #9068 üzenetére
Az is előfordulhat, hogy kivársz későbbi bannerig, ahol mázlid lesz és kiesik nagyon gyors egymás után több kiemelt is. Akkor pedig bánnád, hogy miért nem húztál Eula-ra. Én úgy vagyok vele hogy ha valaki kell akkor arra húzok. Ha neked ezek mind kellenek, akkor mindegyiken próbálkozni kell, és majd lesz ami lesz.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #9064 üzenetére
És hogy akarsz egy polearm-ot odaadni egy claymore használónak?
(a Skyward Spine egy polearm, Eula pedig claymore használó, szóval valami nem tiszta)
Egyébként jópofa Eula, én szeretem is, stílusos, de a lassú támadási sebessége nekem nem jött be. Illetve ő fizikális, én pedig elementál sebzéseket jobban szeretem, így Ayaka váltotta (most pedig Keqing van amíg húzom friend szintet). Ennek ellenére szeretem, és bátran ajánlom is megszerzésre, ha kell fizikális DPS. Ha nem vagy biztos melyik lenne legjobb a 3 karakterből, és amúgy is 50-50-nél jársz, húzz rá. Ha bejön akkor ő lesz meg, ha nem jön be akkor következő fix. (Xiao-Ganyu vagy akárki lesz rerun még messze van, addigra összejön egy újabb 5*-nyi húzásra a wish) -
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #9039 üzenetére
En ugy tudom hogy Rosaria steroidon, es a burstje neki is eleg fasza lesz. Nem amugy nem vagyok mage... de van par meglatasom... Raidennek meg mehetne energy recharge es Atk substatba.. ami nem annyira perfect azt esetleg lecserelnem.. A support karikon a 16+ majd jobbra cserelnem. Beidounak C2 re ramennek mert az eleg hasznos neki.. Yanfeinek is gyujtenem a Constellationt.. Bennet nek a HP lecserelnem Atk/Energy recharge/Crit rate artikra. B csapatba freezere mondjuk Kaeya vagy Rosaria... es betennem Xianglinget. Mar ha Childe a DPS.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Az az első csapat tényleg nagyot csap. Hu Tao beszerzése előtt nekem is az volt a legnagyobb DPS-el rendelkező csapatom, nagyon jó választás!
A második csapatnak azonnal Tartaglia + Beidou + Fischl (/Sara, hogyha van C6, de gondolom nincs ha annyira alul van
) core kombót ajánlottam volna, aztán látom azzal már próbálkoztál
Ha esetleg Beidou-val összejönne a C6, akkor ez a csapat is iszonyatosan oda tudna csapni, negyediknek pedig betenném Jean-t, hogy legyen heal és swirl, meg adnék neki egy Viridescent szettet az elemental resistance csökkentésére ezáltal a csapat DPS növelésére. Én ebbe való invesztálást ajánlanám, akkor is ha nincs túl sok constellation (még!).
Az egyedüli baj a Raiden national csapattal, hogy objektíve a játék legjobb supportjait feleszi. Nagyon más második csapatot (elnézve hogy ki mennyire van felhúzva) nem is tudsz nagyon összerakni. Mindenképp Childe köré építeném a második csapatot, de ugye valamilyen elemental reakcióra kell építeni. Vape, Overload comp off, mert Bennett és Xiangling foglalt. Marad a freeze és electrocharged, ebből utóbbi az erősebb. Megpróbálhatod a freeze compot, de ahhoz nagyon hiperinvesztálni kell Childe-ba és a cryo karakterekbe hogy legyen normális sebzésed, szóval nem lenne jobb választás, mint az electrocharged szerintem.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Most van Eula és Albedo banner, ezután jön még 2.3-ban egy banner, Itto 5* (geo claymore) és Gorou 4* (geo bow) főszereplésével.
A bejelentés alapján jön majd 2.4-ben Shenhe 5* (cyro polearm) és Yun Jin 4* (geo polearm). Feltételezhetően együtt jönnek közös banneren, és egyelőre csak leak/tipp van másik banner-ről:az új lantern rite fesztivál apropóján Xiao és Ganyu re-run bannerek lehetnek még majd.
Ezután 2.5-benjöhet végre valahára Yae 5* (electro catalyst), valamint konkrét bizonyíték nélkül, csak elmélet szinten rebesgetnek egy Raiden Shogun re-runt. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #8811 üzenetére
Egyszerre lesz majd Eula és Albedo banner.
Külön-külön lehet rájuk wishselni, a pittyük pedig közös lesz.#8812 Sordoran.
Úgy számoltam, hogy Albedo Skillje az ingyenes kardal és az új artifact szettel (+geo rezonancia) 2 másodpercenként fog átlagosan kb 17000-et sebezni. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
fpatrik17 #8585 üzenetére
A fegyvereket ne olvaszd be sosem!! Még jól jöhet később, még a 3 csillagosok is. Tapasztalatból mondom, amikor kezdtem a játékot volt egy két fegyver amit beolvasztottam és nagyon bánom ma, több karakterrel.
Használd a mystic enhancement ore-t, ha nincs akkor pedig irány bányászni
Naponta 5 hely van régiónként amit megjelöl neked a kovács, ha beszélsz vele. YouTube-on pedig találhatsz rendes farm útvonal tanácsot is, amiben több hely is van.
-
Sirandrish
legenda
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #8163 üzenetére
Rosariának a Pale Flame jobb.
Persze jól néz ki, hogy a Charged Attack-ra kapsz 50% DMG bónuszt és nullázza stamina költségedet, de ennek feltétele, hogy egy ellenfelet legalább megölj. Ergo csak több gyengébb ellenfél ellen hatásos.
A Charged Attackot minden esetben megelőzi egy Normal Attack.
Emiatt (bónuszok nélkül) kb 15%-al nagyobb DPS-ed van Normal Attack combóval
A Charged Attack szétlöki a kisebb ellenfeleket.
C1. 10% Attack Speed és 10% Normal Attack DMG
Benettnek meg elég 2db a Nobless-ből a 4-es bónuszt már nem tudja kihasználni. -
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #8156 üzenetére
Elvileg ez a trükkje.
https://www.youtube.com/watch?v=uERQQQU8kGs
Lényeg az lenne, hogy beállsza sarokba, mintha büntiben lennél. A három kobold egy helyre teleportál. (Bár nekem ez a része nem igazán akar összejönni persze kivéve akkor ha nincs Anemo a csapatban, mert akkor szépen összeállnak)
Majd a Swirl reakciónak köszönhetően gyakorlatilag egymás pajzsát szedik le.
Egyébként kire szánod őket?
Csak mert Physical Artifact esetén lehet jobban járnál a Pale flame-mel.
Burst DMG esetén pedig az Emblem of Severed Fate lehet egy jó alternatíva. -
Pancsuuus
friss újonc
válasz
fpatrik17 #8061 üzenetére
Az első teambe ha egy C4-es Xianglingod van a The Catch-el, (R5!!! WTF) az nagyon jó. Yanfei inkább a main DPS, de még C1-el is idegesítő tud lenni h folyton elfogy a staminája. Most h belegondolok ez a team csak supportokból áll ha Xianglingot választod, dehát a national team is működik, szóval nem látok problémát ezzel se.
-
Shiro
senior tag
válasz
fpatrik17 #8039 üzenetére
Ez színtiszta statisztika.
leegyszerűsítve a dolgot Mire kapsz 1db ATK% Main Stattal rendelkező Sands of Eon-t addigra lesz 5db Plume of Death-ed. S nem nehéz ki találni, hogy azok közül nagyobb eséllyel kapsz olyat, aminek jó a substatja.
Pont ezért is van az az elvem, hogy a virágon és tollon legyen legalább 3 jó substat, de (főként a virág esetében) inkább 4.
A másik három esetében meg már elég 1-2 jó substat is, és akkor meg is vagy az 50%-os jó substat aránnyal. (Ez az amit még emberileg lehetséges kihoznia játékból)
Összesen 20 substadod lehet egy szettben, de abból a legjobb esetben is csak 18 lehet jó.
(Ehhez non stop kellene éveken vagy évtizedeken át farmolnod)
Viszont 9-14 jó substatot már kb 100 darabból összehozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest