- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emiki6
veterán
Azért annyira nem. Egy rpg jellegű open world fantasy játék, aminél a sztori és az exploration központi szerepet kap és egy turn based stratégia játék elég messze áll egymástól. Akkor már inkább horizon zero dawn vagy mittomén.
Van azért a piacon bőven open world fantasy, ami nem predatory gacsa rendszert használ.Kétlem, hogy lesz mihoyo-nak olyan játéka ami van olyan "érdekes", mint a genshin, amíg a genshin véget nem ér. Van egy tendenciájuk, hogy mechanikailag, gameplayileg eltérő játékokat dobnak a piacra, így ha nekem a genshin volt telitalálat, akkor a többi mellélövés.
-
Sirandrish
legenda
Nekem ezzel csak az az egy bajom van hogy hülye vagyok és nem tudom elengedni. Réges régen nem köt le...nap mint nap azt nézem hogy tudnám a leggyorsabban letudni a "napit", de mégsem bírom letenni.
Az utolsó terület annyira van felfedezve, amennyire a küldi igényelte...3 métert nem mentem pluszba -
Dewri
aktív tag
Szerintem így próbálják rávenni az embereket, hogy kezdjék el csinálni ezeket a questeket is... Az átlapozhatatlan végtelen dumálások miatt pl én is elég sokat bennthagytam, de így, hogy egy questen belül chapterenként adnak egy-egy wish-t, muszáj lesz elkezdeni a kattintgatást...
-
Sirandrish
legenda
A falbontó fasza is lehetett volna, ha olyan ember csinálja aki valaha játszott már Arkanoiddal, vagy bármilyen klónjával. Az egyetlen dolog amire effektív ráhatásod van, az az hogy a "pingpong"ütőd milyen szögben találkozik a golyóval, mert ugye annak függvénye hogy merre megy a golyó, és lényegében így tudsz célozni. Nah ezt itt totál nem vették figyelembe, ahogy megy úgy megy, aztán annyi
Egyébként ha tényleg jól megcsinálták volna, akkor is rettentő idegen lenne a Genshin világába szerintem. -
emiki6
veterán
Kazuha nem OP, mert egy Abyss-ban nem minden esetben jobb, mint Sucrose (azaz Suc Kaz-ra cserélése nem hoz vagy nem számottevő mértékben DPS növekedést) és ahol egyértelműen jobb, ott sokkal nehezebb játszani, mert doubleswirl-ölni kell, ami hajszálpontos időzítéseket igényel. Sucrose egy 4* unit és nem kell belőle C6 se.
Az, hogy Kazuha, OW-ben oneshotolja a hilichurl-öket, ha el tud nyelni egy elemet, az egy dolog.
Venti is "OP", de csak akkor, ha össze tudja rántani az enemyt. Ha nem, akkor elmarad a többiektől, így általánosan ő sem OP.
A nem vákuumozható enemy-k Venti nerf-ek, a corrosion Zhongli nerf és Kokomi buff. A Clam set Qiqi buff, a dendro is felhozott sok meh karaktert egész jó szintre. Összességében egészen kiegyensúlyozott a játék a lehetőségekhez és a profit orientáltsághoz mérten.Benny azért olyan amilyen, mert ők se tudták, hogy mit teremtenek.
A gyenge 4*-ok meg fillerek, hogy lehessen kevéssé hasznos karaktereket kapni wish-eléskor.Fegyvereknél is ugyanez van, van egy csomó, ami azért van, hogy ha már kapsz valamit, ne kapj jót.
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
Ez ma nyílt, vagy csak nem vettem észre tegnap? Nekem lement 10 ciklus még szombaton, azóta semmi. Ma még nem néztem meg mi a helyzet a telken, és azt se tudom honnan szerezhetek bolthoz díszítést az alapokon kívül.
Sirandrish: Megcsinálsz questeket, eladsz dolgokat a két boltnak, utána a saját üzletedbe tudsz 10 ciklusban fejleszteni és bevételt szerezni. Én itt állok most, de ez a 3 bolt nekem is újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- iPad topik
- Synology NAS
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest