Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Igazabol a proci a gyenge.. van ilyen tesztes oldal [link] ahol ez tisztan latszik.. ez alapjan iphonebol is az X kellene legalabb.
-
vakablak93
őstag
Ahogy feljebb írtam, sose ment nálam se túl szépen, csak nem változott. Illetve ahogy közben Sordoran írja lehet a ram kevés neki.
Ha úgy döntesz lecseréled nem érdemes droidban gondolkodni szerintem, keress valami használt iphonet, ha találsz elég olcsón, azoknál nincs gond a hardverrel.Viszont PC-n éreztem hogy mintha kissé megváltozott volna a grafika röviddel ezelőtt, mintha kissé kontrasztosabb lenne vagy nem is tudom....
Lehet erről van szó mobilon is, csak ott nem látom mert a low graf nálam eléggé kockás mobilon hogy ne lássak ilyesmit... -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
710G 4Gb ram, Xiaomi Redmi Note 9S..
Nalam erezheto a laggg.. -
vakablak93
őstag
Nah akkor, végigmentem a dolgokon. Én számottevő külömbséget
nem vettem észre az eddigiekhez képest mobilon.A felállás nálam:
Pixel 4a, Snapdragon 730G, 6Gb RAM a mobilban, ez ma kb low end már...
Ez a hardver nekem alacsony és nagyon alacsony beállításokra volt elég a kezdetektől, de itt is csak 30 fps beállításra.
Beállítani, be tudom a 60-at ha minden létező dolgot a legalacsonyabbra veszek, de tartani nem tudja a telefon, így visszaáll 30-ra....
De még így se volt sose teljesen fluid, sok fán bokron átrepülve/átfutva/vagy ha fordítok a nézeten belaggolgatott mindig is.
Ezen felül melegedig a telefon játék alatt, úgy ahogy semmi más alatt nem, de azért nem forró vagy ilyesmi...
Hát mitagadás a "Picixel" nem egy gémerphone az az igazság
Ahogy ma délután figyeltem szerintem nem változott semmi. Ugyanazokkal a beállításokkal ugynazzal az fps-el és időnként megjelenő kisebb lagokkal fut a game.
Neked milyen telefonod van hogy már érzed hogy nőhetett a gépigény?
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Azt amit eddig is csinaltal.. napikat, domaineket stb... Itto a kistehenet is szaggatva hajitja el.
-
F34R
nagyúr
Valaki aki androidon jatszik gyengebb telefonon, megtudja erositeni? mostanaban sok a lag, felforrosodik a telefon hatlapja is... sztem Sumerura kukazhatom a telefont. Eddig siman mentek a napik, domainek stb.. most mar azok is akadnak. a masodik Raiden questet es a hozzatartozo questlineokat is ezen toltam, nem volt vele gond.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az animeket is, chinese cartoon, meg amugy mit nem.. Elmegy kinaba es kis kinai xeon hasonmasok is rohangalnak..
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Azon sem lepődnék meg ha a "Tech otacus savr the world" szlogent is másolták volna.

Persze azért dícséret nekik, mert elég fasza dolgot sikerült osszehozniuk. -
Shiro
senior tag
Primorzsa, Yelan web event.
https://act.hoyoverse.com/ys/event/e20220526yelan-q8ne/index.html -
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
(Employees figure is estimated)
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
Most a kommented miatt utána néztem rendesebben és tényleg szarul tudom
Bár nagyon limitált az információ a témával kapcsolatban.Cognosphere = Hoyoverse. 2021-ben létrehozták a Cognosphere leányvállalatot, az lett a kiadója a Genshinnek (és a többi játékuknak is) a globális piacon (kínában maradt minden mihoyo). Később létrehoztak egy kereskedelmi nevet neki (DBA), ami a hoyoverse.
Wiki szerint 2022 feb 15 óta (amikor megkapta a hoyoverse nevet) irányítja mihoyo összes Kínán kívüli globális tevékenységét, de nincs hozzá forrás megadva...
Az okát részben jól írtam (megkönnyíti a pénzmozgást külföld <-> cég között ha nem kínai székhelyű), másik fontos tényező amit most találtam az adatkezelés, Szingapúrból könnyebben meg tudnak felelni a nyugati országok adatkezelési szabályainak.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem nem igazán egy kis telefon mellé való a kontroller hanem mondjuk egy nagyobb ipad mellé vagy ilyesmi...
Mármint ha belegondolunk a telefont leteszem valahova akkor kontrollerrel felette - előtte ülve már szabályosan egérmozi. Ha telefonról nyomja valaki akkor inkább az érintőképernyő, ami viszont egy nagy tabbal már kényelmetlen. Ellenben azt látod messzebbről is, így ideális lehet a kontroller.
Legalábbis szerintem.
-
Sordoran
Topikgazda
Bár iPhone-on lehet tolni kontrollerrel, de én mégse preferálom. Nagyon ritkán fordul elő, hogy ha nem csak pár percre ugrok be (resin elköltés, napik letolása) és igénylem a kontrollert, de amúgy tapizással megoldom. Persze nekem adott konzol, vagy esetleg PC, de akinek kizárlóag telefon a játék platform, annak ezek ugye nem opciók, nekik tényleg fájó hiányosság. Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kizárólag telefonon tolja, avagy új tartalmakat is ezen csinálja meg. Aki mégis, annak nem melegszik a telefonja? Vagy totál le van butítva a grafika? Esetleg toj a melegedésre?

-
xeon forever
addikt
Doing Business As: COGNOSPHERE PTE. LTD.Company Description: COGNOSPHERE PTE. LTD. is located in Singapore, Singapore and is part of the Computer Systems Design and Related Services Industry. COGNOSPHERE PTE. LTD. has 30 total employees across all of its locations. (Employees figure is estimated).Key Principal: Luo Yuhao See more contacts Industry: Computer Systems Design and Related Services , Hunting and Trapping , Professional, Scientific, and Technical Services , Computer software development and applications , Game servicesSee other industries within the Professional, Scientific, and Technical Services sector: Accounting, Tax Preparation, Bookkeeping, and Payroll Services , Advertising, Public Relations, and Related Services , Architectural, Engineering, and Related Services , Legal Services , Management, Scientific, and Technical Consulting Services , Other Professional, Scientific, and Technical Services , Scientific Research and Development Services , Specialized Design Services

-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Most ugye csak trollkodsz?

-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Majdnem jól írta. A cégnév lett cognosphere, oda fizetsz dodot, a kiado lett a hoyoverse ami meg mindig kinai szekhelyu, mivel ott dolgoznak a programozok.
-
jonnyjoker01
veterán
Névváltoztatás az a mihoyo -> hoyoverse.
Itt inkább arról van szó, hogy szeparálták a kiadói részleget egy teljesen új cégbe, ami nem kínai székhelyű. Sok olyan kínai cég csinálja ezt akik sikeresek globális szinten, mert a kínai tranzakciókat nem mindig fogadják el a nyugati bankok. Ezzel volt elég sok probléma, játék megjelenésekor sok youtuber/streamer esetében lehetett látni hogy nem tudtak genesist venni, mert blokkolva lettek a tranzakciók, vagy bank által fagyasztva voltak a kártyák gyanús tevékenységre hivatkozva. -
Shiro
senior tag
Egy kis irónia.

Genshin Impact:
A játék kiadójának nevét megváltoztatják MiHoYo-ról Cognosphere-re.Nerfelik Rosariát:

Bizonyos karakterek a cenzúra miatt új skineket kapnak:

Meanwhile in Honkai Impact 3rd:

-
Shiro
senior tag
Dehogynem!
Én már hetek óta farmolom neki. (Tök fölöslegesen, de úgyse nagyon tudom mire költeni a resinemet.
)
Három Hu Taot már fel tudok öltöztetni.
Ha majd összejön Dilucra lehet rámegyek a Thundersooterrre (most látom nincs is bene Hö betűm, két év után ezt is észrevettem
), dizájn alapján Keqingnek jó lesz. Aztán (vagy előbb) elköltöm a felhalmozott kondenzedeket a Viridesventre azt is egyre több karakter kezdi igényelni
#11262 xeon forever
Már csak egy hétig kellett volna kibírnod.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem kotelezo a full set.. 2pc crimson + 2pc atk ( gladiator vagy shime) ugy latom nem birod megallni a pullt
-
csuzda
aktív tag
Még mindig nincs genshinhez kontroller támogatás? Ezért kérdezem. 16.190 forint, a BB topik szerint jó rá érte
-
xeon forever
addikt
Ugy erzem Diluc lesz az elso 5* c6 karakterem, lehet ki kéne építeni. Mehetek megint crimsont farmolni...
MÁR CSAK EGY CONSTELLATION HIÁNYZIK BTW. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
nem raernek?
majus 30 remlik. -
xeon forever
addikt
Most akkor mikor jön a 2.7???
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
persze, Xingquin viszont maradt lvl1 a normal attack
useless, worthless. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
hű én nem játszom ennyire tudományosan, de érdekes volt, köszi!
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ezt a hibat en is elkovettem mar
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Igazabol ha support akkor EoSF artifactal ordenare dpsre kepes a porgettyuje vaporize reakcioval. ugyhogy erdemes vele foglalkozni.
a mostani 11-1 re harom tippem van:
Kazuha, vagy sucrose, Venti. HA ezek nincsenel akkor catalyst dps akar Yae vagy Yanfei az AoE sebzese miatt. Akarmelyik karakter akinek nagy AoE sebzese van : Xiao burst, Itto burst, Raiden burst stb.. A tavoliakkal sajnoa nem tudsyz mit kezdeni. -
F34R
nagyúr
En probaltam a Sunfire Jean Melt Ganyu combot is.. de sztem nem mukodik teljesen jol, marmint a comp az igen, de keves ideig tart. illetve sztem C4 Jeannel az igazi. ugyanez igaz C2 Kazuhaval.
Nalam zhongli ganyu xiangling bennet egy safe spot. annyira nem vagyok jo jatekos hogy shield nelkul probalkozzalk. -
vakablak93
őstag
Szia,
most látom közben te is írtál,
ahogy látom te pont azt tanácsolod Melt csapat esetén amit eddig is használtam.
Eddig: Ganyu-Xiangling-Benett-Noelle
Nem igazán tudtam úgy Ganyuval játtszani hogy védtelen így beraktam Noellet palyzs supportnak.
Kiróbálom akkor érzek-e külömbséget, ha kicserélem Benettet. Ha nem, akkor marad minden ahogy van, es fejlesztgetem őket tovább ahogy eddig.Köszi neked is a magyarázatot.
-
vakablak93
őstag
Yae-t illetően talán értem mire gondolsz.
Amíg Ganyuval a burstjével meg Xianglingéval viszonylag haladok addig az egyszemélyes verekedős Hu Taoval/Eulával, meg akik mögötte vannak valahogy nem jutok át a 11. szint 1. termén csak nagyon kicsi hiányzik de valahogy nem megy, egyszerre annyi felé kéne szaladgálnom hogy a világ összes staminája se lenne elég hozzá.....Xiangling hogy dps-e vagy support?
Hát nem is tudom, mármint leteszem a macit meg a burstjét, de nem az ő sebzése a fontosabb, hanem Ganyué csak segít benne, ez most akkor support? vagy sub dps?De ha jól értem Ganyut illetően mindenképp másik arti szettet kell farmoljak.
Maradnék a Ganyu + "tüzes baba" kombónál, szóval akkor a Shinemavát kell farmolnom.
Akkor azt hiszem így lesz,
Ganyu - Xiangling - Xingqiu -Noelle.
Benettet meg kivágom, amúgyis csak idegesít.Köszi a magyarázatot.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Freeza Ganyu
Artifact:Blizzard StrayerCsapat:
1. Freeze rakcióhoz: Mona vagy Kokomi esetleg Ayato.Xingqiut nem ajánlom, mert a Rain Swordhoz Normal Attack kell, ergo bukod Ganyu Charged lövését, Charged lövés közben meg buksz vagy 10 Rain Swordot.
*Rain Sword az Xingqiu Burst képessége2. Buff1: Benett
3. Buff2: Sucrose vagy Kazuha vagy Shenhe
----------------------------------Melt Ganyu
Artifact: Wanderer's Troupe vagy Shimenawa Reminiscene.Csapat:
1. Melt Reakcióhoz: Xianling
2. Buff1: Benett
3. Buff2: Sucrose vagy Kazuha
*Melt Ganyu nagyobb kockázattal jár, így megfontolandó lehet a Buff2 helyett egy Shield support használata.3. Shieldsupport: Zhongli vagy Noelle, vagy C6 Diona
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
HP alapjan scalel, de kb azt fogja tudni mint Xingqui viszont az elemental skillje eleg unique.
Elegy-vel a teamet buffolod szoval sztem nem hulyeseg neki supportkent. En is igy vagyok vele, valemennyire elo vagyok ra farmolva, de ha nem jon be a nyersanyag mehet Xiaonak is.#11246 vakablak93
Nem a Wanderers a Melthez jo, vagy solo dps-kent. Meltnek a Shimenawa megjobb. Freeze teambe mehet Xingqui is, akar Mona is, de kell meg egy Cyro ezert mondtam Rosariat. Xingqui kivalthato lesz Yelannal is. Yae-t fontosnak gondolom kesobb ha az Abysst is csinalni akarod. Az elozoek nagyon Electro-charged alapuak voltak, vagy Freeze team.
Xiangling neked support vagy DPS? Egyebkent nem Melt, hanem Vaporize lesz az Pyro + Hydro application. ugy van ertelme Xia+ Xingq nak. -
vakablak93
őstag
Hali köszi a választ

Ganyu-chan teljes wandererrel megy, melt csapattal játtszottan eddig.
Ez esetben ha jól ertem akkor Singcső mehet a macis mellé.
Yelan tetszik nagyon, ez esetben akkor várni fogom mit hoz majd, és akkor nem húzom fel addig Monát, ha jól értelek akkor ő a freeze csapatba illene, így már értem.
Esetleg elmagyaráznád, Yae kapcsán mire gondolsz?
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah. De az energy rechargos lesz es a support mivoltat erositi. Domboritani az van mit neki
#11243 vakablak93
Yaet mindenkepp huzd fel, kesobb meg jol jon.. illetve cyrobol en Rosariat mondanam meg hogy erdemes vele foglalkozni, foleg ha van tobb Constellationod ra. Ganyu melle mehet Xiangling nyugodtan, bar nem tudom milyen artifact set van rajta mert Blizzardal nem fog jol mukodni. Xingqui akkor ha melt teamet csinalsz, es akkor mehet melle Rosaria is. Ekkor ki kell hagyni a kepletbol a tuzes babat.
Mona jo supportnak, de varnek meg vele addig hogy csocskiralylany Yelan megerkezzen. Ha nem tetszik akkor huzd fel masodvizesnek. -
vakablak93
őstag
Hali az érdekelne ti ebből a bandából Ganyu mellé kiket raknátok?
Azon agyalok hogy esetleg Monát vagy Xingqiut mellé kéne tennem meg esetleg valami cryo karaktert...
De nem ismerem mindegyiket, van aki csak kiesett de nem érdekelt de most elgondolkodtam hogy pl egy Xingqiut ha beraknék hogy megdobja Xiangling sebzését és azzal a melt reakciót, vagy Mona ha jól tudom buffolni tudna neki bár őt nem tudom hogy csinálja...
Na mind1 nagyon bírom Ganyut és gondoltam a lehetősegekhez mértem ki kéne belőle hozni a legtöbbet.
Van tippetek?
[kép] [kép] [kép] -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd lesz free az eventel.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat eso az nem mostanaban
Csocsos Jolan esetleg nem erdekel ? -
Shiro
senior tag
Gorou buffja egyedül a Skill szintjétől függ, ami részben jó, részben nem.
A Burstnek meg annyi előnye van, hogy a Buff mozog a karakterrel együtt, de a sebzése egyébként meg nem sok. Egyszerűen hiába tolnál rá egy tökéletes Husk-ot, 4-5K dps-nél nem igazán kapál többet. (Ami inkább csak 2K A 9s duration és a 20s cd miatt)
Szóval ezért gondolnám, hogy a Noblesse legalább adna még egy 20% ATK buffot, ami Ittonak egy apró plusz kedvesség. -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen az, de ha nem vagy vele szerencses akkor nyugodtan maradhat a 2Pc Glad/Shimen + 2pc VV. egyebkent a 2pc Glad + 2pc Shimen is mukodik vele.
#Shiro 11233
En nem ertem ezt a NO, Burst + atk buff de utobbi pont nem jo Ittonak. Nekem hp-atk-def-def-crit rate, 2pc Husk + 2pc EoSF + Warbow.
a substatok eleg jok rajtuk viszont szerintem nem buffol eleg jol. lehet Geo gobletre kellene cserelnem? -
Sirandrish
legenda
Xiaonak ez az új Vermilion artifact a menő? Kicsit előfarnolnek neki..
-
jonnyjoker01
veterán
Elemental skill:
- Nagy AOE, jó sebzés akár hibrid vagy full EM buildben
- Nagy mobokat is közelebbhúz, kicsiket feldobja a levegőbe és behúz
- Mehet a swirl a fő DPS elementjére, gyors CD miatt fent lehet tartani folyamatosan és a nagy AOE miatt sok enemy kapja a VV debuffot (passzív elemental damage bónuszt pedig kapja a fő DPS)***
- Hosszan lenyomás esetén kétszer tud swirl-elni mert a zuhanás utáni anemo effektje ignorálja az anemo ICD-t, jól időzítve két különböző element is megkaphatja a VV buffot és az elemental dmg bonust***
- Open worldben nagyon hasznos, gondolom sokszor volt már hogy olyan helyre másztatok fel, ahol nem enged tovább a játék, mert kis kitüremkedés van a hegyben/falban. Kazuhával hátrafele ugrasz egyet -> E -> előre glideolsz és máris túljutottál az akadályon
(PC: S+Space -> E -> W+Space).
- Előzőn kívül simán csak könnyebb vele közlekedni, kevesebbet kell mászni és nem olyan lassú mint a venti E (cooldown és animáció szempontjából sem).
- Fun fact: sacrificial sword-al lehet tripla ugrást csinálni vele (ugrás + két E a levegőben landolás előtt)
Comissionökben szoktam vele szórakozni, vicces látni ahogy megmozdulni nem tudnak a trash mobok
Nem túl hasznos egyébként, csak fun.Ulti:
- szintén lehet vele CC-zni, de ahelyett, hogy összehúzná az enemyket, aktiváláskor a pozíciójától előre felé löki el magától őket (nagyon hasznos Abyss lectorok ellen, segít a groupingban)
- Sok ideig, nagy AOE-ben tud "felszippantani" egy bizonyos elementet, ami segít reakciók előidézésére a DPS-sel
- Jó a sebzése nagyon full EM build esetén a nagy AOE miatt, az összes benne található elemental statust tudja swirlelni 2 másodpercenként, mindegyik elementre külön aktiválódhat a VV ellenállás csökkentés és az elemental dmg bonus úgyhogy main dps mellett support damage-et is tud növelni ha reakciókról van szó****** = fontos fejben tartani viszont a swirl prioritást, hogyha több, mint 1 element van range-en belül: Pyro > Cryo > Electro > Hydro. Pl: Ha van egy fáklyás hilichurl és egy electro slime egymás mellett, annak az eredménye pyro swirl lesz és overloaded reakció, amit a pyro idéz elő. Vagy ha bennett ultiban állsz és cryo-t sebzel egy enemyre és azt akarod swirl-elni, akkor pyro swirl lesz belőle és pyro által előidézett melt reakció. Ulti esetén úgy néz ki, hogy a nagyobb prioritású element lesz "felszippantva".
És akkor az egészet példázom Ganyu melt csapattal, hogy lehet maximalizálni a sebzését Kazuhával, mert szerintem jól mutatja a potenciálját és hogy mennyire széleskörű felhasználása lehet (és ez volt a legutóbbi csapat amivel igazán foglalkoztam
).
Csapat: Zhongli - Bennett - Kazuha - Ganyu.
1. Zhongli shield felrakása még az ellenségtől távol, hogy Ganyu szabadon tudjon gyilkolni, viszont nem akarjuk hogy bezavarjon a reakcióknál a pillár
2. Ganyu E az ellenségre + 1 lövés -> max mennyiségű cryo element az ellenségen
3. Kazuha hosszú E -> cryo swirl: cryo ellenállás -60% és +30-40% cryo elemental dmg bonus (full EM build esetén); azért fontos a hosszan nyomás mert akkor az időzítők újrakezdődnek földetéréskor és több ideig fognak tartani a buffok egy picit
4. Bennett Q+E -> ulti leszedi a cryo elementet az enemyről (melt) +felrak rá egy egységet az E
5. Kazuha Q -> pyro-t felszippantja az ulti és két másodpercenként felrak 1 pyro egységet az enemyre
6. Ganyu charged attack -> ~2 másodpercenként -1 pyro az enemyről és melt, mindezt úgy hogy az enemy-nek csökkentve van az ellenállása rá (VV és Zhongli pajzs) és a cryo damage növelve van kazuha által, plusz bennett tol alá egy jókora ATK buffot is
-> Eredmény: enemy-n rajta marad a pyro végig, Ganyu mindig olvaszt és 3-4 lövést lehet buffolt állapotban lőni aminek iszonyatos eredményei lehetnek (nekem kb 200k/charged attack a melt builddel, szóval 600-800k sebzés egy rotációban).
-> Ha bátor vagy és úgy érzed nem kell pajzs, akkor mehet Zhongli helyett Xiangling és akkor a Kazuha pyro swirl miatt az ő sebzése is jelentősen növelve lesz (párhuzamosan a cryo buffokkal). No meg akkor lesz pyro resonance is.Egy másik nagyon jó felhasználási mód a taser (sokkoló) csapatokban (Kazuha+Electo+Hydro), mert ott is lehet ügyeskedni, hogy egyszerre hydro és electro reakció buffokat is megkapja a csapat, ezáltal sokkal többet sebezve összesen. Ez úgy nézne ki, hogy minden előtt E-vel "tiszta" hydro swirl (ha electro van benne akkor electro swirl lesz szóval ezért kell "tisztán"), majd jöhetnek az electro karakterek és Kazuha Q (az már így biztos electro-t swirl-el, egyszerre mindkettő aktív lesz).
Amúgy lehetne még folytatni, de szerintem ennyi elég

-
-
F34R
nagyúr
Kazuha az en szemszompontombol: jo exploringban, az elemental skillje segit oda is feljutni ahova mar maszni nem mindig tudsz..
Nagyonjo AoE dmg, tobb kisebb ellenfelre magad korul a legtokeletesebb. Pl harom kulonbozo elemu pajzsos muksot az elemental skilljenek segitsegevel egymast kozombozitve szunteti meg (Abyss Mage, Abyss Herold/Lector). Ketfele keppen is buildelheto: full EM support (minel nagyobb Elemental Mastery ) segiti a csapatod tobbi tagjat, azzal hogy tobbszorozi (multiple) az elemi reakciot. C2 Constellationnel megtobb buffot ad.
Ha nem igy van buildelve is hasznos, de akkor a sajat sebzese tobb, viszont a csapat tobbi tagjat kevesbe segiti.
En nagyon szeretem, eleg fun vele a jatek... Ventit is szerettem volna, de nem banom hogy vegul mas lett helyette. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Írj, szívesen elolvasom
-
F34R
nagyúr
Bacsik, akinek megvan Gorou az megtudna sugni hogy kell rendesen artifactozni? sztem elcsesztem anno a buildeleset.
-
kory24
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Értem köszi, akkor egyelőre kihagyom

Venti tetszik amúgy.
De így se győzöm karikat fejleszteni, még Venti artifakjai se nagyon vannak meg, közbe meg kinyitottam Ayakát és őt is kéne fejleszteni meg ott van még Bennett, Xiangling is.
(De tervbe van Diona is majd Ayakához)Csakhát ezek az artifakt domainek....., ma is voltam 8 kört condensedd-el és 1 jó arti se jött, talán 1 ami felrakható. Nagyon kevés ez a resin...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kory24
üzenetére
Hát ventihez képest az irdatlan CC-t (a feketelyukat
) cseréli le team buffolásra kb, így röviden, tömören, nagyon leegyszerűsítve. Kazuháról regényt lehetne írni hogy mi mindent lehet vele csinálni, de ezt most hanyagolom. Szerintem ha megvan venti akkor nem "kötelező" kihúzni, de tényleg nagyon jó karakter. -
kory24
őstag
Kazuha ennyire jó karakter, hogy így várja mindenki?
-
Sirandrish
legenda
Nah mindegy. Kiszedem Xiaot...neki pont kafa is lesz a Jade spear. Meg akkor is marad Kazuhara ha valaha rerunoljak
-
jonnyjoker01
veterán
Nyugodjatok meg, 2.8-ban nagyon nagyon valószínű a Kazuha rerun, mert (spoiler)
jelentős szerepet kap a sztoriban, és tudniillik mihoyo sztorival rerunol karaktereket, lásd xiao és itto 2.7-ben stb. -
xeon forever
addikt
Ps5 másnak is Linked acc lista youtube KIVETELVEL kiurult?
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az Endgame karakterek csak Whale accountbol szarmazhatnak..
Nezd meg Shintenzu Xiao-jat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Még mindig ez az érzésem van néha. 1,5 év alatt 40% körül járunk talán. és egy évnyi AAA költségvetést megevett ez a XXX
szerk:
miHoYo - TECH OTAKUS SAVE THE WORLDOmega LOL
Hoyoversel menekulnek.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kazuhaval tullotek a celon. Majdnem endgame karakter.
Hisz Raiddennel is szembe szált. Sikeresen. Nekem C0 és nélkülözhetetlen egy alak, komolyabb csatáknál.
Pedig először rá sem akartam rántani. Waifu hivőként XD -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nulla meglepetés igazából. Persze aki kizárja a leakeket az biztos reménykedett benne.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt nem akartam, hogy szopkodja korbe az .......
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Nem értettem ezt a negativitást xeon felől sem, csak továbbítottam hivatalos híreket amiket értesítésként kaptam mobilon

Nekem tetszett amit mutattak. Ez az első olyan update, ahol konkrétan mindhárom event tetszik így első ránézésre
Sajnálom, hogy továbbra sincs semmilyen extra tartalom az alapjátékban, de ez van. -
Sirandrish
legenda
LANVJSFUD6CM (100 primogems 10 mystic enhancement ores)
DTNUKTWCC6D9 (100 primogems 5 Hero's Wit)
HSNUKTXCCPWV (100 primogems 50k mora) -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kazuha rerun mikor lesz, azt olvasd ki a gömbödből
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Vasárnap mehetek én is? Only Barbara csapattal megtámadhatnánk az Oceanidot.

-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
De ne a maiden ruhat add ra, mert a szamuraj a kardjara huzza.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jo persze... akkoris neha ugy vesszuk ezeket a prognozisokat mintha az eletunk mulna rajta.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
???

-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Szerintem nem ugyanarrol a gamerol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nagyon limitált az információ a témával kapcsolatban.

Itt inkább arról van szó, hogy szeparálták a kiadói részleget egy teljesen új cégbe, ami nem kínai székhelyű. Sok olyan kínai cég csinálja ezt akik sikeresek globális szinten, mert a kínai tranzakciókat nem mindig fogadják el a nyugati bankok. Ezzel volt elég sok probléma, játék megjelenésekor sok youtuber/streamer esetében lehetett látni hogy nem tudtak genesist venni, mert blokkolva lettek a tranzakciók, vagy bank által fagyasztva voltak a kártyák gyanús tevékenységre hivatkozva.
)