Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Ja, erre azt akartam írni, hogy várhatóan 5 hónap múlva megint lehet majd venni starglitterből Barbarát, ha összeszedsz addig 34-et. Bár banne-en valszeg lesz hamarabb.
Amúgy megérte fikázni Xingqui-t, mert pont pörgettem egyet kapott sima fate-ből.
Végre van egy második hydro karakterem.F34R: Hát nemtom, a kristály nem csak drága, hanem mocsok drága. Ha gazdag lennék is drágállanám szerintem. Ha elköltesz 37 ropit, akkor kapsz 81 fate-et, ami kb 1db 5star, amin még mindig bukhatsz 50/50-et...
-
Sordoran
Topikgazda
Ráadásul hamarosan biztos drágulni fognak a forintos árak, igazodva az árfolyamhoz. Remélem azért bejelentik előre, és nem csak BUMM drágább lesz.
Welkin pl. 4,99 USD/EUR (410 Ft-os árfolyammal számolva 2.046 Ft lenne), de PS4/5-n 1.909 Ft, mobilon pedig 1.990 Ft, vagyis a forintos ára jobb jelenleg. Ezt tuti nem sokáig hagyják így. Lehet nem ártana most megvenni a crystalos csomagokat a bónuszért, ősszel gyanítom 2. évfordulón megint lesz reset rá. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Fizikai? harom karakter van aki kimondottan erre epit, de abbol egyik sem jo.
Talan Eula elmegy szodaval. Nyilvan mindenkit lehet csak autoattack huliganna varazsolni, de nem erzem ertelmet. A triple Crownt meg egyaltalan, legtobb whale sem teszi.#11790
xeon foreverAmit felsorolsz az minimum 100e forint.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Akciósan lesz ~1900 kristály (~12K jó magyar köztársasági kredit), nem akciósan ~2500 kristály.

-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Bocsi, reggel volt még

Igen, az a páncélos cseléd nagyon tetszik nekem is, japánul egyébként tök jó hangja van
. Próbáld ki!Én az animacióját is bírom, mikor benyomja a fénykardot az az állás amit felvesz, meg az alap sztori a lovag akarok lenni' dologgal kb animés Padavanná avanzsál

Kérdés ki a mestere? 🤔 -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Azért tettem idézőjelbe a kawaii-t. Egyik tall female sem kawaii, más kvalitasuk van...
Noelle design-ja az egyik kedvencem a maid armourja miatt, de cserébe az angol exploration hangja hamar idegesítővé vált. Lise story-s személyisége wtf, de az exploration megszólalásai zseniálisak (pl mikor esni kezd az eső).
Xingqui-t én se komálom, a story questje első felében nem értettem, hogy miért "he/his"-t mondogatnak rá, aszittem lány xd. Jó, hát a mihoyo-nak nem igazán sikerült maszkulin karaktereket tervezni, kisfiúk vannak nagyrészt, femboyok meg szépfiúk. Itto-nak is parizerkarja van. Zhongli talán a legférfiasabb.
-
Sordoran
Topikgazda
Minden karakterrel meg lehet lenni. Amíg nem abyss 12-3 a cél, addig lehet csupán szimpátia alapján csapatot összerakni. Persze van olyan boss aki szenvedősen megy le, de csupán kikapcsolódás címszó alatt játszani lehet bárkivel. Legyenek kiépítve, és legyen meg a megfelelő shield/heal karakter és kész.
-
xeon forever
addikt
C2 Kazuha a cél, megy egy Yomi, és egy Klee.
Pre download kész! -
xeon forever
addikt
Minden karakter használható lvl 90 c6 triple crowned fizikai kiépítésben, de annyi erőforrást nem adnak hoyoversek.
Nekem most a 3 relatív maxos karakterem Hutao c2/Raiden c2/Ayaka c0 lvl 90 triple crowned°° Eula is lassan kész, Ayato is alakul, Shenhe is nemsokára meglesz, de már csak 6 koronám van, ugyhogy remélem jön megint pár event ahol lehet kiszedni. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Nem minden szep es aranyos karakter hasznos es vica versa. igy igazabol nekem nincs is kedvencem.... Male karakterbol Kazuha es Zhonglit csipazom.. Noi karakterbol ilyen Jean, Yelan all kozel hozzam, Ninngu babyt meg kedvelem csak a jatszani nem szeretek vele.
-
vakablak93
őstag
Szép kis lista, sajna ezekből csak Xingqiu van meg, sajna ez van, így csak gyüjteménydarab marad.
Személy szerint Xingqiut is utálom, ha nem lenne hasznos nem is használnám semmire.
De azért köszi a tippeket
emiki6:
nekem ők hárman nagyon nem kawaiik
, alapvetően Raident se kedvelem túlzottan, csak jó support emiatt használom.
Nálam a kawaii lista tetején:
1. Diona, 2. Ganyu, 3. Noelle/Xiangling, a többi meg hangulat kérdése
Barbi C6: fel tudja éleszteni a kiütött karikat, de nem álmodozom, mire meginnt rerunja lesz az egy fél élet és nincs semmi garancia hogy ki is jön ha pörgetek hisz csak 4*os karakter, és kevés a primóm valamint már költeni se akarok.
Az utóbbi időben meg amennyi pechem volt a bannerekkel....
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nah engem nem birtokolhatsz

Ayayayaya

-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Jó oda Xingqiu is.
Auto Attackra ki tudod építeni elég pofásra, csak kell neki egy jó féle Gladiator sett minél több Crit bónusszal. Egy R5 Black Sword. C6 Sara és egy C6 Yun Jin. Meg egy 4. karakter aki tud healt vagy shieldet adni.
Ide pl. jó lehet Xingqiu. -
emiki6
veterán
Próbálom tervezni a tartalékolást, költést, ezeket találtam.
Elnézve a banner history-t (és ami azóta volt), a legközelebb várható, korábban már szereplő
5 star karakterek: Tartaglia > Hu Tao > Eula, Albedo > Shenhe.
4 star: Xingqui, Beidou > Diona, Fischl > Xinyan, Bennet, SaraIlletve lesz a Fischl-ös event, amiben Fischl, Kazuha, Mona és Xinyan kiemelt, szóval nagy az esély, hogy Fischl és Xinyan lesznek hamarosan (2 hét múlva?) banner-en.
Van egyéb info a várható bannereket tekintve?
vakablak93: Mikor az Xiao/Yelan banner-eken pörgettem, akkor az elején szinte csak Barbarákat kaptam, C4-en van most, de hogy minek?
Egy C6 Noelle-nek jobban örültem volna, de egy C3-at sikerült azért összehozni.
"Kawaii" faktort tekintve Shenhe, Sara és Raiden megszerzése a cél.
Sayu amúgy tényleg jópofa, ez jut eszembe: [link] -
vakablak93
őstag
Az oké de nekem nem nincs meg Yelan.
Na meg mint mondtam engem csak a kawaii faktora miatt vonz, agyalok a neki való skinen is
Ha még egy barbie konsti kijönne akkor őt felhúznám, ő is eléggé ott van e-téren.
Aztán még a kis Sayun agyalok hogy jó lehet-e valamire, mert haláli ahogy egy önmagánál 2x nagyobb kardokkal hadonászik
-
emiki6
veterán
Haha, persze. Csóró vagyok, de kapott már egy második hónap welkint. AR45-ön vagyok most, Noelle, GeoMC, Lisa, Amber és Barbara van kb kiépítve. Noelle mainnek indultam, de overworldben sokkal szórakoztatóbb egy enabler barbara - EM Lisa taser magas damage-e jelenleg.
Próbáltam behúzni egy Yelant, de Keqing lett belőle. Na majd most egy Kazuha.
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Pár erős support, mint pl Yelanegoldja.

#11666 F34R
Lemaradtam valamiről? Ica a Cryo Rkhón, ergó egy isten. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Szeretek veszélyesen élni.

#11673 vakablak93
Gondoltam, hogy majd Yun Jin kicsit felturbózza, de csak azt látom, hogy Ayaka mennyivel erősebb nála. De lehet majd egy C6-os Sara, vagy a Dendro segít rajta.
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Keqing
, egyszer rászánom magam és felhúzom hogy aztán bevigyem az Abyss tetejére
-
xeon forever
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem, azokat később is lehetett csinálni, mivel nem eventek, hanem állandó tartalmak.
-
Shiro
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem, azok megmaradnak és annyiszor játszod újra ahányszor szeretnéd.
-
Adam_Shepard
addikt
Amugy csak hogy tenyleg kapkodjak. A hangout eventek azok eltunnek frissiteskor, pl ami most a kukira is van?
-
emiki6
veterán
Erre is van topik? Hát persze, hogy van... Csatlakozom mindenesetre.
-
xeon forever
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Fantasy orgia video
-
Shiro
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Az elején a sakktáblán látható Venti és Zhongli szíve.
A ló üti a parasztot amire rá száll Signora pillangója. Gyanús, hogy ezzel a szimbolikus jelenettel az akarják sugallni, hogy Ei szíve egy ló.Másrészt meg az jutott eszembe, hogy akkor most Signora tulajdonképpen isten volt?
Ha az Arkhónoi isten szíve (gnosis) egy tisztes bábu, akkor vajon az alacsonyabb rangú isteneké lehet e a paraszt?
A másik része a dolognak, hogy emberként született, de megélt 500 évet, mint a Crimdon Witch of Flames.
A genshinek, vagyis a vision használók az emberi és az isteni lét közti "evolúciós" állapotban vannak. S az isteneknek már nincs szüksége visionra, ahogy elvileg a Crimdon Witchnek sem volt. ( vagy nem tudunk róla) -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Remélem storyban megint lesz nagy előre lépés! Mindenestre tényleg hangulatos a táj.
-
F34R
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hat ez brutal.... szinte az osszes Harbringer ott van
-
jonnyjoker01
veterán
Nem láttam itt linkelve úgyhogy megteszem én, hátha nem láttátok:
Sumeru Preview Teaser 01: The Fascinating Dendro Element
Én valami érdekesebbre számítottam a dendrót illetően, de majd játszanunk kell vele hogy jobban megismerjük. Sumeru mindenesetre gyönyörű és nagyon tetszenek a növények és élőlények reakciói a különböző elementekre. Várós nagyon az a 3.0

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
WTF!?
Na ez nagy meglepetés, kicsit előrevetíti mivel (és kikkel) is kell szembeszállnunk és mit kell megelőznünk. Fel lettem hype-olva.

Másik két új karakter is írja be valaki, én nem érek most rá.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Collei 4* lesz, szoval meg meglehet.. de ugye azok nem garantaltak.
-
xeon forever
addikt
Mindent megtesznek, hogy semmi pénzem ne maradjon nyaralásra.

Collei ‧ Sprout of Rebirth
Avidya Forest Ranger Trainee
A trainee ranger active in Avidya Forest. Positive and optimistic, enthusiastic and kind.
Collei is from Sumeru, but few people know about her experiences before she came to Gandharva Ville, and she herself never mentions anything about her past.
Perhaps because of Collei's pure gaze and earnest attitude, people saw her reserved demeanor as just part of her personality and did not shy away from her because of it.
The children of Gandharva Ville love to watch her sew dolls, and those who find themselves lost in Avidya Forest are willing to follow her back to safety.
Since her return to Sumeru, Collei has earned the trust and respect of the people with her actions.
But at night, when everything is dark, she sometimes thinks about those memories that she has buried away.
Even though everything is going well, she still hopes that she can work even harder and improve faster in the future.
—Only in this way can she overcome her past weak self as quickly as possible.
13 perce van kint az info kgy hétfő reggel. -
Adam_Shepard
addikt
Ez a sima chasm ez mi volt mar. Leultem du 3 kor es most keltem fel hogy lement a quest. Atyaeg. Az a gomba is mi faradt volt.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
ATK% lett.
A végeredmény
CritR 2,7%
HP 478 (+1lvl)
CritDMG 11,7 (+1lvl)
ATK 14% (1+2lvl)
Nem rossz, persze EM main stat ellenében a full HP és DEF sub statokanak is tudok örülni.
Még 7 kört megyek ebbe a Domainbe aztán váltok a következőre.
Nem lenne rossz, ha kiesne egy EM Sands, vagy Goblet és akkor egy második EM szettet is összetudnék rakni.#11747 F34R
Jut eszembe Heizounak meg kabócát kellene gyűjteni. Ahhoz képes pár achievement az gyaloggalopp.
-
Shiro
senior tag
Elkezdtem összekaparni a bennlévő primogemeket. Pár küldetés és láda Enkonoiyában, a hátralévő Hangout eventek, és az Inazuma Furnishing... na az egy rémálom.

Teszem mindezt, mert Klee és Kazuha is kellene, viszont csak egyikük biztos, a másik csupán 50%.

Ui. Ha Artifactot farmoltok, akkor Benettet szedjék ki a csapatból, mert balszerencsét hoz.
Én kiszedtem és íme, mi esett:

Persze az sem árt, ha a csapatban van Yelan aki nagy szerencsejátékos.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
az tudom, majd megnezem melyik kell neked.... es lecraftolom
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az melik?
-
xeon forever
addikt
Valaki kuldjon egy db event giftet pls a 60freemogemsert.
-
F34R
nagyúr
Ahhh elkezdtem Sumeru es Dendro leakeket nezni, egy ujabb fellendulest fog adni a gamenek. A penztarcanak meg lehuzast
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Amennyiben segít picit, Kazuha-nak ez már első rerun, és elég régóta vártuk (közel egy év). Ellenben a dendro archon először lesz, de korábbi archon-ok bannerjéből kiindulva kb. fél évvel később kap majd rerun-t. Valamint én azt mondom, hogy inkább 3.1-ben fog jönni, addig azért lehet gyűjteni annyit hogy ha nem is garantáltan ő, de egy újabb 5 csillagos meglesz. (az már 50% esély)
Kazuha tudjuk milyen, nagyon erős anemo support. Következő rerun-ja lehet újabb egy év múlva lesz.
Dendro archon nem tudjuk még milyen, de kiindulva a korábbiakból biztos ő is erős lesz, de lehet hasznosságát tekintve Kazuha alatt marad. Ugye Kazuha jelenleg must have, mert nagyon sok csapat összeállításba illik.Döntsd el: egy biztosan jó support kell Kazuha személyében, vagy egy nagy eséllyel jó dendro karakter. Előbbi mellett döntesz akkor van esély még utóbbira is. Viszont ha utóbbi mellett teszed le a voksod, akkor lemondasz egy biztos jó karakterről egy olyanért cserébe aki talán jobb, talán rosszabb nála.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Remélem majd megint resetelik kristály bónuszt, mert azért van egy lélektani határ

-
vakablak93
őstag
Hát köszi a válaszokat
Alapvetően csak az van hogy még ha több patchel és hónappal odébb is van a dendro Loli akkkor se lesz rá primóm ha most ellövöm Kazura.Emiatt nem tudok dönteni.
-
kory24
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Biztos, hogy jön most Kazuha, ez az email tegnap jött:

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Jövő héten már bejelentik elvileg, mely karakterek jönnek. Nem biztos, de várhatóan a dendro archon nem lesz köztük. Az új karakterek még teljesen ismeretlenek, mennyire lesznek erősek és hasznosak, ellenben Kazuha ismerten kiváló karakter. Én neki szavazok most bizalmat.
-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Meg az sem biztos hogy 3.0 ban jon az Archon.
-
vakablak93
őstag
Hamár az eljövendő karaktereknél tartunk,
tényleg jön most akkor Kazuha? Megérné inkább rá wishelni az dendro Loli archon helyett?
14 wish a garantált banner kari nekem, de nem tudom a kawaii vagy a hasznos a jobb választás.
Tényleg ilyen király Kazuha? Kikhez illik igazán suppportként? -
Shiro
senior tag
válasz
kory24
üzenetére
Sajnálom kraftolásra elcseszni őket. Be kéne törnöm több száz 5*-os artifaktot, amiből több szettet is fel tudnék szintezni, hogy kapjak egy dendro dmg gobletet.
Nekem simán jó lenne az ha 2.8-ban már meglenne rá az esély és akkor a kb. 200-250 domian run csak adna egyet-kettőt.
#11723 F34R
Lesznek "sokan" és "hirtelen". Valamelyiknek csak kelleni fog.
#11728 Sordoran
Abból nekem is van bőven elmaradásom. A teás kancsóban is kéne matatni, hogy az újabb karakterektől is meglegyen a primó. Na mag úgy mindent összeszedni még a frissítés előtt, hogy Klee és Kazuha is haza tudjon jönni.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az

Sordoran
Megvar, olyan sok primot nem ad, viszont jo sok idot el lehet veluk cseszni. -
-
kory24
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen az artifact strongboxra
In version 3.0, more Artifact Strongboxes to the Mystic Offerings system.
Those sets are:
-Thundering Fury
-Thundersoother
-Viridescent Venerer
-Maiden Beloved
-Archaic Petra
-Retracing Bolide
-Crimson Witch of Flames
-Lavawalker
-Blizzard Strayer
-Heart of DepthForrás: [link]
-
Shiro
senior tag
Kb egy hónappal a megjelenés után, szóval én vagyok itten a medián vagy mi.

Egy kicsit más téma.
Jó lenne, bár hiábavaló a remény, ha 2.8-ban már lenne esély Dendro DMG Goblet szerzésére. Mert annak a kifarmolása valami... hát nem lesz egyszerű, és Sumeru frissítéssel biza jönni fognak a Dendro karakterek szép sorjában. -
slimG
tag
Kb. én is itt járok, pontos dátumot nem tudok mondani mikor kezdtem, de opening week 1, max 2 környékén. Még Venti banner ment, minden videós tolta a kontentet a
kiscsajról,nagyon promózták, hogy so op and must have character. A végén én is húztam rá, Diluc papa esett.
Friendlisten nálam is van már 60as, talán hétfőn néztem és lepődtem meg rajta.Sirandrish-nak pedig gratula!

-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Malac lenni.

-
F34R
nagyúr
Sracok en 2020 decembereben kezdtem.

-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
En kezdtem a jelenevok kozul a legregebben.. (most az ujakat nem szamolom) AR59 olyan 150k exp-nel jarok. Szvsz ertelmetlen a nagyon AR szint, nemcsak a reward miatt hanem az elerhetetlen exp pont miatt is. Semmi pluszt nem adna hozza. max azt tudod hogy ha valaki whale, mert azok mar regen 60-asak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sordoran
üzenetére
Köszi!

Ha hasonló tendenci maradna a szükséges EXP mennyiségét illetően is, akkor elég lenne 61re növelni...azzal is ellenénk még +1 évig minimum
Amúgy a reward nevetséges....az volt AR20on is, de 55 felett már egyenesen röhejes. Azért oda már nem mindenki jut el, és ha mégis, nem kevés időt fordított rá az illető...megérdemelnének az emberek ennél jóval komolyabb jutalmat is..

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gratula hozzá!
Már kérdezni is akarta, hogy nincs-e valaki közel hozzá? Nagyjából 1 szint lemaradásban haladtam hozzád és még pár emberhez képest, de most már jó ideje én is 59 vagyok, friendlist-en mégse volt egy 60-as se.
Amúgy most hogy 2 év alatt eljutunk ide, hogy akik kezdetektől tolják elérték a legmagasabb szintet, lehet nem lenne hülyeség növelni. Bár ha annak a +5-10 szintnek is ennyi jutalmat terveznének, akkor felesleges.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hat persze
Ad ha elotte eltartod oket penzel. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Micsoda Gigachad
Nekem meg kb van par honapom idaig. olyan 200k exp es utol is erlek. 
-
slimG
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Youtube, Spoti, fent van jópár zene.
-
F34R
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Lehet, kiadtak mar joparat... Jo az Itto, beastly. Nekem is megvan.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Ó, én meg örömködtem itt a szottyos kis Ittómmal a minap

Amúgy Genshin ost-t lehet valahol venni/streamelni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végre van egy második hydro karakterem.
Talan Eula elmegy szodaval. Nyilvan mindenkit lehet csak autoattack huliganna varazsolni, de nem erzem ertelmet. A triple Crownt meg egyaltalan, legtobb whale sem teszi.

. Próbáld ki!
, mázli hogy Ganyu milyen király lett

, egyszer rászánom magam és felhúzom hogy aztán bevigyem az Abyss tetejére