Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadabeni
újonc
Sziasztok! Enis szomoru vagyok, nem erkezett 11.11 ota a telefonom! A legjobb az, hogy a nyomkovetes alapjan Magyarorszagon, Budapesten!!!! 8 percre tolem, a Bp. 1. sz. Csomagkézbesítő Bázison tunt el december 8-an, 3x bementem, felorakat vartam, majd vegulis december 27-en nyogtek be, hogy hat ez nincs meg, itt eltunt! Felveszik panasznak, varjak! Azota sincs elorehaladas! Segitsetek! mit lehetne tenni? Van olyan akinek szinten Pesten tunt el? Rohadt ideges vagyok, irogatom az emaileket a gearbestnek, a postanak, de nincs egyelore elorehaladas 😡😡
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest