Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
Semmilyen óra, így okosóra nem érdekel, egyszerűen rossz viselni.
Hol lötyög a kezemen, hol feszül, kényelmetlen.
Aztán olyan kicsi a számlapja, hogy a rossz szemem miatt nehéz elolvasni, mert távollátó vagyok, s már sajna utolért az "öregszem" probléma is.Azonban kerékpározom. A 3,5" képernyőt szemüveg nélkül is el tudom olvasni de a funkciók tekintetében talán elég lenne az Explore 2 is, feleennyiért, de mégis valahogy erre vágyom!
Most van egy Edge 130 Plus-om, s tulajdonképpen ez is elég lenne, azt leszámítva, hogy csak nappal tudom elolvasni a képernyőn megjelenő tartalmat, s azt is csak akkor, ha 3 sorosra csökkentem az adatmezőket.
Mondjuk az botrány, hogy nem lehet betűméretet állítani, pedig látszik, hogy az egyes adatmezők területe nincs kihasználva, csak így néz ki jól - ami másodlagos.
-
arn
félisten
en is igy vagyok ezzel... foleg bringas oranal, amit jo esellyel a napon nezel. ezt a hulye solart nem kellene eroltetni, mert a fenix7pro sokkal szarabbul lathato, mint a fenix6pro. ettol fuggetlenul orabol nem veszek olyat, ami nem ad folyamatosan kepet, mert szamomra az nem ora. 840bol is solar menteset vettem emiatt, fenixbol is remelem lesz solar mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest