- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
Nagyreszt nappal tekerek, akkora kell jobbnak lennie vminek, most hiaba jobb vmi, ha ott elvetve hasznalom.
Amugy nem a solaros verziorol van szo? Azoknal valoban szarabb az olvashatosag, a solaros reteg miatt. 840bol nem is azt vettem, es fenix7probol sem azt vettem volna, de nem volt mas, az ujabb oraknal szerencsre mar nem ilyen, a fenix6pro is jobb volt ebbol a szempontbol. En sok ertelmet nem latom ennek a solaros erolkodesnek, keves elonyet latom, de a hatranyat mindig, ha ranezek.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... egyszerűen rossz viselni. Hol lötyög a kezemen, hol feszül, kényelmetlen."
Elfogadom bár erre azt tudom mondani, hogy megszokás kérdése. Az biztos, hogy egy okosórát nem lehet úgy (lazán) hordani, mint egy nem okost, mert sz*rt se fog érni. Azt bizony legalább a sportolás idejére szorosabbra kell húzni." ... a rossz szemem miatt nehéz elolvasni ... " – világos, túltárgyalva.
"Mondjuk az botrány, hogy nem lehet betűméretet állítani ... "
Igazából én is erre kaptam fel a fejem. Óráknál ugyanis ez már jó ideje van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest