- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
Tehát szürkülettől kezdve az LCD kijelős Garmin Edge 1050 olvashatóbb.
A MIP kijelzősből pedig nem a napelemeset kell venni, mert az tényleg ront az olvashatóságon. Viszont a napelemes szebb, de átlahos használat mellett semmilyen hozzáadot értéket nem képvisel. Szerintem akkor van értelme, ha rendszeresen hosszú túrákra jár valaki és problémás a töltés. -
turbulencia8
őstag
Három éve majdnem becsődölt a Wahoo, ezt az évet sem fogják zsebre tenni az új befektetők, szerintem nagyon sokan fogják visszaküldeni az új TFT kijelzős szériát (valószínűleg én is, de még van 20 napom tesztelni).
Pl. ma hat körül jöttem haza napsütésben. Oldalsó napfénynél az Ace-en kvázi semmit nem lehetett látni automata módban. Át kellett kapcsolnom "auto max" módra, akkor minden árnyékban azonnal közepes fokozatra kapcsolta a fényerőt. Így jól látható minden, de az egész TFT konstrukció teljesen értelmetlen (a Sigma Rox 12.1-nél is az volt).
Valószínű, hogy auto max-on tényleg csak 16 órás lesz az üzemidő még ilyen hatalmas tömegű akkuval is (ami csak 2-3 órával haladja meg a Roam V2-t radarral).
A jövőben szeretnék végig menni a Hungarian Divide-on, ahhoz az új Wahoo nagyon rossz választás. -
lewisfm
aktív tag
Próbáltam, kevés volt sajnos. Szürkületben szemüveg nélkül drasztikusan romlik az éleslátásom, ami az ilyen kis képernyőknél nálam már gond. Mondjuk érdekes, mert ha nem olvasni kell, csak közlekedni, akkor semmi gond, még a rendszámok elvolvasásával sincs gond, csak közel ne kelljen olvasni. Az 1050-től ódzkodtam, mert az 1040-be vagyok szerelmes, abból is a Solar tetszik, de az 1050 képernyőjének az olvasása érdekes módon nem problémás. Mindenesetre kivárás lesz, meglátom, hogy az év második felében jön-e ki olcsóbb model az 1050-es képernyőjével. Pl. egy Explorer 3 nekem tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged