- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
egyedülülő #81261 üzenetére
Szia, van ilyen a családban.
2 db m2 2280 ssd-t fogad, mindkettő PCIe, 80Wh hosszú akkuval szerelve.
Nekünk 512 GB Samsung Pm981A volt benne gyárilag (ez a leggyorsabb pcie 3.0x4 ssd-k egyike) és emellé tettünk bele egy Crucial P2 1TB-ot.Ha a rövidebb akkut teszed bele akkor 1 db 2280 PCIe jobb oldalra, + bal oldalra 1 db 2,5" SATA. Na akkor mondd el, hogy ez miért jobb? Kisebb akkud lett, lassabb ssd-vel.
WTF?
-
válasz
Csak akkor lehet, ha kisebb akkumulátorral van szerelve.
https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Legion_5_15ACH6H
80Wh
60Wh
-
wanted5
őstag
válasz
egyedülülő #81264 üzenetére
Tudom, hogy bunkó stílus, de nevelő szándékú, hogy ne legyünk már ennyire szerencsétlenek egy google kereséshez.
Kismillió videó van róla [link] [link] [link] (mondjuk az akkut egyik se húzta ki)
Ha minimális műszaki érzéke van valakinek és nem úgy áll a dolgokhoz, hogy ha nem megy szépen, akkor majd erővel, akkor tutorial videók alapján bármit meg lehet szinte csinálni.
Viszont ha egy villanyégő cseréhez is szerelő kell, akkor nem.@Speedy007 kb neked is ugyanezt tudom mondani, de tessék pl ez: [link]
-
wanted5
őstag
válasz
Második találat: [link]
(Nem)@Speedy007 M.2 Sata-ra gondol valószínűleg
-
Speedy007
őstag
válasz
2.5"-os SSD nem megy bele ha erre gondolsz M.2-s SSD megy bele csak
-
Speedy007
őstag
válasz
egyedülülő #81165 üzenetére
Youtube-n található videók alapján kissé gyengébb a 6600M mint a 3060-s hiába van benne +2B vram
-
Speedy007
őstag
válasz
egyedülülő #81158 üzenetére
Naigen megint sláger termék lesz hála a drága energia áraknak itt van még egy szlovák bill ha jól látom eddig ez a legolcsóbb Lenovo Legion 5 15ACH6H Phantom Blue (Rtx 3060 130W, Ryzen 5600h) annyi pozitívum van hogy itthon az alzánál is lehet érvényesíteni a garit nem muszáj az adott ország boltjába elküdened
-
Speedy007
őstag
válasz
egyedülülő #81149 üzenetére
LENOVO LEGION 5 AMD RYZEN 7 5800H,RTX 3060,512GB,16GB,165HZ, GARANCIA
Gamer laptop Legion 5 - Ryzen 7 5800h RTX 3070 130W 16gb ddr4 ram nvme ssd -garanciás
Lenovo legion 15 3070 130w
Ezt a hármat találtam 500k alatt első elvileg magyar bill. a másodikról infromáció nincsen a harmadik német bill.de van itt egy fórumtárs aki lézeres megoldással mellé jelöli a magyar karaktereket vagy én is ismerek egy szakit aki festéssel magyarosítja a bill.de ez drágább nem sokkal mint a lézeres mellé jelölés no meg egy kicsivel idő igényesebb az én Legion 7-m is megfordult nála. -
Hoffer
őstag
válasz
egyedülülő #81149 üzenetére
Lehet, hogy nem is volt egyáltalán csak elárazás volt.
-
Xerxész
őstag
válasz
egyedülülő #81129 üzenetére
Nah, pedig én is megrendeltem volna.
Tetszett az a konfiguráció. -
egyedülülő
őstag
válasz
egyedülülő #81117 üzenetére
Kaptam egy levelet, hogy nincs már belőle.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
egyedülülő #81117 üzenetére
Jól is tetted!
-
echterion
nagyúr
válasz
egyedülülő #81109 üzenetére
Jah, elég lesz neki. Nekem ugyan csak 3060-as verzió volt, de annak is annyi a tgp-je, annak elég volt. Mondjuk a fan konfigurálás kicsit nehézkes benne, de ezt leszámítva jó gép, ennyit megér.
-
Speedy007
őstag
válasz
egyedülülő #81110 üzenetére
van egy üres slot bennük még, hűtésükről annyit bár hangosak de a legjobbak között van egy mesternél megtett kanyar után még jobb lesz
-
echterion
nagyúr
válasz
egyedülülő #81107 üzenetére
Igen, az. Játékra bőven elég az a Ryzen 5.
-
Gergello
addikt
válasz
egyedülülő #81071 üzenetére
Az jó. Az Az elterjedt most.
-
Gergello
addikt
válasz
egyedülülő #81067 üzenetére
6. gen 6XXX amd proci most az aktuális, 4XXX az nagyon régi, olyat ne vegyél. 5600H az jó csak melegedős. Játéknál VGA az elsődleges.
-
echterion
nagyúr
válasz
egyedülülő #80731 üzenetére
Ezt próbáld meg lealkudni, de gyorsan, mert ennyiért hamar el fogják vinni, ha el nem vitték már:
Lenovo Legion 5 Pro Ryzen 5 5600H RTX 3060: 365ezer Ft
A hirdetésben benne van, hogy némileg alkuképes.
Ha elkelt, akkor ez a másik jelölt, igaz, a kijelző némileg gyengébb, mint a javasolt, de hát egy 2060-as gépet kenterbe ver minden téren:
-
echterion
nagyúr
válasz
egyedülülő #22050 üzenetére
Nekem Predator G9-em van, picit visszaolvasva megtalálod a tapasztalataimat.
-
Pocok256
veterán
válasz
egyedülülő #10129 üzenetére
Plusz vehetsz hozzá g-syncet
-
Darth_Revan
veterán
válasz
egyedülülő #9691 üzenetére
Lehet csak driver problema miatt, de az elso dx12 teszt alapjan annyira azert nem lett gyorsabb, hogy kukazni kelljen a 980asokat.
[link]De az is lehet, hogy total fake az egesz.
-
válasz
egyedülülő #9691 üzenetére
Relatíve lehet nagy ugrás lesz,de ha már egy 4K-s környezetbe teszed,szinte ugyanott leszel a játékban.Jön a 4K erősen,már 15.6"-os gamer gépek is vannak,lesz-van-17.3"-ban is,ez a jövő.
Mit fog vajon kívánni hűtésben?Mármint a tartós használatban. -
Casanova*
veterán
válasz
egyedülülő #4841 üzenetére
az meg a másik
-
válasz
egyedülülő #4841 üzenetére
-
válasz
egyedülülő #4555 üzenetére
"kitalálhatsz fikcionális sztorikat arról, hogy nekem milyen életem is lehet (távolabb nem is lehetnél az igazságtól)"
miért? Te is felszívod a csíkot minden reggel, "hogy jól induljon a napod?"
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz
egyedülülő #4551 üzenetére
Tudod feltettem normálisan egy kerdest és szépen jöttek a válaszok sorban erre kösz te és meg pár joember kioktato dumaval hogy nem létezik gamer gép 400 ezer alatt. Az a gep szar nem játékra való stb csak mert olcsóbb mint azok a gepek mint amik kifejezetten ajánlottak lennének. A kerdesemben szerepelt egy összeg nem veletlen hogy mennyiért is szándékozom vásárolni. Erre te ajanlgatsz nekem egy dupla áru gépet. Az ilyen faszkalapok véleményére nem vagyok kíváncsi akik értelmezni sem tudnak egy mondatot csak lokik az észt. Unalmadban nem tudod mit csinálj és probalsz mindenhez hozzászólni hogy legyél valaki.Konkrétan a te irated irital a többiektől elnézést kerek a stilusomert te pedig nyissák magadnak egy forumot ahol kitargyalhatod azon gépek teljesítmény értékeit melyekről csak álmodozol.
-
kreten67
senior tag
válasz
egyedülülő #4545 üzenetére
Azért az a gép is már beletartozik a gamer gépek családjába és azt is el kell fogadni hogy valaki nem akar költeni rá 3-400 ezret. Megjegyzem én az életben nem adnék ki 300 ezer ft fölött pénzt gépre.Akkor inkább visszatérek a motocross korszakomba és lapáttal hányom bele a lóvét,amíg minden csontom el nem törik.
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz
egyedülülő #4545 üzenetére
Tudod nekem lenne pénzem egy alienware laptopra is de egy kompromisszumos megoldást kerestem mert inkább koltom a pénzem bulira és nőkre. Te meg verjed otthon a faxold az ultrahd felbontású dupla videokartyas laptopod elott
-
ldave
félisten
válasz
egyedülülő #4510 üzenetére
Vagy egy PS4/X1, az még olcsóbb is
-
válasz
egyedülülő #4447 üzenetére
Minden az Anyegin múlik.....
"Da dürfte es kaum verwundern, dass die Preise für die vier verschiedenen Modelle des Gaming-Titanen bei 3.000 Euro beginnen. Das „Einstiegsmodell“ hält sich mit den Superlativen noch etwas zurück. Es verfügt „nur“ über eine GeForce GTX 980M mit 8 GB Grafikspeicher. Als Prozessor dient hier der Quad-Core-Chip i7-4720HQ. Der Arbeitsspeicher „begnügt sich“ mit 16 GB. Neben der 1-TB-Festplatte mit 7.200 rpm sind „lediglich“ zwei SSD-Festplatten mit 256 GB Speicher verbaut. Das Modell für 3.700 Euro kommt mit zwei GTX 980M von Nvidia im SLI-Verbund daher. 4.500 Euro muss man bezahlen, wenn man stattdessen einen i7-4980HQ und 32 GB RAM haben möchte. In diesem Modell sind vier 128-GB-SSD-Festplatten verbaut. Für die Königsklasse muss man 5.000 Euro aus dem Sparschwein holen. Dafür erhält man vier 256 GB umfassende SSD-Festplatten anstelle der vier 128-GB-SSDs"
-
Plasticbomb
addikt
válasz
egyedülülő #4434 üzenetére
Nem akartam már órákkal ezelőtt írni, hogy ismerek ilyen elvadult figurát...
(Ma is tornázol vele egyett, ha jól számolom.
)
Nem rossz eszköz, nagyon csábító, csak nekem ugye van egy kicsi intel allergiám... Csak kicsi, de van.
-
válasz
egyedülülő #4440 üzenetére
Amúgy hasonló megoldáson már is agyaltam,mert a melóhelyemen van monitor.
Nem számolgattam,de biztos olcsóbban kijönne-de így egyben egy laptopban egyszerűbb,szebb,nem kell szerelgetni soha,stb. Praktikusabb.Pláne,hogy már meg is van. -
válasz
egyedülülő #4434 üzenetére
Meg hozzá a billentyűzetet,egeret,egérpadot,monitort,fejhallgatót,kamerát,kábeleket.....
-
Goblin12
őstag
válasz
egyedülülő #4170 üzenetére
Van benne valami.
(#4169) Muerte75: Kínálatuk van bőven, bővítést is biztosítják, szal ja, már csak a supporton kellene kicsit változtatni, és nagyon szuper lenne minden.
-
válasz
egyedülülő #4135 üzenetére
Szerintem itt azok a tervezőprogramok is lényegesek,hogy milyen hardvert kívánnak meg.
A gamer laposokban is komoly procik vannak,de lehet neki egy erős quadro lenne a legjobb+erős GPU,ami már játékban sem rossz.
Melyik a fontosabb,el kell dönteni,így megkeresni azt a gépet,ami a legjobb lehet.
A keret akkor is kevés lesz-szerintem. -
Goblin12
őstag
válasz
egyedülülő #3876 üzenetére
Az a nagy baj, hogy pár év múlva is ugyan az lesz a felállás, ha csak nem nyer innen valaki egy €-os lottót és kezd el gyártani a világnak normális 15-ös gépeket.
Egyre jobb ez a w510-em már ilyen sinus görbeként lehetne leírni a ventilátornak a sebességét, miközben csak egy chrome van nyitva.
-
baalika
tag
válasz
egyedülülő #3874 üzenetére
akkorsem!
előbb utóbb csak jön a laptop fehér lovon, szerelem lesz első látásra és jó lesz tutira és nem ázusz lesz ráirva ! És nem 17-es nagy lesz és formás tizenötös lesz és jó lesz. Akkoris. -
Dreadloord
senior tag
válasz
egyedülülő #3851 üzenetére
Nincs több kérdésem
-
Angel2014
addikt
válasz
egyedülülő #3842 üzenetére
Gondolom OFF ba írtam ki és az oldal saját linkjét tettem bele. De te nem off ba írtad ki ... nootbook az mi ???
-
válasz
egyedülülő #3247 üzenetére
Konkrétan?Csak az jó,ami világmárka?Mindegy,hogy 3-szoros áron adják?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #3226 üzenetére
Ha nem vált át unalmasba én is végig fogom vinni egyszer,van benne pár jó ötlet játékmenet terén,az átvezető videók is jók,látszik hogy van benne azért munka.A grafika lenne a legkevesebb ha a játékélmény a toppon lenne,mint anno a régi 2002-es Medal of Honorban,COD1,CODUO,COD2-ben,azokat a mai napig előveszem egy végigjátszásra 2 évente
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #3153 üzenetére
Tudom hogy simán ment de ha nincs viszonyítási alapod akkor nem érted miről beszélek.Magasabb órajel = még simább,pörgősebb,robbanékonyabb amikor rengeteg az effekt,magasabb min.FPS.Az tökmindegy hogy 80 vagy 100 a max. FPS,de az nem hogy fix 60 vagy beesik helyenként 40-re.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #3150 üzenetére
A BF3 és BF4 rendesen kihasználja mind a 4 magot ezért nem tűnik fel a különbség,de ha egy 64-es multi full hent mapra felmennél,ahol folyamatos kemény attack van akkor ott meglátnád a különbséget 3,5GHz és 4,2GHz között.FPS-ben is és folyamatosságban is.Jó példa erre akár egy Maffia 2 benchmark is,nézd meg mennyit kapsz alap procival és mennyit kicsit megrántva,pedig az egy jól optimalizált játék volt.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #3076 üzenetére
Nem Asus teszt volt ahol droppolt hanem MSI GT72,de ott sem bizonyítottan a melegedéstől volt csak feltételezhető.
-
noco79
tag
válasz
egyedülülő #2744 üzenetére
a gond inkább az hogy sok embernek korlátozottak az anyagi lehetőségei,és próbálja a lehető legjobbat kihozni belőle......pl: nálam használt nem lehet mert céges lesz.....
azért kérdeztem hogy mik a vélemények,tapasztalatok róla mert több oldalon( Ipon,Notebbokcheck) is elég jókat irtak róla,aztán majd mérlegelek hogy mi legyen
-
parkasz
senior tag
válasz
egyedülülő #2744 üzenetére
Igazad van. Plusz azt sem árt észben tartani, mit akarsz elérni vele. Fusson a kedvenc játékod fullon, vagy a legújabb játékokat is maxon vigye és legyen megbízható pl. a hűtése
Én pl ezért döntöttem az m15x mellett. Abba meg majd ha minden összejön egy 680m fog csücsülni. Úgy nekem bőven elég lesz. -
csmogyi
csendes tag
válasz
egyedülülő #2511 üzenetére
Köszi!
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #2503 üzenetére
Ez nem az ami az enyém volt,sokkal jobban meg van kímélve mint az én régi gépem.
-
kalmarzoli
csendes tag
válasz
egyedülülő #2491 üzenetére
Akkor inkább úgy mondom hogy jól fussanak rajta a felsorolt játékok .
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #2483 üzenetére
IC Diamond a legjobb de itthon nem kapható én ebayről szoktam venni,ha nem akarsz belebonyolódni akkor MX4-et ajánlom helyette az is jó,de 3-4°C-al jobbat lehet kihozni az ICD-ból.
-
Kasya
nagyúr
válasz
egyedülülő #2469 üzenetére
Ha hortobagyi palacsintat csinlasz, kell hozza, de szerencsesebb a husba tenni
-
Ursache
senior tag
válasz
egyedülülő #2469 üzenetére
Bevállalja?
-
Ursache
senior tag
válasz
egyedülülő #2057 üzenetére
tapasztalat? melyik autó?
-
válasz
egyedülülő #2057 üzenetére
Ha megtehetném,én is így gondolkodnék.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #2050 üzenetére
Hát erősen kivárom én is a teszteket,mielőtt vga upgrade lenne a dologból az biztos
-
Muerte
Topikgazda
válasz
egyedülülő #2045 üzenetére
80°C-ig nincs is semmi gond,sőt a procival 85-87°C-ig is el lehet merészkedni akár hosszútávon is,de 90+-t én nem igazán szeretnék látni egyfeszt
,a saját gépemen legalábbis nem...idegesítene
Erre leszek majd nagyon kíváncsi : GM204 Maxwell 28nm GTX980M
-
válasz
egyedülülő #2044 üzenetére
Az is lehet.Aztán kipótolom hogy tudjak venni egy gamer lapost.
-
válasz
egyedülülő #2037 üzenetére
Azt írják,teszt során-játék-sem ment 90 fok fölé.Ne higgyük el?
-
whited
addikt
válasz
egyedülülő #2014 üzenetére
Azért a vacak nekem kevés mivel csak a tracker program ker 4 de inkább 8 gb ramot
Főleg ha mar akkora adatbázissal dolgozik ahol van több 100k hand
És ez csak a ram -
Ursache
senior tag
válasz
egyedülülő #1597 üzenetére
Szerintem a moderatorokat fogja. Ez nem a piac resze az oldalnak. Ha jol tudom tilos hirdetni forumban.
-
jam1991
tag
válasz
egyedülülő #1466 üzenetére
használtban se igazán
-
solyom76
senior tag
válasz
egyedülülő #1411 üzenetére
de hát már a fele meg van..
-
válasz
egyedülülő #1200 üzenetére
Jó lapozzunk; milyen az AW konfigod? CPU, GPU?
-
válasz
egyedülülő #1193 üzenetére
Parancsolj: [link] megvolt rá a lehetőség, hogy válaszolj rá és ne szívd fel magad de egyszerűen ez van; mit írjak olyan emberekről akik nem tartják be a szavukat? Az meg a másik, hogy erre mondják; akinek nem inge ne vegye magára!
-
válasz
egyedülülő #1188 üzenetére
Semmi gond mint azt jeleztem is feléd. Csak rosszul esett, hogy így kellett megtudnom, hogy vettél gépet, mivel biztosítottál afelől, hogy jelzed a további szándékod. Amit aztán nem tettél meg...
Természetesen megértelek, hogy a pénzedért a legjobbat akarod, ami sikerült is az R5-ös AW tekintetében. Használd egészséggel! Parasztmód beszélni meg bátorkodom megjegyezni neked sikerült ezzel jócskán leírva magad...
-
egyedülülő
őstag
válasz
egyedülülő #1188 üzenetére
Még annyit, hogy azt mondtam elmegyek megnézni és ha tetszik és mindent rendben találok viszem is a helyszinen a gépet. Ez még nem garancia a vásárlásra még akkor sem ha el tudok menni hozzád. Remélem nem én törtem össze akaratlanul is, az emberekbe vetett feltétlen bizalmad elsőként. Részemről téma lezárva engedelmeddel.
-
válasz
egyedülülő #1183 üzenetére
Azért elég sz@r duma volt az privátban, hogy:
"Sajnos el kell halasztanunk a találkozót mert közbejött egy kis munkahelyi kavarodás. Elnézést a kellemetlenségért, de nem mondhattam nemet. Még fogok jelentkezni ha minden jól megy."
Nyugodtan írhattad volna; másképp döntöttem, bocsánat, hogy külön hazaküldtelek a gép dobozaiért és papírjaiért, remélem nem probléma, hogy le kellett mentened mindent a gépedről feleslegesen, mert a találkozónk előtt 2 órával derült ki, hogy mégsem kell a géped.
Egyébként üdv az elit klubban -
Kasya
nagyúr
válasz
Udv a klubban
Gyonyoru az a gaep
-
etern
tag
válasz
Királyság! Gratula hozzá!!! Reméljük jól fog szolgálni!
-
etern
tag
válasz
egyedülülő #1181 üzenetére
Na és melyik és honnan lett végül?
-
Kasya
nagyúr
válasz
egyedülülő #1178 üzenetére
Szerencse nem kell ide, csak idő
Én masfel hónapig kerestem gépet. Ebbol egy hétig csak az Apple MBP-t néztem...sokszor a fórum nem eleg, hanem személyesen is megkell nézni a dolgokat, amennyire lehet -
jam1991
tag
válasz
egyedülülő #1178 üzenetére
na de neked sikerült már?
-
válasz
egyedülülő #1118 üzenetére
"Igazi nagy kaland ez a gépvásárlás."
Dehogyis! Eljössz, megnézed, és már robogsz is haza vele.
-
Casanova*
veterán
válasz
egyedülülő #1116 üzenetére
így jártál kolléga.
-
válasz
egyedülülő #1113 üzenetére
A GT sorozat nagyon jól sikerült konstrukciójú gép. Csak nem elterjedt, mert arany áron mérik; a mostani csúcsmodelljük egymillió felett van
A többi MSI-k sajnos tényleg problémásak tudnak lenni, ha nem vigyáznak rájuk. -
Casanova*
veterán
válasz
egyedülülő #1113 üzenetére
msi g series gamer notebookok jók,többi szar.
-
válasz
egyedülülő #1095 üzenetére
Itt vagyok; 416 ezerért vihető a G750-esem, alapkiépítésben: (8GB / 750GB 7200rpm)
-
Casanova*
veterán
válasz
egyedülülő #1101 üzenetére
MSI GT70 nem tetszik neked? szerintem nagyon jó laptop és ebbe is lehet mindent cserélni. ebayon sok mindenféle alkatrészt lehet venni bele jó áron...
-
kreten67
senior tag
válasz
Az aliennél a gari ne legyen szempont ,mert van hozzá olcsón alkatrész.
Van készleten jelenleg is R4 alaplap ,vga ,fullHD lcd,3D lcd,olcsóbban mint egy 120,000ft-os átlag acer vagy Hp géphez.
Ami még az alien mellet érvel az upgradelési lehetőség.
Egy r2-be akár a gtx680m,vagy az r3-r4 -be mehet a gtx780m ,és majd ha eljön az ideje akár a 880m is.
Az asus-nál erre sajnos nem nagyon van lehetőség,de azt nem állítom hogy rosszabb gépek mint a versenytársai,csak korlátozottabb a lehetőség a fejlesztésre. -
jam1991
tag
válasz
nekem is ez a bajom.. sokkal drágább és csak 770m van benne.. igaz akár másfél év után is cserélhetek sokkal frissebb kártyára csilliárdokért (+ ezekből eladni is egyszerűbb a kártyát mert több gépbe belemegy) de ha úgy nézzük az asust meg eladom egybe és veszek másikat csilliárdokért ... de akkor már minden frissebb benne
+ szeritnem az AW idétlenül néz ki... de minőségibb
-
Ursache
senior tag
válasz
Nekem már 1 éve nincs gari az M18x-en, alapból gari nélkül vettem, használtan, semmi baja, kop-kop.
-
Ursache
senior tag
válasz
egyedülülő #1097 üzenetére
asus-t akkor sem javaslom, aw-ban cserélhető minden, abban a szutyokban meg semmi
-
jam1991
tag
válasz
egyedülülő #1095 üzenetére
elvileg egy "ideig" nem árulja.. de ha ráírsz hogy vinnéd lehet átgondolná
-
jam1991
tag
válasz
egyedülülő #1090 üzenetére
szerintem inkább használt g750jh-t full felszereltséggel.. gtx 780m van benne 250gbos ssd stb stb pl Mikulásbá és KillHates is árul ilyet jó áron
ha új érdekel és hogy honnan, azt beszéld meg West nevű felhasználóval
apron megtalálod a hirdetésétnekem is csak azért kell új mert céges megoldás lesz ha minden jól megy
-
Ursache
senior tag
válasz
egyedülülő #1090 üzenetére
alienware sli-vel
-
jam1991
tag
válasz
egyedülülő #1085 üzenetére
hát eléggé megoszlanak a vélemények :S vásárlói véleményeket is nézegettem árgépen és ott is igen érdekesen alakulnak a dolgok.. van akinek fullos minden és van akinek 6 hónapja szervizben van a gépe.. ha még egyáltalán ott van..
volt aki használt cuccot kapott..ha sehol máshol nem találok megfelelő árban jh-t, akkor megrendelem onnan és csak úgy veszem át, ha a matrica érintetlen, ha így se jön be akkor marad a jx megbízhatóbb helyről
de azért próbálom ezeket elkerülni
-
solyom76
senior tag
válasz
egyedülülő #1056 üzenetére
Szia van itt fent R3 3d...jó konfigban 300k ért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged