Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
baalika #3797 üzenetére
ez van nekem,de gpu csere volt. most GTX670MX van benne.
3DMARK teszt. proci és vga tuningolva. cpu,gpu max 69 fok. 5 éves gamer laptop. csak 170 ezer ft. volt. megérte! ebbe lehet procit,vga-t, alaplapot,mindent upgradelni.
(#3801) Muerte75: lenovoval cod bo2-özni nem tudtam rendesen. 98 fokos volt a gpu.
újra pasztáztam. 80 fokos lett,rá egy hétre már megint elérte a kb. 98 fokot.
ezerszer újra és újra pasztáztam,de hiába. pedig tudok pasztázni.
-
Casanova*
veterán
válasz
baalika #3781 üzenetére
Lenovo IdeaPad Y570 laptopom volt. ezt ajánlották nekem a ,,milyen notebookot vegyek,, topikban. névlegesen gamer laptopot. teszteken jól teljesített,nem melegszik,nem throttlingol. nem a f@sz,.
egy kalap szar laptop volt, szó szerint majd megsült a gép. agyba-főbe ezt a laptopot ajánlották mindenkinek játékra. teszteknek nem szabad hinni, itt a srácoknak kell hinni!
-
Kasya
nagyúr
válasz
baalika #3781 üzenetére
Azert ertelmezzuk a szot, hogy mi a gamer. Fentebb megfogalmaztuk, hogy nagyjabol mit takar. Irtam markakat, amik ezt megprobaljak lefedni par termekkel. Nyilvan, nem beszelhetunk tul nagy valasztekrol, tekintve hogy draga mulatsag es relativ kicsi a piaca.
Ellehet gamerkedni egy Dell Inspironon is, de akar egy tableten is... attol a gamer konfig akkor is a high-end kategoria marad.
Mint lathatod, felsoroltam tobb ceget. Azt is hozzafuztem, hogy joreszt a tarsasag veleje itt azt fogja favorizalni, ami hosszutavon is minoseget ad es az ember tenyleg oromet leli benne barmilyen korulmeny kozott.
De hogy ne csak a hutest nezzuk...az upgrade is fontos tenyezo sokunknak, foleg egy felso high-end gamer gepnek. Es ebben a kategoriaban van a hutes is. Vehetsz belepo szintu gamer gepet, ami konfigban megfelel neki, de epp hutesben nem...ettol meg gamer, csak nem biztos hogy ar/ertek aranyban megeri, hisz nem a mindenkori elvart minoseget adja.
Laptop ar csokkenes...most penteken Black Friday. Erdemes kulfoldet figyelni, mert biztos lesznek akciok. Itthon egyedul az Edigitalt lattam akciozni, ok se vittek tulzasba...
Amugy inkabb jovore, inkabb tavaszra saccolnam a nagyobb aresest 980m eseten is. Addigra mar az AW is tuti kijon az uj generacioval. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
baalika #3774 üzenetére
Tessek. Bar sok sebbol verzik a cikk es latsziik, hogy reg nem szertkesztettek.
Mindenestre elmondhato, hogy jo hutessel rendelkezzen, amivel max terheles mellett is kepes a gép hosszutavon, biztonsagosan mukodni ugy, hogy nem korlatolja le magat hofok miatt. Ezen felul a hardver eszkozok a high-end osztályba pozicionaltak.
Ugye a "gamer" itt a varazsszo, amit nem hasznalunk csak ugy minden gepre amiben van mar dedikalt gpu...
/aztan lehet pontositani, elso hsz-t irni...ki mit akar/
-
-
Dreadloord
senior tag
válasz
baalika #3708 üzenetére
Pont most akarok venni 300-ért lapost játékra, és emiatt nézelődök, a napokban sok szó volt arról, hogy jelenleg 300-ért nincs igazán jó vétel sajna, ezért néztem körbe. De még én sem döntöttem, y50-et biztos nem veszek a hulladék TN kijelzője miatt, eddig g551-ben gondolkoztam, annak egy fokkal jobb a kijelzője, de még mindig TN, és nincs róla notebookceckes teszt sem, remélem jön 1 héten belül, és akkor az alapján döntök, más meg nem nagyon van ennyiért, csak gyengébb VGA-val, vagy használt gép...
-
NTonee
veterán
-
adatfalo
senior tag
válasz
baalika #3680 üzenetére
Ha nincs szükséged a G551-be pakolt max teljesítményre, akkor tényleg a G551 a neked való gép
, csak ne i7-el vedd, hanem egy kisebb i5-ös prociva, ami nem fűti annyira fel azt a kis gépházat, így kihasználva annak a procinak és a hozzá párosított gpu-nak a teljesítményét, ráadásul olcsóbban is kijössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest