- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myair
tag
válasz
MaxxDamage #41063 üzenetére
Semmit nem állítottam még. Friss Windows, driverek és Start teszt. Majd pasztázás után!
Azt nem értem hogy 16 giga rammal kértem a gépet, erre a 8 gigás hynix modul mellé beraktak egy crucialt.. -
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #41048 üzenetére
Én mondjuk kötekedtem
<3
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #41048 üzenetére
Rendben, nem is azért írtam, a mobil meg nem jutott eszembe.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #41044 üzenetére
"Szép új világ", érintős mobilról lehet, hogy nyögvenyelősebb. Rákoppintva ez nem működik?
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #41026 üzenetére
Lehet ki- és bemásolás nélkül is megnyitni a hosszan beírt linket.
A kiválasztott link sorára vitt kurzorral, egérrel vagy az érintőpad bal gombjával három kattintással kijelölni és jobb gombbal, egy kattintással a megnyitási lehetőségek valamelyikét kiválasztani. -
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #41022 üzenetére
-
beer1
aktív tag
válasz
MaxxDamage #41022 üzenetére
Köss belém😂😂
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #40951 üzenetére
Veszel PH-n egy RTX kódot amit új NVIDIA kártyához adtak és bereggeled ennyi. Jópár ezret megspórolhatsz.
-
baro32
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40873 üzenetére
Na akkor már keverem a dolgokat mivel aktívan követem a fórumot csak ritkábban szólok hozzá
akkor megvan a megoldás valószínűleg az Asus-ból maradt vissza én meg már összekavarodtam ennyi .............................
-
baro32
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40869 üzenetére
Oké rendben értelek csak azt nem értem hogy miként lehetett az hogy a laptop amit kaptál gyárilag miért volt benne alacsonyabb tudású memória mikor neked is i7-8750H a cpu-d ami mellé ismétlem gyárilag a 2400-as helyett 2666-os kellett volna lennie.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40870 üzenetére
Az új SW játéknak meg 16 GB is kevés nemhogy 8
-
baro32
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40866 üzenetére
Szia szerintem menne de mint látom nem egy hétköznapi user vagy ezért én a helyedben a minőségibb CL15 időzítésű ramokra mennék.
Jelenleg én is gondolkodóba estem nekem HP Omen van hogy a Samsung CL19-es modulokat érdemesebb lenne e Kingstone Hyperix CL15-re lecserélni vagy sem.
Ja és természetesen 2666MHz-ról beszélek. -
válasz
MaxxDamage #40854 üzenetére
Még ezt javaslom : [link]
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #40814 üzenetére
Köszönöm, örülök, hogy bevált.
-
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #40803 üzenetére
A gépedben még Coffee Lake proci található? Elégedett vagy vele összességében?
(#40798) Hopkins95
Örülök, ha tetszett, habár még faragható lenne.
-
válasz
MaxxDamage #40808 üzenetére
Akkor elnézést. Csak arra akartam reflektálni, hogy a tárhely megoldható 2 Sata vagy Nvme SSD-vel és nem kell hogy elvegye a helyet a nagy HDD vagy SSD. Szerintem laptopban ez a legracionálisabb helykihasználás, mert az m.2-es slot tökéletesen ellátja ugyanazt a feladatot kisebb helyen.
Sata SSD-vel már nem spórolsz annyit, maximum 10 Eurót némelyik fajtáknál, de nagyon hasonló árban vannak már.
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40803 üzenetére
[kép]
KB ugyanaz, de a szemetek 90Wh akkut raktak bele nem lehet 60 asat kerni hogy legyen 2.5 inch hely is -
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #40789 üzenetére
Max, egy ilyet a DELL G7 helyett? [Predator 21X]
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #40767 üzenetére
Sziasztok.
Gamer széket keresek, lehetőleg Acer Predator Gaming PGC810 széket viszont nem igen találtam hozzá árat, illetve a mall.hu forgalmazta de 174.000Ft-ért. [link] Szerintetek ez valós ár lehet?
Azért kérdeztem mert itt [link] [link] [link] [link] ennél a cégnél 31 és 33€ között árulják.
Ez mennyire lehet valós, mennyire hihető, hogy tényleg egy Acer Predator Gaming PGC810 széket kap az ember és nem egy gagyi kínai utánzatot? -
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #40700 üzenetére
igen, up2date
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #40696 üzenetére
Diffundál, nem eszik meg senki semmit
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40658 üzenetére
Majd én is letöltöm egyszer azt is, csak nagyon lassan mászik le a rockstar rokkant kliensén.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40651 üzenetére
Na remek, már az UV sem működik megint. Nyomorult windows, hogy nem tudnak ezek normális frissítéseket kiadni...
Gondoltam, megnézem, hogy melegszik Witcher 3 közben. Mondjuk így sem volt vészes, 78 fok volt a peak a procinál, az auto fan kontrol meg szokás szerint elengedte a gpu-t kicsivel 80 fok fölé. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40634 üzenetére
-140 mV. Ennyit eredetileg nem akartam adni neki, csa egy százast, de pár napja lentebb vettem, mert nem tetszett a hőfok Witcher 3 alatt. Majd fentebb emelem holnap, mikor lesz időm jobban kitesztelni a játékkal. Legutóbb -160mV-on feküdt ki, ott már nem tetszett neki a FS 4,3 GHz-en, pedig a WoW alatt szépen elketyegett.
Amúgy nem különösebben gáz a dolog, ha megint meghal, legfeljebb újabb 3 hétre elutazik Csehországba. Van még több, mint 2,5 év gari, felőlem 5 lapot is adhat az Acer, ha ennyire alulméretezi a dolgait.
-
HDAdriano
tag
válasz
MaxxDamage #40641 üzenetére
Nem gondolom mert egy jó darabig böngésztem aztán léptem war thunderbe, ahogyan betöltött volna a menü akkor vágta le, ezt 3x eljátszottam a mai nap. Ha jól emlékszem 60-70 fok között volt Riva Tunneren keresztül, de legközelebb figyelni fogom.
Instant levágta... Most meg vígan megy a játék.. 70-80 fok között nem értem..Az újra kenés tervben van de nem értem miért pont ma jelentkezett, itt nyúzom a Batman Arkham Knight-al több órát már 2-3 hete nyúzom és pont ma kezdte el.. érdekes (csak én vagyok ilyen szerencsés gondolom..
)
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #40634 üzenetére
Uv tól mért hibásodik meg a lap ?
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40632 üzenetére
Jah, nem is értem, ez hogy sikerült nekik. És az összes csavar így néz ki belül, nem csak ez a kettő. Még jó, hogy a külső csavarokat nem nyalták el. Mondjuk legalább a paszta normális volt.
Most toltam egy kis beteg kombót is, hogy a "valós" eredményt lássuk, íme. Elégedett vagyok vele, azt kell, hogy mondjam. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40629 üzenetére
Na, meg is vagyok vele. Most 2*16 GB ramra bővítettem, meg megcsináltam a pasztázást (előtte egy kis 3M-es polírozással) és igen szép hőfokok jöttek ki úgy, hogy a noti hangját nem igazán hallottam FS alatt 8%-os hangerőn, csak a tesztprogi hangjait. A pontszám persze szar lett, mert frissített a win, mikor kikapcsoltam, így megint leütötte időnként a gpu órajelét 1640 MHz-re egy-egy másodpercre.
Majd arra leszek még kíváncsi, hogy a Witcher 3 alatt mit fog mutatni a gép, de most úgy látom, elég jól sikerült a móka.Viszont az Acer szervíznek jár a fekete pont, mert ahogy az alaplap csavarjai kinéznek, az valami gusztustalan. Szét vannak nyalva, azon csodálkozom, hogy hogy sikerült ezeket így meghúzniuk. MEg a gap padok is hogy néznek ki...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #40629 üzenetére
Toltam is egy FS-t [kép] - CPU 72c / GPU 70c
Szerintem jó lesz ez, esetleg kis UV is beleférhet. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40627 üzenetére
Nekem ma jött meg a ramom, meg a pasztám, szerintem én is nekiállok maholnap a gépemnek. Kis witcher 3 alatt a proci peak hőmérséklete az egyik magon 89 fok volt, így mindenképp szükséges valamit tenni a masinával szerintem. Kíváncsi vagyok amúgy is, hogy mit raktak a masinámba a szervízben.
-
válasz
MaxxDamage #40577 üzenetére
Szerintem késői bánat...
Hagyad a fenébe, nem azért vesz az ember notebook-ot, hogy visszavigye, vagy okoskodjon azzal, hogy pár év után visszatérítést kér (amikor már nincsen alkatrésze a disztrinek hozzá)
Különben is, úgyis eladod és akkor már ez a vonal megszakad (azaz macerás lenne mit Neked volt ez az egész hercehurca) -
válasz
MaxxDamage #40573 üzenetére
Szerintem ez irreleváns, normálmente eleve visszatérítést kellett volna kapnod, ami elakadt a bürökráciában, azaz a ki-kinek számlázgatott dolog útvesztőjében. Gyanítom, hogy aztán a jóváírást illetően kavartak a számlával (azaz az ÁFA-val) és ezért nem kaptál számlát, mert a DEMAND-nak van kisker része is, azaz kiszolgál földi halandót is és nekik azért illik számlát kiállítani.
Hát, bízzunk benne, hogy ennyire toleránsak... -
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #40570 üzenetére
A Hardveraprón szoktak így néha gépet árulni szimpla nagykeres jótállási jeggyel, ilyenkor az eladó intézi a garit, ha ő szerválta valahogyan a gépet. Persze a tiéd másabb hátterű eset.
-
válasz
MaxxDamage #40568 üzenetére
Számlát? Névre szólót?
-
válasz
MaxxDamage #40564 üzenetére
Tényleg! Kaptál számlát a gépről, vagy csak jótállási jegyet?
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #40506 üzenetére
Eladó 10FPS... Most csak 30e HUF
Budapesti személyes átvételt preferálom ! -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #40476 üzenetére
[link] Az ICD-t nem kenjük mint a vajaskenyeret,mert akkor rosszabb eredményt kapsz mint amit egy MX-2,MX4 tud.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #40472 üzenetére
(6.4.1.19) Szép volna az én procimnál ha nem szeretné a tuningot....gépfüggő lehet. Bios, EC,....nem tudom, de más sem itt senki aki leírta volna egyszer hogy is van ez. Régi téma kinél mit jegyez meg. Nálam el van mentve egy beállítás és azt tudja mindig piszkálás nélkül, amennyiben nem állítok valamit vállalhatatlan magasságba. Olyankor újraindul a gép és visszaáll alapra terhelésnél, aztán állíthatom be újra. A TS egyébként nekem is bonyolult számomra felesleges beállításokkal. Régen a 980m kártyámnál használtam, (akkor még nem tudtam az XTU-ról) úgymond kötelező volt, nélküle nem futott rendesen a dvga, nem volt elég fps, throttlingolt, a nem kompatibilis hardver eszközök miatt, össze kellett hangolni. Távkapcsolaton keresztül állította be nekem az mxm kártya eladója vásárlás után.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #40463 üzenetére
Nincs elcseszve, talán gépfüggő. Nálam teljesen rendben van. A ThrottleStop-al viszont gond van mindig. Nálam mindig kilövi a Win. Most is fenn van/volt, a Win magától törölte immáron sokadjára.
-
frame120
tag
válasz
MaxxDamage #40468 üzenetére
+1 a throttlestopnak. Nekem is szörnyű volt a felülete az XTU után, de ha megvan mi merre, akkor sokkal stabilabb. Az XTU csinált hülyeségeket, pl. néha nem állt be automatikusan az UV, csak ha vissza állítottam defaultra, majd megint a megfelelő profilt.
A csinos grafikonok mondjuk hiányoznak. Hwinfo-ba kerülhetne valami hasonló. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40466 üzenetére
Hát, nekem is szokatlan volt, de halál kényelmes utána, nem kell piszkálni, meg leskedni, mert ha a feladatütemezőbe is berakaod, akkor mindig indul, mikor kell neki. Nem bonyi az, csak szokatlan.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40463 üzenetére
Én ezért használok trottystopot, meg azért, mert így tök egyszerű váltogatni a profilokat, az akkuidőm is jelentősen nőtt, mióta annak külön profilja van (akkuval nem szoktam játszani, de a wow még akkuval is vígan elfut).
(#40464) k-adi: Lenovo? Ennyiért 1050-nel? Köszi, nem. Amíg a szervízháttér olyan, amilyen, addig számomra ez nem ajánlott kategória.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40459 üzenetére
Ez a szorzó táblázata a 8750H-nak:
4,100 MHz (1 core),
4,100 MHz (2 cores),
4,000 MHz (4 cores),
3,900 MHz (6 cores)XTU valószínűleg bekavar. Sok baj van az XTU-val, sokan nem is ajánlják a használatát.
Uninstall és BIOS reset neki talán megoldja. -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #40459 üzenetére
Mivan ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40457 üzenetére
6 mag terhelésnél 8750h 3.9 Ghz-ig boostol, 9750H pedig 4.0 Ghz-ig.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #40455 üzenetére
8750H CPU ?
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40422 üzenetére
Nem értem, miért ebay-ről rendelted ezeket, kb. ugyanennyiért lehet kapni ezeket itthon is, csak kevesebb várakozási idővel.
-
sgabriella15
csendes tag
válasz
MaxxDamage #40419 üzenetére
Lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Jelenleg is van a billentyűzeten háttér világítás. Folyamatosan, váltakozik többféle színben. (Ami nagyon idegesítő)
A gépen pedig látható egy matrica" AURA Core", így gyanítom, hogy van benne.
De attól még lehet neked lesz igazat.
Köszi! -
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #40265 üzenetére
Neked céloztam,bár inkább egy észrevétel volt csak
-
frame120
tag
válasz
MaxxDamage #40261 üzenetére
Ez szerintem alaplap függő. Az alienware elhullása alapján a dell-nél nem érdemes erőltetni, főleg ha szintetikus teszteket nyomsz. Meg echterion példájából okulva az acernél sem biztos, hogy érdemes. Mondjuk szomorú, hogy ilyen drága gépekben ennyire fillérb*szó módon válogatják össze az alkatrészeket.
Nekem az asus gl703ge-ben(ami egyébként olyan amilyen) -125mV még úgysem tett be, hogy renderelgettem rajta cpu+gpu módban az eredeti power limittel(45/60W), de lehet hogy csak mákom volt. Azóta azért lejjebb vettem a power limitet, így is tudja a gyári órajelet kisebb fogyasztással.
Új masinánál nem biztos, hogy szórakoznék ezzel killhates ajánlása alapján -
jilian
addikt
válasz
MaxxDamage #40194 üzenetére
Így sem látja a gpuz a vga-t...
-
válasz
MaxxDamage #40185 üzenetére
Akkor csakis kapton! Nehogy ragasztószalaggal, vagy valami olyasmivel ami melegre kunkorodik! Ha nincsen akkor inkább küldök!
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #40175 üzenetére
Ha tgc-zel azert kaptonnal ragaszd korbe, jobb a bekesseg!
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #40163 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
válasz
MaxxDamage #40109 üzenetére
Én ezt nem értem... Mindenki úgy nyavalyog a Forint árfolyam miatt, mintha házat venne vagy valami drága autót, ahol milliós-százezres nagyságrendekkel drágább lenne az amit megvesz. Most őszintén, nem rohadtul mindegy, ha már kitokolsz fél millát egy gépre, akkor az 500 ezer vagy 520 ezer? Na, mindegy nem az én dolgom megítélni az anyagi helyzetedet de nekem a nyugalmam és az, hogy olyan gépem van amit elégedetten használok megérné azt a kis "bukót"
Ha így beleszerettél a G7-be akkor csak egy gamer alternatívád van; meg kell venned Bluesummers A51-esétCsak vicceltem!
Vegyél Clevo-t! Matyee és Darth biztosan rentábilisabb tanácsot tud adni ezzel kapcsolatban mint én -
Yoda-Z
csendes tag
válasz
MaxxDamage #40045 üzenetére
Köszönöm. A segítséget pasztázás meg volt, valami szét volt rajta folyatva a paszta helyén. Most olyannal küzdök ,hogy nem lehet ujra indítani és nem ál le csak 5- 10 perc után
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40120 üzenetére
Hat a lenyeg ugyis az hogy birja e ugy amit es ahogy hasznalnad
Oszinten en most orulnek ha a G7 amit haszanlok enyem lennevalahogy melto utodnak ereznem a G751-nek... eleg massziv es jokis igas lonak tunik eddig. Szerelehetosegbol, legalbbis, ujrapasztazni sokkal egyszerubb
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40118 üzenetére
Orulok, hogy segithettem, (akkor mara minden kollegat elkuldhetek melegebb helyre, mara mar megvolt a jocselekedet
) aztnezem neked 8gen i7 + 2060 al az a FS pont lehet tenyleg keves mert nekem a 9gen i7 + 2070mq volt 15312
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #40111 üzenetére
Madj meglátod
Vagy nem mert nem figyelsz annyira oda. Én folyamat monitorozom a gépen net forgalmát késleltetését stb és láttam, hogy ez a szerencsétlen balfék szoftver csak kárt okozott mint hasznot.
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40114 üzenetére
En nem foglalkoztam vele, hogy letiltsam, igyis sokkal kevesebbet bir az akku mint gondoltam... pedig 90wh van benne, uh meg a 2.5 es bay-t is buktam
Bar lehet nem 144hzen kene futtatni akkurol a kijelzot -
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40110 üzenetére
Igen megy, nalam csak alapbol nem reagalt az f12-re, hanem allitotta a fenyerot... akkor vettem eszre, hogy lockolhato szoval fn+Esc es utana ertelmesen mukodik, esetleg nezd meg ez van-e nalad is.
Itt elerheto a Command center + OC -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #40100 üzenetére
Killer wifi softwaret véletlen se telepítsd az akkora gány , hogy nem láttam még gépet amin normálisan ment volna. Maga a hardver zseni de a software egy retek. (mondjuk jó lenne az de kinek van arra idege, hogy folyamatosan konfigolja)
-
steelsec
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40105 üzenetére
Nekem a G7-en van alienware command center, az fn gombokhoz nem tudom mi kell, en nem gyalultam le a gyari telepitett rendszert.
-
válasz
MaxxDamage #40102 üzenetére
Add el a fenébe és vegyél egy CLEVO-t
Annak baromi jó a community-je, itt a topicban is van két expert (matyee és Darth), harveresen meg én képezem magam folyamatosan Clevo-ügyben. Amennyire ódzkodtam anno a Clevo-któl most így, hogy mélyebben beleástam magam azt kell, hogy mondjam a nem túl prémium burkolat elég sok áttörő innovációt rejt! -
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #40100 üzenetére
Ne telepitsd vagy szedd le a Killer software-t kezdetnek. Tele a net ezzel a problemaval.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #40096 üzenetére
Ha ez alltalanos problema akkor nem te vagy az elso akivel elofordul es problemak konkret wifi kartyakkal aranylag gyakoriak. Milyen a tied pontosan es utannaneztel mar hogy sirnak-e masok is?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #40095 üzenetére
Most tettem egy próbát és rádugtam LAN hálózatra...és így minden OK !
WiFi -vel van valami gond, megpróbálom az Orig. drivert. -telefonon minden OK-
WTF?!? -
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #40077 üzenetére
Szerintem ez csak böngésző kérdése,nem driver. Egész véletlenül meg ez Edge-t használod? Én igen,nálam ugyanez van,3-4x kell frissíteni bizonyos oldalakat míg bejön. De csak pár oldalt.Fura.Illetve most már inkább Mozilla-t használok.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #40088 üzenetére
Ja igen, figyelmetlen voltam. Hát nem valami izmos így, elég visszafogott. Maxx-nak Max-Q jár? Adhattak volna izmosabb gépet. Ha nem melegszik nagyon húznék a gpu-n. Extra hűtést neki aztán hadd menjen a fogyasztás.
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #40064 üzenetére
Egy GPU-Z -t dobnál nekünk/nekem?
A CPU-hoz szerintem azért jó lenne egy kis UV hogy tudja hozni a formáját. Így eléggé visszafogott lett, nem hajtja ki a vga-t, ha jól látom.Valami beállítás hiba lehet, nem Win szemét szerintem.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40083 üzenetére
Nem szabad a gyári cuccokkal szemetelni a gépet, kell egy clean install, plusz normál módon, egyesével kell felpakolni a drivereket is, nem kell semmilyen controlcenteres lófaszprogi (én így csináltam mindig, ezen az acer-en is csak az van fent, ami feltétlen kell).
-
matyee
őstag
válasz
Hát... 1,06V 90W gpu-hoz? Ez most komoly? 1080gtx 150W-ra van kb lekorlátozva 0,9V-nál... A pontok is "érdekesek", ez most vagy Max-Q, vagy vmi nincs rendesen beállítva, stock 1070 tud szerintem 17-18k GS-t...
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40077 üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni, de az én 1060-as AW-m produkált majdnem ekkora pontszámot. Valami ott nálad nagyon nem kerek, talán próbálj meg egy másik driver-t, illetve a böngésződ ne menjen, valamint a lehető legtöbb háttérben futó progit lődd le (főleg ha van külsős vírusirtód), mert nálam is volt mmár olyan, hogy ilyenek csökkentették a pontszámot. Ki tudja...
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #40072 üzenetére
Na ja, a 2060-bol elmeletileg nincs Max-Q, de van belole ket valtozat - vagy 80W vagy 90W a TDP, gondolom a tied a 80W kivitel.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #40070 üzenetére
A GPU-Z annak identifikalja ha az van benne, de a szamokbol itelve az.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Az egy max-q 2060,ilyesmi GS-t az 1060 is tud kis tuningal,de grat a géphez.
-
válasz
MaxxDamage #40047 üzenetére
Gratulálok a light-idegenvéredhez!
-
gyépés
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40049 üzenetére
2020 aug. 2-án meg elszállítás sincs? Ezt az idétlenkedést!
-
matyee
őstag
válasz
MaxxDamage #40053 üzenetére
Hiba volt
le kellett volna akciozni es piacra vele. A regi geped (remelhetoen hibatlanul) pedig visszavetted volna hasznaltan olcsobban. A kulonbozetbol pedig kipihenhetted volna vmi wellnesben a sok sok faradalmat es stresst
-
válasz
MaxxDamage #40053 üzenetére
Már nem bontatlan,csak a felét éri.
-
echterion
nagyúr
válasz
A számláról kell egy másolat a Dell üfsz-hoz és átírják a gariidő kezdetét arra. Én is így jártam a 15-ös AW-emmel anno.
-
válasz
Nem arról volt szó,hogy bontatlanul eladod?Mégis marad?
-
Gergello
addikt
válasz
Ezt nem is értem. Alsó 2 sor ugyanaz más dátummal.
Carry-in -nél neked kell bevinni/beküldeni vagy ez a pick-up & return-t jelenti itt ? -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #40047 üzenetére
Bármi van, majd' 3 évig jó vagy.
-
Metacska
aktív tag
válasz
MaxxDamage #40016 üzenetére
Én ASUS G731GU-t vettem végül.
17,3 / 144Hz / i7-9750H / 16 GB RAM / 1660ti / 512 SSD / 1 TB HDD.
Br. 450e volt a Digiprime-nál. Jó vételnek gondolom. Miután megvettem 2 nappal később lekerült az összes variáció a honlapról, feltételezem készlethiány.
Én is a Dell és eközött vaciláltam, de a 60Hz és a hangosabb / kevésbé dícsért hűtés nem volt meggyőző, hiába DELL.
Ehhez vettem még plusz 1 év nemzetközi garit, így 3 évig nem kell aggódnom. majd utána.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #40000 üzenetére
Nem szárad be 2 hónap alatt, ez biztos, mert nálam nem volt beszáradva, mikor leszedtem a garis ügymenet indítása előtt.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #39997 üzenetére
Dell gépről van szó 0 percesen cserélni kell a gyári gittet.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #39995 üzenetére
Azt tudja amit a tv tud ... Ha a tv 500hz akkor azt.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #39973 üzenetére
Tv-re kötve miért zavar, hogy rosszabb a kijelző ?
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #39987 üzenetére
Tolja oda a radai rosseb!
Elég volt a nyáron 2 mása sz@rt szétlapátolni, fél méteres süppedős homokban tolva a talicskát. De hát ilyen ez, mikor a szomszéd bácsi aki szívességből főzi a pálinkát, megkér hogy tudnék-e segíteni....(mellesleg olyan szeszt főz az öreg, tiszta gyümölcs illatút böffentesz tőle)
-
Medocsabi
addikt
válasz
MaxxDamage #39964 üzenetére
Adok érte kéccászezret, mer' má használt...
meg van még mellé egy kissé kopott talicska, kb 6 kiló cukkini,meg egy hátizsáknyi coax, utp, hdmi meg rca kábel! deal?
-
válasz
MaxxDamage #39973 üzenetére
Akkor ez is el van döntve.Kéred a G7-et,aztán mehet az apróra bontatlanul.Kipótolod az érte kapott kincset és rendeled álmaid gépét.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #39966 üzenetére
Azért a g752vs-hez képest nem egy dologban visszalepes.
120 Hz IPS Gsync kijelzo utan jelentősen rosszabb a játék élmény egy 60 Hz Gsync nélküli kijelzon.
Ventilátor is hangosabb, ez a Dell is hozza a gamer gépek esetében tapasztalt porszívó hangot.
Anyagminoseg is rosszabb.
Gyári pasztaval 85C-t lazan eleri ez is játék alatt.
Én azt tenném hogy kikernem majd bontatlan állapotban meghirdetnem 450k-ert.
Ez több mint amennyit a g752vs-ert akartál kérni és a bolti árhoz képest annyival alacsonyabb hogy tuti rá is rabolnanak.
Ha zsebbe a lóvé akkor meg vennek olyat ami tetszik is nekem. -
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #39966 üzenetére
A Dell gepeket darabokra szedheted es nincs gari vesztes hacsak nem furod at az alaplapot es nem csinalsz hasonlo marhasagot valami mas alkatresszel. Meg azt is meg mondjak hogyan szedd szet
[link]
-
válasz
MaxxDamage #39964 üzenetére
Ahogy néztem a "teardown"-t ebben az AlienWare 15/17 R4-5 allaplapja van benne, némi módosításokkal; a dizájnon nem igazán változtattak (átgondoltabb lett a hűtése; 4 csavaros a proci hűtése
hurrá , viszont a GPU-é meg 3 csavaros lett
úgy látszik a Dell nem képes ebből a problémából kinőni) szóval jó kis gép ez, meg leszel vele elégedve, nagy vékony tepsi, nem olyan vastag mint a 752-es.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #39960 üzenetére
Felejtsd el a HP-t, a Dell minden szempontbol jobb ahogy mar sokan leirtak. Teljesen mindegy hogy megtartod vagy nem, egyszeruen most is jobb es akkor amikor eladod is jobb. A sajat szerelgetes is problemamentesebb nala es a gari/szerviz is sokkal jobb. Ha tenyleg ott vagy mar hogy ma meg kell mondanod hogy A vagy B akkor a Dell.
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #39960 üzenetére
"Dell meg olyan "fapados" érzetet keltet bennem (alsó/közép kat.) kinézetre, anyaghasználatra... (külsőleg/belsőleg)"
Hát ebben nem tudok egyetérteni... Inkább olyan embereknek készült mint én, aki az egyszerű, letisztultabb, elegánsabb formákat kedveli... Nem az extrém mód erőltetett vad kiszögelléseket és az RGB hányást ésatöbbi...Y530 is gondolom nem tetszik neked, csak mint referencia... Merz ez ugyan ez a szitu, pont ezért is van az nekem :")
-
KFORboy
senior tag
válasz
MaxxDamage #39957 üzenetére
Lényegtelen...
Sajnálom azt aki ezt a gépet megvette...
Ez a hűtés egy vicc...
Tipikus olyan példa, mikor látod az eldobható tejfölös doboz konzumer laposokat, hogy HÚúú micsoda hardver és milyen olcsó...
De pont amiatt mert a büdös életben nem tudod kihasználni azt a hardvert és konkrétan kategóriákkal lejjebbi értékeket tud csak tartani mialatt megfő... És úgy már nem is olyan olcsó.HA csak ez a két választásod van, nincs nagyon min gondolkodni...
Épeszű ember nem veszi meg azt a HP-t
A buta viszont garantáltan zaklatni fog másnap, hogy vásárold vissza ezt a szart !Szerk.:
Mellesleg ok, hogy a HP "többet ér" de a DELL-t pikpak eladod a mostani piaci reál áron, a HP-t viszont valószínűsíthetőleg fogod addig árulni, hogy az ára ugyan oda vagy lejjebb zuhan... Tehát ez az árkülönbözeti dolog se mondja, hogy megéri.A DELL-el hamarabb és "garantáltan" pénzednél lennél.
De fel is dobhatsz két ilyen hirdetést, igényfelmérés jelleggel... Így előre is futsz a dologgal !
-
válasz
MaxxDamage #39957 üzenetére
A 2060 majdnem 1070 szint.A másik topikban már a G5 is ajánlott modell,csak nem rosszabb a nagyobb.Ha meg nem is akarod használni,nem mindegy?
-
blue_23
senior tag
válasz
MaxxDamage #39953 üzenetére
Helyedben beszélnék a bolttal, hogy ez így nem okés két gép közül választani, melyek jóval olcsóbbak a korábbi laptopnál. Egyébként a 2019 HP Omen-ről jó reviewk vannak, de ez a 2018-as amit ajánlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest