- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szia!
Ha tudod valahol állítani a ventik sebességét, akkor ott nyomj rá egy kis kraftot. Nem valami jo a 86 fok, de nem is vészes. Ha gyári szervizbe viszed pasztáztatni, akkor ugyanezzel fogják átkenni. Ha van rá embered, akiben megbízol, akkor tudok küldeni neked gyári garimatricát.
Van valami okosság az Aurával amit szerintem majd le fognak ide írni. -
echterion
nagyúr
Lyézus, fél milla egy 2060-as laptop? Nem kell nekem új lapos ilyen árak mellett....rablás, pláne,hogy azért ez csak alsó kategória a laposok között. És ahogy azt mikibá írta előttem, a gari miatt kérdezd meg a serialt a konkrét gépnek és csekkoltasd le az Asus-szal, nehogy egy szürkeimportos masinát sózzanak rád, mert tőlük kitelik. Az meg gari intézéskor eléggé szívás tud lenni.
-
Én azt bátorkodom Neked javasolni, hogy külön vedd meg és akkor nincsen megkötve a kezed, hogy milyen gépet vásárolj. Egy vékony csík az egész ami USB-n csatlakozik a géphez. És tudod vinni magaddal, ha másik gépet kellene használnod, vagy desktop-ot:
Itt egy mezei HP noti monitora elé van téve:
-
Ne ess kétségbe, ha nem Furmark-Prime-Firestrike szentháromságra kell, akkor nem olyan rossz ez a hűtés:
A procinál egy kicsit cinkes, de a 9-ik genes CPU-k flipchip-jei már nem annyira púposak mint a 8-ik genesenek. Ha nincsen a két chip 100%-ra hajtva akkor elboldogul ez a hűtés. Egy újrapasztázást mindenképpen érdemes megejtened, azzal tudsz nyerni 5-8 fok körül.
-
blue_23
senior tag
Gagyinak tűnt a ház a korábbi laptopomhoz képest, turbo mód nélkül nagyon melegedett (RTX 2070), turbó móddal olyan hangos hogy headseten is zavart, kijelző nem volt túl jó (blacklight bleed, illetve fényerőnél túl nagy ugrások voltak), ha nem figyelsz oda tápkábel eltakarja hűtőnyílást (rossz kialakítás), jack-en rossz minőségű volt a hang (ez lehet driver hiba, de nem volt kedvem szórakozni vele), lehet túl nagyok voltak elvárásaim egy mindössze 700k-s laptophoz.
-
gyépés
aktív tag
Én tavaly kivártam, megérte. Mondjuk az itthoni akciók nem voltak valami nagy számok, az angol Amazonon vettem a gépet. Nem is a black fiday-en, hanem utána a cyber monday-on. Kb. 80 ezerrel volt olcsóbb a gép, mint itthon. Mondjuk a táp meg a billentyűzet angol, de nekem nem probléma. Szerintem itt a többiek tudnak mondani majd helyeket, ahol lesznek jó ajánlatok, mint mondjuk az az XMG, amit echterion mutatott pár hozzászólással feljebb.
-
Ájvé
veterán
Általában hátul kell beszerelni, típus függő hogyan lehet, illetve vannak gyártók akik könnyen hozzáférhetővé teszik ezeket az egységeket (támogatják az otthoni beszerelést). Nekem egy csavar kiszedésével és hátlap lepattintásával hozzáférhető a két RAM slot, SSD m.2 és 3,5"-os bővítőhely is.
-
nagybá
senior tag
Most néztem csomó tesztet (én is egy 10 perccel ezelőtt hasonló dilemmában voltam
) és a két proci között olyan 10-15 maxFPS és olyan 5 avgFPS különbség van. Tehát a 144Hz-et kihajtani magas beállítások mellett nem igazán fogja tudni, ezért szét fog esni a kép. És ezért fizetnél +70k-t... nem érzem, hogy megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest